Earendil Δημοσιευμένο 12 Αυγούστου 2006 Share Δημοσιευμένο 12 Αυγούστου 2006 Τώρα; :twisted: τασκερα απο βουτυρο οπως αποκαλουμε μερικη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Silot Δημοσιευμένο 12 Αυγούστου 2006 Share Δημοσιευμένο 12 Αυγούστου 2006 Νο 5: Κούκλα. Η πιό ενδιαφέρουσα Hamer που έχω δεί. Νο 4 :Παραλίγο να την αποκτήσω πρόπερσι, και μου ΄μεινε απωθημένο. Η πιό όμορφη PRS που φτιάχτηκε ποτέ, και το τέλειο lead όργανο. Λήξις ! Νο 3: Η πιό versatile κιθάρα όλων των εποχών. Νο 2: Danny Gatton signature. Κατ΄εμέ, η καλύτερη Tele που έχω πιάσει ποτέ με τα κουλά μου. Ξεχάστε τις Nocaster, Cunetto Relics κτλ... THIS IS IT ! Νο 1: Η μαμά όλων ...... Leo got it right the first time Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 13 Αυγούστου 2006 Share Δημοσιευμένο 13 Αυγούστου 2006 Η πιό versatile κιθάρα όλων των εποχών. Το εννοείς αυτό? Δε ρωτάω ειρωνικά αλλά από καθαρή περιέργεια... :roll: www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Silot Δημοσιευμένο 13 Αυγούστου 2006 Share Δημοσιευμένο 13 Αυγούστου 2006 Yep !! Απο τότε που την έδωσα δεν έχω βρεί ακόμη κάποια που να "κολλάει" παντού ηχητικά, να είναι ευκολόπαιχτη και εργονομική, και πάνω απο όλα να έχει προσωπικότητα..... Μπορεί να είναι crystal clear (Carlton), edgy (Freddie King, Marr, Butler, Oakes), crunchy (Ten Years After, old Clapton), heavy (Lifeson) και φυσικά high gain lead ( Eric Johnson, Lee Ritenour). Και κάθε φορά, αν έχεις χρησιμοποιήσει 335, καταλαβαίνεις την χροιά της, την "ξεχωρίζεις" γιατί έχει μια περίεργη "ξυλίλα" ο ήχος της.... Τί άλλο να θέλω ? 8) Leo got it right the first time Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 13 Αυγούστου 2006 Share Δημοσιευμένο 13 Αυγούστου 2006 Απο τότε που την έδωσα δεν έχω βρεί ακόμη κάποια που να "κολλάει" παντού ηχητικά' date=' να είναι ευκολόπαιχτη και εργονομική, και πάνω απο όλα να έχει προσωπικότητα.....[/quote'] Και γιατί δεν αγοράζεις μια strat ??? :lol: Πέραν της πλάκας...δε νομίζω ότι κολλάει και παντού... Δε φαντάζομαι πχ να παίζεις funk με 335... :roll: :roll: www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Silot Δημοσιευμένο 13 Αυγούστου 2006 Share Δημοσιευμένο 13 Αυγούστου 2006 Και γιατί δεν αγοράζεις μια strat ??? :lol: Πέραν της πλάκας...δε νομίζω ότι κολλάει και παντού... Δε φαντάζομαι πχ να παίζεις funk με 335... :roll: :roll: 1. Strats grow on trees :D :D 2. Funk ? ξανα-άκου Prince με NPG..... 335 all the way ! Leo got it right the first time Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 13 Αυγούστου 2006 Share Δημοσιευμένο 13 Αυγούστου 2006 1. Strats grow on trees :D :D ! 2. Funk ? ξανα-άκου Prince με NPG..... 335 all the way !Οκ πάω πάσο... :wink: www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 14 Αυγούστου 2006 OP Share Δημοσιευμένο 14 Αυγούστου 2006 H 335 ειναι οντως πολυ ευελικτη κιθαρα (μετα την τελε & τη στρατ βεβαια :lol: ) . και μια διορθωση στους ΝPG δεν νομιζω να την ακουσεις πουθενα :lol: μια και στα αλμπουμ ολα τα οργανα τα παιζει μονος του ο Πρινς (ο οποιος παιζει κυριως με τελε & στρατ & ενα σκαφακι Ιμπανεζ Τζορτζ Μπενσον καθως και με τις "περιεργες κιθαρες του) αντιγραφω απο ενα παλιο Guitar Player "to get his signature funk tone,the Artist plugs his cheap Hohner tele copy loaded w/ Fender NOISELESS(!) pickups directly into an Avalon tube compressor & than straight into the board (!),in the rare ocassions he uses an amp it is a Tech 21 60 or a Peavey classic 30 miked with an off axis SHURE 57.He only uses stock BOSS pedals. " Τελικα και οι πριγκηπες φτηνα τη βγαζουνε!! :lol: Ζωντανα οταν εχει δευτερο κιθαριστα αυτος παζει κυριως με Gretsch 6120 & EPIPHONE Sheraton :wink: To καλο ειναι οτι δε χρειαζεται να σκασεις 3 χιλιαρικα στη Gibson για να αποκτησεις αυτον τον ηχο,μπορεις καλιστα να παρεις μια Epiphone Sheraton η καποιο καλο copy (Johnson) & με ενα σετακι καλους μαγνητες να εισαι μεσα στο παιχνιδι ( ο λογος που πουλησα τη δικη μου 335 ηταν μια Sheraton με Duncan Seth Lovers :wink: ) www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Earendil Δημοσιευμένο 14 Αυγούστου 2006 Share Δημοσιευμένο 14 Αυγούστου 2006 ο λογος που πουλησα τη δικη μου 335 ηταν μια Sheraton με Duncan Seth Lovers :wink: ) ¶σε με να μαντέψω...δεν κατάλαβε κανείς τη διαφορά... Αυτά είναι σκηνικά για blind test... :D τασκερα απο βουτυρο οπως αποκαλουμε μερικη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 14 Αυγούστου 2006 OP Share Δημοσιευμένο 14 Αυγούστου 2006 μπα προσωπικα μου αρεσε περισσοτερο (ασε που ηταν και πιο χλιδατη & καλοφτιαγμενη...) το παχυτερο μπρατσο της Σερατον & το ολο feel της. :wink: κατασκευαστικα ειναι ιδιες μονο που το μπρατσο της Σερατον ειναι πιο γερο μια και ειναι 3 piece :wink: εξαλλου και οι 2 plywood ειναι :wink: www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση