Minoru Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2012 Πιστευω πως το expression pedal φια το delay μου θα ειναι ''το τελευταιο μου πεταλι'' εδώ γελάμε :D δεν υφίσταται σαν όρος νομίζω το ''τελευταίο πετάλι'' ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
panosprog Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2012 ναι οντως κάποια στιγμή όταν συνειδητοποίησα οτι ήταν αρκετά τα πετάλια πελάγωσα λίγο άλλα όλα μια συνήθεια είναι τελικά ;) προσωπικά πιστεύω το μόνο πρόβλημα είναι όταν πρέπει να αλλάξεις τις ρυθμίσεις σε πολλά πετάλια απο κομμάτι σε κομμάτι αλλα μετά απο κάποιο καιρό σου βγαίνουν ενστικτωδώς οπότε no prob Μια ακομα ερωτηση τα χρησιμοποιεις ολα για ενα στυλ μουσικης η παιζεις διαφορετικα πραγματα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
panosprog Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2012 Ο χαβαλες ειναι οτι σημερα η XL ειναι σχεδον γεματη.Ξερεις τι μου λειπει?Μαντεψε...Ενα πεταλι ακομα :D Πιστευω πως το expression pedal φια το delay μου θα ειναι ''το τελευταιο μου πεταλι'' ;D ;D ;D Μηπως θα ηταν προτιμοτερο να εχεις 2 μικροτερα pedalboard αντι για ενα τιγκαρισμενο μεγαλο, δεν ξερω τι θα πει η γυναικα σου φυσικα >:( Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Minoru Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2012 για ένα είδος, το προσωπικό μου είδος ;D η αλήθεια είναι είτε με την μπάντα που παίζω τώρα που είναι ατμοσφαρικο doom/death είτε σε αυτα που κάνω μόνος μου που είναι πιο ψυχεδελικά και πιο gothic τα χρησημοποιώ όλα,απλά τα μοντουλέσιον με την μπάντα μπαίνουν πιο σπάνια στο πρόγραμμα, αλλά ναι γενικά θα μπορούσες να πεις για ένα είδος τα χρησημοποιώ , ατμοσφαιρικό γκόθικ/μέταλ με την ευρύτερη έννοια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
rouchlass Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2012 Μια κ γεματη φιλε μου αλλα οχι τιγκαρισμενη μεχρι αηδιας για να μη μπερδευεται το ποδι σου κ να πατας σωστα εκει που θες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση