Spyros Delta Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου 2009 Share Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου 2009 5 ????? παλιες strat tele goldtop rickenbacker 330/12 Danelectro Silvertone Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
studio54GR Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου 2009 Share Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου 2009 α) H Burny μου με EMG 85/85, απίστευτη κιθάρα, μαλακή, το μανήκι σφυράει ανελέητα.... και το μπράτσο είναι χοντρο σαν δέντρο (αν ήταν και λίγο ελαφρύτερη.... η τέλεια κιθάρα). β) Η ASAT Special Custom semihollow..... απερίγραπτη. γ) H Strat Deluxe (μαόνι - έβενος και Seumour Duncan διπλούς παντού -ΗΗΗ) Αυτή παίζει μόνη της δ) ES-335 Παντοτινή καψούρα. ε) Firebird (Lynyrd Skynyrd ax) Εδώ ας είναι καλά ο SuperFunk που έκανε το κονέ και απέκτησα μια καταπληκτική -κατά την περιγραφή αυτών που την άκουσαν- κιθάρα. στ) Les Paul Deluxe (απλά μια πάρα πολύ καλή κιθάρα). Τα Watt, είναι σαν τα λεφτά... να έχεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bloody_sunday Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου 2009 Share Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου 2009 http://www.noiz.gr/index.php?topic=163302.msg267060#msg267060 Fear no more the heat o' the sun Nor the furious winter's rages Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
telekris Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου 2009 Share Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου 2009 1) Gibson Les Paul Custom 2) Gibson ES-335 3) Fender Telecaster (alder-maple) 4) Martin D-28 5) Gibson SG Γιατί έτσι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
zappa Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου 2009 Share Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου 2009 1) Η φανταστική Les Paul '58 VOS που έπαιξα πρίν απο λίγες μέρες 2) Λευκο Sg μαύρο μικρό pickguard, μαύροι p 90's και vibrola 3) Κάποια Klein ala Frissell 4) Ακόμα μια Jazzmaster αλλά custom shop αυτή τη φορά 5) Μια Danocaster Tele Και βέβαια ο μεγαλύτερος πόθος μου ένα μπάσο Carl Thompson 4άρι www.facebook.com/pulsedot Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
spy Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου 2009 Share Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου 2009 1. Gretsch White Falcon 2. Gibson ES-335 3. Martin 000-anything 4. Gibson LP Black Beauty 5. Gibson L-5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
STEFMAISTER Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου 2009 Share Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου 2009 1)OSMOND stratocaster με εναν διπλο και χωρις tone γιατι ειναι πολυ versatile κιθαρα 2)Aria Pro II RS Series Special γιατι ειναι απλα διαχρονικο μοντελο... 3)HARLEY BENTON les paul,αυξανει Pitch μια οκταβα αν πιεσεις το μπρατσο 4)ΕPIPHONE INVADER γιατι ειναι καλυτερη απο ολες τις gibson les paul 5)SQUIER bullet strat γιατι,οπως παντα ελεγα...... ........... ................................................................. ........................................................................................... ....................... ΠΟΙΑΝΟΥ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙ ΕΙΜΑΙ?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Enema Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου 2009 Share Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου 2009 4. Gibson LP Black Beauty Fake ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
AL PACINO Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου 2009 Share Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου 2009 H tom anderson μου η valley arts mou Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
AL PACINO Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου 2009 Share Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου 2009 H strat plus μου Η floral pattern μου Η χειροποιητη μου (μια παλια δημιουργια του JIMMY'S ROCK STUFF) και του φιλου μου του Γιωργου(υποκλινομαι!) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση