blue Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2012 παίζει κιθάρες, λούπες και θόρυβο. Σύμφωνα με ένα δελτίο τύπου που βρήκα συμβαίνει το εξής : Η μουσική του Μιχάλη Μοσχούτη πραγματεύεται τις αντιθέσεις μεταξύ του καθαρού και του επεξεργασμένου ήχου, της μελωδίας και του θορύβου, του οικείου και του απόκοσμου. Υπό το καλλιτεχνικό όνομα Kerkville κυκλοφόρησε τον χειμώνα του 2010 το πρώτο του προσωπικό άλμπουμ Days. Έκτοτε έχει παρουσιάσει ζωντανά την μουσική του σε συναυλίες στην Ελλάδα, την Ισπανία και την Ισλανδία http://soundcloud.com/kerkville http://www.myspace.com/kerkville ΥΓ. Εμφανίζεται αύριο στη Knot Gallery μαζί με το Γιάννη Αναστασάκη : https://beetroot.bandcamp.com/ Music | SnoozeLoop Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jazzjoker Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2012 Ψάξτε τον και στο youtube με το "Kerkville". Εϊναι εξαιρετικός. Ενωμοτάρχης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Vasmar Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2012 Απίστευτος είναι :o Ευχαριστούμε blue. it's all about balance... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nasokosm Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2012 Πολύ καλος και ατμοσφαιρικός ο παίκτης μου θύμισε τούς ακουστικούς υπερήρωες των 80's Ralph Towner και Egberto Gismonti και ήχο ECM. Εξη χορδές και ειναι πολλές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
matawan Δημοσιευμένο 27 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 27 Ιανουαρίου 2012 επισημαινω κι εγω, οτι ειναι εξαιρετικος. παιξαμε μαζι προσφατα, δεν ειχα ξανακουσει δουλεια του ζωντανα και εχω να πω οτι μου αφησε απλα τις καλυτερες εντυπωσεις. μαλιστα το ζωντανο σετ του μου αρεσε περισσοτερο απ ο,τι εχει ακουσει ηχογραφημενο. ντου νοτ μις δηλαδη σημερα. It's a shame stupidity isn't painful. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sfaku Δημοσιευμένο 27 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 27 Ιανουαρίου 2012 Ήμανε κι εγώ σε εκείνο το λάιβ και έχω να πω ότι μου άρεσε πολύ, συστήνεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
matawan Δημοσιευμένο 27 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 27 Ιανουαρίου 2012 επιβεβαιωνω κι εγω πως ο αγαπητος sfaku ηταν εκει. δε λεει σαχλαμαρες 8) ;D :P It's a shame stupidity isn't painful. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kostri Δημοσιευμένο 27 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 27 Ιανουαρίου 2012 Πολύ ενδιαφέρουσα περίπτωση. Όπως λέει και ο matawan, το λάηβ είναι ακόμα καλύτερο. Ανταλλάσω ΔΕΚΟ με baja telecaster. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sfaku Δημοσιευμένο 27 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 27 Ιανουαρίου 2012 επιβεβαιωνω κι εγω πως ο αγαπητος sfaku ηταν εκει. δε λεει σαχλαμαρες 8) ;D :P ;D ;D ;D Ο φίλτατος matawan λέει τη μισή αλήθεια! Με τον Κώστα (ανωτέρω ακριβώς) πίναμε κάτι μπίρες στο μπαρ του Bios και δεν πήραμε χαμπάρι ότι ο Kerkville ξεκίνησε, με αποτέλεσμα να δούμε τη μισή παράσταση (μικρής διάρκειας ούτως ή άλλως). Αλλά το δείγμα ήταν επαρκώς καλό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kostri Δημοσιευμένο 27 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 27 Ιανουαρίου 2012 Με τον Κώστα (ανωτέρω ακριβώς) πίναμε κάτι μπίρες στο μπαρ του Bios και δεν πήραμε χαμπάρι ότι ο Kerkville ξεκίνησε, με αποτέλεσμα να δούμε τη μισή παράσταση (μικρής διάρκειας ούτως ή άλλως). Αλλά το δείγμα ήταν επαρκώς καλό. Etc είναι. Ελπίζω, κάποια στιγμή, να καθιερωθεί ένα σύστημα ειδοποίησης έναρξης συναυλιών στο bios. ;D Ανταλλάσω ΔΕΚΟ με baja telecaster. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση