Προς το περιεχόμενο

Κι υστερα λεμε για ταλεντο στην κιθαρα....

santso 4

Προτεινόμενες αναρτήσεις

δειτε αυτο το κοριτσι γεννημενο το 1993: :P

Κι ας ερθει οποιος θελει να μου πει οτι παιζει χωρις....συναισθημα,να τον καρυδωσω αγριως!! ::) ::)

Φιλε δεν τα ξερεις καλα τα πραγματα..για να παιζεις με συναισθημα πρεπει να παιζεις...blues και μαλιστα με...λιγες νοτες ::).Η γκομενα δεν πληρει καμια απο τις δυο προυποθεσεις οποτε.....souless performance.Δεν σχολιαζω καν την απουσια πονου η σεξουαλικης εκστασης απο το προσωπο της.Αυτο και μονο δειχνει οτι δεν το νιωθει....τα ξαναλεμε σε 20 χρονια μετα απο δυο αποτυχημενους γαμους και διαζυγια  3 παιδια και 100 κανταρια ξυλο απο τους...husband.Tοτε μονο ισως δεις ψυχη ::)....

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 21
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

δυστυχώς η ευτυχώς πολλοι παιζουν σαν την τυπησσα (δεν λεω προς θεου οτι δεν ειναι καλή) τώρα σχετικά με το συναισθημα......εγω το ψαχνω να το βρω οταν καποιος αυτοσχεδιάζει η jamάρει παρα σε κομμάτια που εχει μελετησει ωρες πριν

HOME www.noiz.gr/index.php?action=media;sa=album;in=103

Φιλε δεν τα ξερεις καλα τα πραγματα..για να παιζεις με συναισθημα πρεπει να παιζεις...blues και μαλιστα με...λιγες νοτες ::).Η γκομενα δεν πληρει καμια απο τις δυο προυποθεσεις οποτε.....souless performance.Δεν σχολιαζω καν την απουσια πονου η σεξουαλικης εκστασης απο το προσωπο της.Αυτο και μονο δειχνει οτι δεν το νιωθει....τα ξαναλεμε σε 20 χρονια μετα απο δυο αποτυχημενους γαμους και διαζυγια  3 παιδια και 100 κανταρια ξυλο απο τους...husband.Tοτε μονο ισως δεις ψυχη ::)....

καλα νταξει.... αστο ρε φιλε,σε μουσικους απευθυνομαι.

ναι, έχω κάνει 5 χρονια στο ωδειο κλασσική κιθάρα

Επειδη τυχαινει να εχω διπλωμα κλασικης,σου λεω υπευθυνα οτι το tango en skai ειναι πανδυσκολο κομματι στο κανονικο του τεμπο και απαιτειται πολυ ωριμη τεχνικη. τα 32α που εχει αν δεν εχεις σουπερ πειθαρχημενα χερια απλα.... δε βγαινουνε.

.... Λεει ελα ντε και το ντε ερχεται

καλα νταξει.... αστο ρε φιλε,σε μουσικους απευθυνομαι.

Κάπου έχασες το χιούμορ σου... Κάτω από το κρεβάτι έψαξες?

LA ROJΑ ARMADA

απίστευτη η κοπέλα!

απ'τους καλύτερους "κλασσικούς" κιθαρίστες που έχω δει.....

όσο για το συναίσθημα....αν της έχει γίνει ρουτίνα να παίζει αυτά τα...κομματάκια...από τα 6 της....ίσως να το βλέπει απλά σα δουλειά και όχι σαν "ξέσκασμα"....

όπως και να ναι....ΚΑΙ το έχει...ΚΑΙ είναι παρα πολύ καλή....

(κι απ'ότι φαίνεται στο 3ο βίντεο...απ'όλες τις απόψεις... :P )

Ο Dreamdancer αστειευόταν (μάλλον). Κατά τα άλλα, η κοπέλα παίζει εξαιρετικά (ειδα μόνο το τελευταίο video). Από ένα σημείο και μετά βέβαια, ειδικά στους σολιστ, η ηλικία παύει να παίζει ρόλο καθότι ανταγωνίζεσαι στο ίδιο επίπεδο με όλους. Αν κρίνω από την toccata που άκουσα, μάλλον δεν θα χει πρόβλημα :). Κατά τα άλλα, περί επιπέδου κουβέντας με κάλυψε ο προλαλήσας μοδ.

Το φετίχ μου είναι είναι οι μικρές (legal age) με cello. Μάλλον φταίει το Fame.

Αν το χουν και σε blues ακόμα καλύτερα. Θα κάνουμε πρόβες.

Η ταχύτητα εκτέλεσης δεν είναι παράγων επιλογής.

Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες.

Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν.

Κι ας ερθει οποιος θελει να μου πει οτι παιζει χωρις....συναισθημα,να τον καρυδωσω αγριως!! ::) ::)

Αυτό το είπες για πλάκα ή σοβαρά?

Θέλω να πω πως αφού έχεις και δίπλωμα κλασσικής κιθάρας θα ξέρεις ότι εκτός απο τις μπούρδες του στυλ ΜΗΝ ΑΚΟΥΩ LALAKIES ΓΙΑ ΤΟΝ SRV ΜΗ ΣΚΟΤΩΣΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΜΕ ΤΗ ΔΙΚΟΠΗ... (τραβηγμένο αλλα ξέρεις τι εννοώ), εχουν λεχθεί και στην κλασσική μουσική κατι αλλες αθλιότητες για τερατα μουσικότητας και δεξοτεχνιας στην κλασσικη κιθαρα.

Στο θέμα τώρα, η κοπέλα παίζει πολύ καλά και δεν την ήξερα (έχω μείνει στα παλιά), αλλα με ένα σύντομο ψάξιμο στο νετ δεν βρήκα κάποιο εκτενές βιογραφικό. Θα με ενδιέφερε να μαθω αν μεγάλωσε σε μουσικό περιβάλλον (οι γονεις της μουσικοί κλπ) καθώς κάτι τέτοιο παίζει μεγάλο ρόλο στην γρήγορη και σωστή εξέλιξη ενός παιδιού στις τέχνες. Για παράδειγμα ο John Williams (o κιθαρίστας) όπως και ο J.Bream είχαν πατέρες κιθαρίστες.

Απο την Tele δεν ξεκινάς. Στην Esquire καταλήγεις.

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου