Προς το περιεχόμενο

Βlackbird Pedalboards

panosprog

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Για μενα το μεγαλυτερο μειονεκτημα δεν ειναι το βαρος... Ποοοοσο να φτασει τα 10 κιλα?

Ασε που ποσες φορες θα το μεταφερεις? Μια-δυο το πολυ φορες μεσα στη βδομαδα  και σε κανενα λαιβ.

Το μεγαλυτερο μειονεκτημα των Do It Yourself λυσεων ειναι οτι δεν εχεις θηκη για αυτα. Και αναγκαζεσαι να βρισκεις πεταμενες βαλιτσες, τσαντες κτλ.

Για αυτο η καλυτερη (για μενα λυση) ειναι η Pedaltrain. Περνας απο κατω τα καλωδια απο τα κενα που εχει, μπορεις να χωρεσεις απο κατω power supply, εχει χαμηλωμενο κατω μερος, ειναι πουπουλο και εχει και θηκη, ειτε softcase-ειτε hardcase.

Ενταξει οσο να ειναι το βαρος παιζει βασικο ρολο για εμενα  και μονο το οτι θα βαλω 2 blackstar επανω ειναι ενα θεμα .Σηκωνω που σηκωνω βαρη με τη δουλεια αρκει. ;D
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 24
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Εικόνες

Τσεκαρε τα Pedalpad MPS Pedalbards ( http://www.pedalpad.com/Pedal-Pad-Pedal-Boards-Standard.htm ).Δες τα διαφορα ''μοντελα'' στο store της ιστιοσελιδας.Προσωπικα εχω μεινει ΑΠΟΛΥΤΑ ικανοποιημενος!Ειχα τη medium size κ τωρα αφου την πουλησα περιμενω την XL.

Η κατω σειρα των panels μπορει να ''κατεβει'' επιπεδο διευκολυνοντας ετσι το ποδι να μην χαλαει τις ρυθμισεις των πεταλιων που βρισκονται σε αυτη οταν θελησεις να ενεργοποιησεις καποιο πεταλι τις πανω σειρας.Τα περισσοτερα pedalboards δεν το εχουν αυτο...Επισης τα καλωδια κρυβονται κατω απο τα panels κ ειναι αισθητικα πιο ομορφο.Τελος εχουν κ τροφοδοτικο το οποιο κ αυτο χωραει κατω απο τα panels αηνοντας μονο ενα καλωδιο για τη μπριζα.!Βεβαια αν εχεις τροφοδοτικο παραγγελνεις μια non powered

Αρκετα ενδιαφεροντα πιστευω με καποιο απο την νεα σειρα τους Pedal Pad™ AXS Road Buddy  θα ειμαι οκ 8 πεταλια θα βαλω επανω (για την ωρα) θα τα ψαξω thanks mate ;)

Γιατι να ψαχνεις custom λυση οταν υπαρχουν τοσες επιλογες στην αγορα?

Ίσως γιατί πολλές custom είναι ΠΟΛΥ πιο ωραίες και - για όσους αναζητούν κάτι τέτοιο - φετίχ από τις απλά χρηστικές λύσεις τύπου Pedaltrain?

Fear no more the heat o' the sun

Nor the furious winter's rages

Ο,τι κ αν σκεφτεσαι παντως, αγορασε το λιγο μεγαλυτερο pedalboard απο αυτο που πιστευεις οτι σου κανει σημερα.Ολο κ κατι θα προσθεσεις στο μελλον...Ξερεις ποσες φορες η γυναικα μου εχει ακουσει την ατακα ''Αυτο ειναι το τελευταιο πεταλι'' ? ΠΟΛΛΕΣ!!! ;D ;D ;D

Γι'αυτο κ μολις γεμισε η Pedal Pad MPS Medium Size, η αμεσως επομενη κινηση ηταν να την πουλησω κ να παρω την XL  :)

+1000

για του λόγου το αληθές η γλυκειά μου κόλαση...

??? :P Αληθεια τα χρησιμοποιεις ολα π.χ. βλεπω 2 small stone ???Bασικα δεν ειμαι των πολλων πεταλιων παντα με 2-3 επαιζα wah,booster/overdrive,delay αντε το πολυ πολυ και κανα compressor πελαγωνω με πολλα πεταλια στα ποδια μου τωρα ας πουμε μου χρειαζονται περισσοτερα θα προσπαθησω να το ελεγξω θελω να πιστευω :PΠαντως χαρας το κουραγιο σου :o

??? :P Αληθεια τα χρησιμοποιεις ολα π.χ. βλεπω 2 small stone ???Bασικα δεν ειμαι των πολλων πεταλιων παντα με 2-3 επαιζα wah,booster/overdrive,delay αντε το πολυ πολυ και κανα compressor πελαγωνω με πολλα πεταλια στα ποδια μου τωρα ας πουμε μου χρειαζονται περισσοτερα θα προσπαθησω να το ελεγξω θελω να πιστευω :PΠαντως χαρας το κουραγιο σου :o

ναι οντως κάποια στιγμή όταν συνειδητοποίησα οτι ήταν αρκετά τα πετάλια πελάγωσα λίγο άλλα όλα μια συνήθεια είναι τελικά  ;)

προσωπικά πιστεύω το μόνο πρόβλημα είναι όταν πρέπει να αλλάξεις τις ρυθμίσεις σε πολλά πετάλια απο κομμάτι σε κομμάτι αλλα μετά απο κάποιο καιρό σου βγαίνουν ενστικτωδώς οπότε no prob

Ο χαβαλες ειναι οτι σημερα η XL ειναι σχεδον γεματη.Ξερεις τι μου λειπει?Μαντεψε...Ενα πεταλι ακομα  :D Πιστευω πως το expression pedal φια το delay μου θα ειναι ''το τελευταιο μου πεταλι''  ;D ;D ;D

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου