noe13 Δημοσιευμένο 27 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 27 Ιανουαρίου 2012 Αν και την εχω βαλει τη πιτσιρικα καθε φορα με συγκινει το σκασμενο..! Talented cute little girl playing guitar.flv Slow must go on....!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
santso 4 Δημοσιευμένο 27 Ιανουαρίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 27 Ιανουαρίου 2012 Αυτό το είπες για πλάκα ή σοβαρά? Θέλω να πω πως αφού έχεις και δίπλωμα κλασσικής κιθάρας θα ξέρεις ότι εκτός απο τις μπούρδες του στυλ ΜΗΝ ΑΚΟΥΩ LALAKIES ΓΙΑ ΤΟΝ SRV ΜΗ ΣΚΟΤΩΣΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΜΕ ΤΗ ΔΙΚΟΠΗ... (τραβηγμένο αλλα ξέρεις τι εννοώ), εχουν λεχθεί και στην κλασσική μουσική κατι αλλες αθλιότητες για τερατα μουσικότητας και δεξοτεχνιας στην κλασσικη κιθαρα. Στο θέμα τώρα, η κοπέλα παίζει πολύ καλά και δεν την ήξερα (έχω μείνει στα παλιά), αλλα με ένα σύντομο ψάξιμο στο νετ δεν βρήκα κάποιο εκτενές βιογραφικό. Θα με ενδιέφερε να μαθω αν μεγάλωσε σε μουσικό περιβάλλον (οι γονεις της μουσικοί κλπ) καθώς κάτι τέτοιο παίζει μεγάλο ρόλο στην γρήγορη και σωστή εξέλιξη ενός παιδιού στις τέχνες. Για παράδειγμα ο John Williams (o κιθαρίστας) όπως και ο J.Bream είχαν πατέρες κιθαρίστες. Το ειπα γιατι πριν λιγο καιρο εβαλα ενα...τεχνικο μπασιστα και πεσαν ολοι να με φανε :P :P οτι μονο ταχυτητα μηδεν συναισθημα κλπ. Ειχαν βεβαια κι ενα δικιο... ;D αλλα αυτη η κοπελα ΔΕΝ ειναι ετσι. Κατ΄εμε παιζει οχι μονο τεχνικα αψογα αλλα και εκφραστικοτατα . Γενικως τη βρηκα υπεροχη 8) 8), και το ειπα μεταξυ σοβαρου κι αστειου για να προλαβω τυχον εξυπναδες..... Κατα τα αλλα το youtube ειναι γεματο κιθαριστες που τα παιζουν καλα αυτα τα κομματια αλλα....σκυλοβαριεμαι. Οντως ουτε εγω βρηκα ενα εκτενες βιογραφικο για την τυπισσα, και σκεφτομαι μηπως αν ηταν καμμια Αμερικη αντι για Ρωσια μηπως θα ειχε αλλου ειδους μοιρα. .... Λεει ελα ντε και το ντε ερχεται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση