Abraxas Δημοσιευμένο 31 Ιουλίου 2006 Share Δημοσιευμένο 31 Ιουλίου 2006 Και σκέτο Trelecaster 51 λέει... Απλά είπα να αφήσω και το S από το Strat... Μην ξεχάσεις να βάλεις και ένα Custom Shop κάπου :D :P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 9 Αυγούστου 2006 OP Share Δημοσιευμένο 9 Αυγούστου 2006 Βέβαια θέλει οπωσδήποτε και bridge γιατί αυτό είναι της πλάκας αλλά δεν ξέρω που θα βρώ. Μάλλον θα βάλω αυτό αν και θα χρειαστεί τρύπημα γιατί δεν ταιριάζει... Επικοινώνησα με το GFS και μου είπανε ότι από Σεπτέμβρη θα ξαναφέρει τις Squier 51 upgrade bridges που πουλούσε παλιότερα (12$ νομίζω)... Θα πάρω σίγουρα μία γιατί ειδικά οι βίδες από τα βαγονάκια τρίζουν πολύ μιας και δεν εφαρμόζουν απόλυτα μέσα στις τρύπες τους. Διάβασα στο Harmony Central ότι αυτό είναι ένα κλασσικό πρόβλημα στις 51... Όσο για το nut μάλλον θα πάρω από rockinger τώρα που θα παραγγείλω μερικές κιθάρες για κάτι γνωστούς... Πιο nut θα πάρεις από Rockinger?? Δεν είδα κάποιο που να ταιριάζει στις προδιαγραφές της Squier: 1.650” (42 mm) Αν μπορείς πάρε μου κι εμένα ένα!!! :D www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Abraxas Δημοσιευμένο 9 Αυγούστου 2006 Share Δημοσιευμένο 9 Αυγούστου 2006 Αν μπορείς πάρε μου κι εμένα ένα!!! :D To κλασσικό 'Φεντερίσιο' ταιριάζει, απλά το λιμάρεις στις άκρες! :wink: Αν είσαι λίγο μαζοχιστής, πάρε κοκκάλινο, κάποιος πρέπει να το χαράξει μετά βεβαίως... :wink: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 9 Αυγούστου 2006 Share Δημοσιευμένο 9 Αυγούστου 2006 Θα πάρω σίγουρα μία γιατί ειδικά οι βίδες από τα βαγονάκια τρίζουν πολύ μιας και δεν εφαρμόζουν απόλυτα μέσα στις τρύπες τους. Διάβασα στο Harmony Central ότι αυτό είναι ένα κλασσικό πρόβλημα στις 51... δεν χρειαζεται να αλλαξεις καμμια γεφυρα.. ΒΑΖΕΛΙΝΗ εχεις σπιτι σου?? (δεν θελω χυδαιοτητες!! :lol: ) Βγαλε ενα ενα τα βιδακια και βουτα τα στη βαζελινη,μετα ξαναβαλτα στη γεφυρα,τριγμοι ΤΕΛΟΣ (κλασσικο κολπο που κανουν οι jazzmasterades εδω και χρονια) Μια και το κανεις που το κανεις κανε & ενα shimming να βρεις την υγεια σου :wink: www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Abraxas Δημοσιευμένο 9 Αυγούστου 2006 Share Δημοσιευμένο 9 Αυγούστου 2006 δεν χρειαζεται να αλλαξεις καμμια γεφυρα.. ΒΑΖΕΛΙΝΗ εχεις σπιτι σου?? (δεν θελω χυδαιοτητες!! :lol: ) Βγαλε ενα ενα τα βιδακια και βουτα τα στη βαζελινη' date='μετα ξαναβαλτα στη γεφυρα,τριγμοι ΤΕΛΟΣ (κλασσικο κολπο που κανουν οι jazzmasterades εδω και χρονια) Μια και το κανεις που το κανεις κανε & ενα shimming να βρεις την υγεια σου :wink:[/quote'] Ηλία, αν δεν έχεις βαζελίνη, μπορώ να σου δώσω εγώ, είχε αφήσει λίγη σπίτι ο Αντουάν την τελευταία φορά... :P :P :P 8O 8) :lol: :lol: :lol: Νίκο, την εκδοχή μιας γέφυρας τύπου Musicmaster/Duosonic με σελάκια Τέλε πως τη βρίσκεις;; Την είχα δει σε μια 51 και πολύ με άρεσε... :wink: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 9 Αυγούστου 2006 OP Share Δημοσιευμένο 9 Αυγούστου 2006 To κλασσικό 'Φεντερίσιο' ταιριάζει' date=' απλά το λιμάρεις στις άκρες! :wink: [/quote'] Αυτό κάνει δηλαδή??? δεν χρειαζεται να αλλαξεις καμμια γεφυρα.. ΒΑΖΕΛΙΝΗ εχεις σπιτι σου?? (δεν θελω χυδαιοτητες!! :lol: ) Βγαλε ενα ενα τα βιδακια και βουτα τα στη βαζελινη' date='μετα ξαναβαλτα στη γεφυρα,τριγμοι ΤΕΛΟΣ (κλασσικο κολπο που κανουν οι jazzmasterades εδω και χρονια) Μια και το κανεις που το κανεις κανε & ενα shimming να βρεις την υγεια σου :wink:[/quote'] Λες??? Θα το δοκιμάσω σήμερα κι όλας ! (Ναι ναι έχω βαζελίνη :lol:) www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 9 Αυγούστου 2006 OP Share Δημοσιευμένο 9 Αυγούστου 2006 Ηλία' date=' αν δεν έχεις βαζελίνη, μπορώ να σου δώσω εγώ, είχε αφήσει λίγη σπίτι ο Αντουάν την τελευταία φορά... :P :P :P 8O 8) :lol: :lol: :lol: [/quote']Ζημιάρικα αγόρια...!!! :lol: Νίκο' date=' την εκδοχή μιας γέφυρας τύπου Musicmaster/Duosonic με σελάκια Τέλε πως τη βρίσκεις;; Την είχα δει σε μια 51 και πολύ με άρεσε... :wink:[/quote'] Το κακό με αυτή (αν και είναι καρα-vintage-ιά και μου αρέσει!!!) ότι μάλλον θα θέλει τρύπημα το σώμα, κάτι που θα ήθελα να αποφύγω... :roll: www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Abraxas Δημοσιευμένο 9 Αυγούστου 2006 Share Δημοσιευμένο 9 Αυγούστου 2006 Αυτό κάνει δηλαδή??? Ναι ρε συ, προχώρα! :wink: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 9 Αυγούστου 2006 Share Δημοσιευμένο 9 Αυγούστου 2006 θα ταιριαζε αλλα δεν ξερω αν θα ειχε το ιδιο καλο intonation η καποια μεγαλη διαφορα στον ηχο.. (η γεφυρες στις musicmaster & duosonic ειναι toploader :wink: ) www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 9 Αυγούστου 2006 OP Share Δημοσιευμένο 9 Αυγούστου 2006 η γεφυρες στις musicmaster & duosonic ειναι toploader :wink: Εννοώ τις τρύπες που βιδώνει η γέφυρα στο σώμα... www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση