Προς το περιεχόμενο

Squier 51

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δες εδώ, προφανώς και αυτοί από την εταιρεία τα πήραν έτοιμα - δεν υπάρχουν πια τα specs στο squierguitars.com, εκεί έχουν μόνο διαγράμματα wiring & switching εδώ

Κι εγώ νομίζω ότι όντως το μπράτσο είναι το ατού της κιθάρας. Για μαγνήτες δεν έχω να προτείνω κάτι, δεν την έχω πειράξει - δες του elavd, είχε ποστάρει και κλιπς, αλλά και στο squier 51 mod forum.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 196
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Ναι ναι τα έχω δει όλα αυτά και γιαυτό είπα ότι έχω χαθεί περισσότερο με όλες αυτές τις επιλογές. Δεν πειράζει όμως, καλύτερα όλα αυτά και ας χάνομαι, παρά τπτ.

Πάντως το 1ο λινκ (το εδώ :D) με έσωσε. θανκ γιου

Πάντως αν κάποιος ήξερε και την κατηγορία του πάχους του μπράτσου θα με έσωζε.

¶σχετο αλλά το master tone που γράφει που το βρήκαν; 8O

"Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7

Έχεις δίκιο, τώρα το είδα το master tone :D έλα ντε, που το είδαν;

Για το πάχος δεν ξέρω, είναι πιο παχύ από μια Squier tele std που έχω κάνει σύγκριση, και το radius όντως είναι 9.5"

Θα μπορούσες να το μετρήσεις με παχύμετρο και να ψαξεις στο νετ για συγκριση (πχ στο site της warmoth). Αν το θυμηθώ θα φέρω το παχύμετρο απ'την δουλειά - είναι και η ώρα της για αλλαγή χορδών, και είμαι και περίεργος..

Χμ μια και το λες μάλλον ήρθε η ώρα να πάρω κι εγώ αυτά τα μαραφέτια, που μετρούν το ραντιους, τα πόμολα που φέρνουν γρήγορα τις σβούρες στα κλειδιά και όλα αυτά...

Το πόμολο-μανιβέλα :D έιναι χρήσιμο, αλλά τα άλλα για το ραντιους δεν είναι κ πολύ απαραίτητα - απλά ρυθμίζεις από τα saddles τα ύψη των χορδών ώστε να ισαπέχει σε όλες το κάτω μέρος τους από πχ το 12ο τάστο, και βουαλά, έχεις το ίδιο radius και στην γέφυρα σου (και μετά κατεβάζεις κ λίγο παραπάνω τις πιο λεπτές χορδές γιατί εκεί σε παίρνει χωρις τρίξιμο)

Αυτό που ίσως θες να έχεις είναι ένα steel ruler, αυτά τα ψιλο-ακριβείας σε mm και in, για μετρήσεις σαν τις παραπάνω - το δικό μου το πήρα κάπου στην Αθηνάς αν θυμάμαι καλα.

Η πλάκα με τις '51 είναι ότι στο ebay βλέπεις συχνά να πουλάνε σώματα, αλλά σπάνια τα μπράτσα..

Χμ μια και το λες μάλλον ήρθε η ώρα να πάρω κι εγώ αυτά τα μαραφέτια' date=' που μετρούν το ραντιους, τα πόμολα που φέρνουν γρήγορα τις σβούρες στα κλειδιά και όλα αυτά...[/quote']

Μπορείς να χρησιμοποιήσεις το δικό μου:

http://www.noiz.gr/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&p=85855#85855

;)

www.facebook.com/YourPaintedSmile

Να η χειροτεχνία... Δεν μου λες αυτά και ειδικά αυτό του κινμαν είναι το κανονικό μέγεθος; Μου φάνηκε και στο 100% που το έβλεπα ψιλοτεράστιο!

Χωχω να 'σαι καλά τότες. Πάω να φτιάξω 2-3 τέτοια να υπάρχουν και αυτό το δικό σου, που μπαίνει κάτω από τις χορδές, αλλά και το άλλο, τον ρόμβο

• Moderator
Χμ μια και το λες μάλλον ήρθε η ώρα να πάρω κι εγώ αυτά τα μαραφέτια' date=' που μετρούν το ραντιους, τα πόμολα που φέρνουν γρήγορα τις σβούρες στα κλειδιά και όλα αυτά...[/quote']

Καλά, το πόμολο αυτό είναι μεγάλη εφεύρεση. Πρώτη φορά τυχαία πήρα ένα πριν 1-2 χρόνια και απορώ πως ζούσα τόσα χρόνια χωρίς αυτό. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι οι χορδές μου "παλιώνουν" πολύ πιο γρήγορα από τότε. :lol:

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου