WilliamSats Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2012 Δές άλλη μία που βρήκα τελευταία και μου άρεσε πολύ...Γι αυτή όμως, πρέπει να πιάνει το χέρι σου Ξέχασες να γράψεις ότι αυτή είναι απ'την προσωπική συλλογή της Merkel ;D Lyrics: Wasted Time Between Solos!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2012 Ξέχασες να γράψεις ότι αυτή είναι απ'την προσωπική συλλογή της Merkel ;D ...και αυτό το καιρό, πρέπει να τα έχουμε καλά μαζί της... ;D Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bouzoukleri Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2012 θα της δείξω εγώ της Φράου Μέρκελ ;D ;D ;D ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mariopol Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2012 Με τι μπογια την εχεις βαψει? Επειδη δε μου αρεσουν οι ριγες , προτεινω κατι που να ακολου8ει το σχημα της κιθαρας. Η πρωτη που ανεβασε ο marathon εχει (πιο αφαιρετικα βεβαια) αυτη τη λογικη! Κατι σε μοτιβο δλδ που μπορεις ευκολα να κανεις χρησιμοποιοντας καποιο πατρονακι σε χαρτονι ;) πχ απλο και λιτο ;) ....giati den to blepw? www.mario-art2.blogspot.com www.mario-art.blogspot.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
KostasP Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2012 Καλησπέρα, Εδώ και καιρό παλεύω με ένα σώμα από μία VA και ένα fender μπράτσο... Tι ακριβως ειναι VA? Οι ιδεες σου μου θυμησαν το σωμα που εχω με τη διαφορα οτι η φυση ανελαβε το decoration... Προτεινω κατι αναλογο. Οι γραμμες να μην παραλληλες μεταξυ τους, να μην ειναι συμμετρικες και οχι τελειως ισιες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
messalion Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2012 Βασιλη μου συγνωμη αλλα εκανα οτι μπορουσα με αυτα που ξερω (δλδ τιποτα :D) αυτη ειναι η ιδεα μου παρακατω - αν σου αρεσει εχει καλως αν οχι............... καταλαβαινω βεβαια τι ειναι αυτο που σε κανει να θελεις κατι τετοιο αλλα ασωψετε η οικονομικη κριση και οτι εισαι στου διαολου τη μανα ;D ;D αλλιως θα εφτιαχνες παπαδες ;) κατι λιτο λοιπον Υ.Γ. mspaint ρεεεε photoshop και αηδιες ;D think2ice TM https://myspace.com/mood.of.joy.band Terry rules the bass Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
playloud Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2012 Tι ακριβως ειναι VA? Οι ιδεες σου μου θυμησαν το σωμα που εχω με τη διαφορα οτι η φυση ανελαβε το decoration... Προτεινω κατι αναλογο. Οι γραμμες να μην παραλληλες μεταξυ τους, να μην ειναι συμμετρικες και οχι τελειως ισιες. WOW ΑΠΑΙΧΤΟ σωμα Make me fries... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mike_rhd Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2012 θέλω να είσαι μοντέρνο αγόρι και να μην κάνεις απλά πράγματα...που μπορεί να κάνει ο απλός κόσμος!!! ;D ;D ποιο μοντελο ειναι αυτο ειπαμε??? :o Ain't nothing but the blues. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
distortion Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2012 Μη βάνετε καπάκια στις στρατ,αλιόνει τη γέφση. http://smart.noiz.gr/details.php?id=148367 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
zatoichi Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2012 Κάτι τέτοιο; ...and my eyes fade from me in this open country Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση