Superfunk Δημοσιευμένο 28 Ιουλίου 2006 Share Δημοσιευμένο 28 Ιουλίου 2006 Τελος παντων αφου δεν μου λες αν εχεις γυναικα η οχι.. :lol: κανε το εξης. Τριψτο με γυαλοχαρτο εχοντας βαλει masking tape γυρω γυρω & μετα περασε το 2-3 στρωμματα διαφανες βερνικι νυχιων (κρυφα απο τη γυναικα σου!! :lol: ) www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fleamail Δημοσιευμένο 28 Ιουλίου 2006 Share Δημοσιευμένο 28 Ιουλίου 2006 Σόρρυ ξεχάστηκα! Έχω γυναίκα (δεν είμαι παντρεμένος) :lol: http://www.mixitonline.com http://tuber.bandcamp.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Acanthor Δημοσιευμένο 28 Ιουλίου 2006 Share Δημοσιευμένο 28 Ιουλίου 2006 ¶σχετο: Παρακολουθώ μέρες τώρα το thread αυτό και αναρωτιέμαι: Τί σας έπιασε όλους με τη Squier51??? Είναι απλώς GAS? Μήπως είναι κάτι άλλο? Αξίζει να δώσει κανείς έστω και 165¤ (thom.+μεταφ.) και μετά να μπει σε μια διαδικασία συνεχών παραγγελιών ώστε να βελτιώσει το όργανο αυτό? Και δώστου τρίψιμο τα τάστα και δώστου αλλαγή μαγνητών και ξαναμανά γέφυρα γιατί αυτή είναι μάπα και ρε παιδιά μήπως να κάνω και shimming? (πρώτη φορά το ακούω! :oops:) και το nut δεν είναι καλά κομμένο και θέλω να το αλλάξω κλπ κλπ κλπ κλπ (ουφ...αγχώθηκα...)... Συμφωνώ με όποιον πει ότι, κάνουμε την πλάκα μας έτσι για να ασχολούμαστε, να πειραματιζόμαστε και να τα λέμε μεταξύ μας για τις επόμενες μετατροπές... Απλά αναρωτιέμαι αν τελικά αξίζει τον κόπο να παίρνει κανείς κιθάρες με 200¤ και να δίνει άλλα 200¤ για να διορθώνει τυχόν ατέλειές της και κάνοντας την ένα αξιόλογο όργανο....Δεν ξέρω....απλώς αναρωτιέμαι....Εκτός κι αν έχει κανείς κόλημμα (όλοι έχουμε τα κολήμματά μας άλλωστε...) να μαζεύει κιθάρες, έστω και πάμφθηνες για να λέει ότι κάνει συλλογή...Που δεν πιστεύω ότι ισχύει στην προκειμένη περίπτωση, αλλά μάλλον περί πειραματισμού πρόκειται... :wink: ε? :D ..there's too much panic in this town... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Abraxas Δημοσιευμένο 28 Ιουλίου 2006 Share Δημοσιευμένο 28 Ιουλίου 2006 Και δώστου τρίψιμο τα τάστα και δώστου αλλαγή μαγνητών και ξαναμανά γέφυρα γιατί αυτή είναι μάπα και ρε παιδιά μήπως να κάνω και shimming? (πρώτη φορά το ακούω! :oops:) και το nut δεν είναι καλά κομμένο και θέλω να το αλλάξω κλπ κλπ κλπ κλπ (ουφ...αγχώθηκα...)... Όμηρε' date=' κοίταξε τι γίνεται... αυτά που λες, σε μικρότερο βαθμό, πρέπει να τα κάνεις σχεδόν [b']σε οποιαδήποτε κιθάρα[/b] εισαγωγικού ή μέσου επιπέδου, αν είσαι περφεκτιονιστής. Π.χ. η PRS SE Soapbar μου, είναι υπόδειγμα κιθάρας 'μια χαρά' από το εργοστάσιο... Ωστόσο εγώ ηθελα ένα διαφορετικό (όχι κατ'ανάγκη 'καλύτερο') ήχο από τους μαγνήτες, πιο vintage και πιο ανοιχτό, οπότε τους άλλαξα. Ακόμα θα πρέπει να αλλαχτεί ιδανικά και το nut κάποια στιγμή και με το πρώτο κριτς-κρατς θα αλλάξω όλα τα ηλεκτρονικά. Ακόμα και σε αμερικάνικες Fender θα δεις τάστα που θα θέλουν ένα γυαλισματάκι, πολλοί δεν ικανοποιούνται με τους μαγνήτες, θέλουν ένα nut που να κολλάει λιγώτερο, κλπ. Συμφωνώ με όποιον πει ότι, κάνουμε την πλάκα μας έτσι για να ασχολούμαστε, να πειραματιζόμαστε και να τα λέμε μεταξύ μας για τις επόμενες μετατροπές... Απλά αναρωτιέμαι αν τελικά αξίζει τον κόπο να παίρνει κανείς κιθάρες με 200¤ και να δίνει άλλα 200¤ για να διορθώνει τυχόν ατέλειές της και κάνοντας την ένα αξιόλογο όργανο....Δεν ξέρω....απλώς αναρωτιέμαι....Εκτός κι αν έχει κανείς κόλημμα (όλοι έχουμε τα κολήμματά μας άλλωστε...) να μαζεύει κιθάρες, έστω και πάμφθηνες για να λέει ότι κάνει συλλογή...Που δεν πιστεύω ότι ισχύει στην προκειμένη περίπτωση, αλλά μάλλον περί πειραματισμού πρόκειται... :wink: ε? :D Ναι, αυτό που ισχύει για την 51 είναι πως έχει πάρει λίγο μια cult προοπτική για κάποιους. :wink: Έχει νόημα στη λογική ότι δεν υπάρχει αντίστοιχο όργανο 'ακριβό' και 'αξιόλογο' στη σειρά της Fender :wink: Έχει μια μοναδικότητα. Αλλά ακόμα και αν υπάρχει, τότε μπορεί να είναι κάτι πολύ ακριβό λόγω limited edition κόλπου... Για παράδειγμα η Strat '62 replica που φτιάχνω, φιλοδοξώ να γίνει τόσο καλή όσο μια Custom Shop Reissue (I wish... :roll: ) κάποια στιγμή... ατυχώς δεν έχω τρία χιλιάρικα να δώσω για την τελευταία... :? Και τέλος, υπάρχει σαφώς και η προσωπική ικανοποίηση πίσω από όλο αυτό το παίδεμα... 8) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 28 Ιουλίου 2006 Share Δημοσιευμένο 28 Ιουλίου 2006 εγω την εχω 100% στοκ και η κιθαρα "πεταει" :wink: κατα τη γνωμη μου δεν χρειαζεται καμμια αλλαγη. τα shimming & τα τριψιματα ετσι κι αλλοιως τα χρειαζονται ολες οι κιθαρες & ανηκουν σε αυτο που λεμε "σετ-απ" :wink: www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Acanthor Δημοσιευμένο 28 Ιουλίου 2006 Share Δημοσιευμένο 28 Ιουλίου 2006 Το να την πάρεις και να σε ικαποιεί απόλυτα όπως εσένα SF τότε είναι ιδανικό, γιατί έχεις ένα διαφορετικό όργανο τόσο φθηνό που σε καλύπτει και έχεις δώσει μόνο τόσα λίγα. Από την άλλη καταλαβαίνω πολύ καλά την άποψη του Abraxas και λέω ότι δε θα δώσω ποτέ για μια Fender USA 1000¤ και μετά θα την πάω για τρίψιμο τάστων αμέσως μόλις την παρω. Αυτό θα γίνει στο 10% ίσως και λιγότερο των κομματιών. Ενώ στη Squier κατά 90% θα χρειαστεί διορθώσεις. Όσο για τους μαγνήτες, σπάνια σε μια κιθάρα 600¤+ (και ειδικά Rockinger :lol: :lol: )θα αλλάξεις ΑΜΕΣΩΣ τους μαγνήτες και όλα αυτά που συζητάμε, αφού την παίρνεις την κιθάρα γιατί σε καλύπτει στα βασικά κατά 80% υποτίθεται και στη συνέχεια κάνεις σταδιακά τις μετατροπές σου για να τη φέρεις στα μέτρα σου 99% Με λίγα λόγια εγώ είμαι κατά του να πάρω ένα seicento πχ και να του βάλω μπάκετ, εξατμίσεις, τούρμπο και τέτοια, γιατί δεν έχει νόημα. Αν έπαιρνα ένα τέτοιο αυτοκίνητο θα το άφηνα ως έχει γιατί πολύ απλά εξυπηρετεί συγκεκριμένες ανάγκες (όπως η Squier51 εν προκειμένω.) ΥΓ: Ενοείται ότι είμαι υπερ του πειραματισμού και του να κάνεις την τρέλα σου με διάφορα projects κλπ ..there's too much panic in this town... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fleamail Δημοσιευμένο 28 Ιουλίου 2006 Share Δημοσιευμένο 28 Ιουλίου 2006 Kοίτα προσωπικά ο νούμερο 1 λόγος που πήρα αυτή την κιθάρα είναι διότι είχα είδη τους μαγνήτες για να της αλλάξω από την jag-stang μου που τους έβαλα αλλά δεν μου άρεσαν εκεί: Αλλά από εκεί και πέρα δεν είναι απλά μια απλή φθηνή κιθάρα όπως μια squier stratocaster, αλλά έχει χαρακτήρα. Και από την άλλη αν θέλεις να πειραματίζεσαι καλύτερα να το κάνεις σε μια κιθάρα των 180 ευρώ παρά των 1080... Έκανα το shimming και το bridge σταμάτησε να τρίζει και κατάφερα να κατεβάσω αισθητά το action με το λιγότερο δυνατό Buzz. Φάνηκε και διαφορά στο sustain ειδικά στις κάτω χορδές...! http://www.mixitonline.com http://tuber.bandcamp.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Acanthor Δημοσιευμένο 28 Ιουλίου 2006 Share Δημοσιευμένο 28 Ιουλίου 2006 Και από την άλλη αν θέλεις να πειραματίζεσαι καλύτερα να το κάνεις σε μια κιθάρα των 180 ευρώ παρά των 1080... Αυτό εννοείται! Μπορώ να κάνω shimming και στη Rockinger?Αξίζει τον κόπο? ..there's too much panic in this town... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 29 Ιουλίου 2006 Share Δημοσιευμένο 29 Ιουλίου 2006 shimming κανουμε μονο αν η κιθαρα το εχει αναγκη η οταν ειναι toplader για να εχουμε το αποτελεσμα που μολις διαπιστωσε ο συναδελφος ακολουθωντας τη συμβουλη μου. :lol: Υπάρχουν και ακριβες κιθαρες οπως η JAGUAR /JAZZMASTER που απλα δεν παιζουν χωρις shimming,αν η strat σου εχει οντως προβλημα με τη γεφυρα της δηλ. δεν μπορεις να κατεβασεις το ακτιον με τα σελακια γιατι τερματιζουν καντο,αλλοιως δεν χρειαζεται. ολος ο σκοπος του ειναι η αυξηση της γωνιας πισω απο τα σελακια για αποφυγη τριξιματων :wink: www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Acanthor Δημοσιευμένο 29 Ιουλίου 2006 Share Δημοσιευμένο 29 Ιουλίου 2006 Οκ! Τότε μάλλον δεν το χρειάζομαι! :wink: Thank you... :wink: ..there's too much panic in this town... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση