nuno Δημοσιευμένο 4 Αυγούστου 2005 Share Δημοσιευμένο 4 Αυγούστου 2005 Την PRS την πήρα μεταχειρισμένη 2200. Είναι μοντέλο του 92. Καινούρια δεν ξέρω πόσο έχει, υποπτεύομαι κάπου γύρω στα 3000. Δεν νομίζω (είμαι σχεδόν βέβαιος) οτι στα ίδια λεφτά η LP θα χει καλύτερη ποιότητα κατασκευής. Μεταξύ των δύο δικών μου, η PRS είναι σημαντικά καλύτερα κατασκευασμένη. Στην LP υπάρχουν ατέλειες στην ταστιέρα, μικρές φυσικά, αλλά για τα 3000 που είχα δώσει ανεπίτρεπτες. Τα ξεχνάω όλα όμως όποτε παίζω lead με τον neck!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 4 Αυγούστου 2005 Share Δημοσιευμένο 4 Αυγούστου 2005 O SUPERFUNK ΕΓΡΑΨΕ Παράθεση: Πολυ ωραιο lead ηχο.το μονο αρνητικο που διαβασα για αυτην ειναι πως σε μερικους εμφανιζε μια ρωγμη στο σωμα απο εσωτερικες πιεσηςτι πιέσεις?πολιτικές' date='θρησκευτικές?ερωτικές? Μαλλον πολλά ναρκωτικά παίρνουν αυτοί που έγραψαν τετοιες μπούρδες... Action, Fit, & Finish: 10The pickups are mounted to the body. There really isn't an adjustment. This ads to the clearity. One could I suppose put springs in and adjust them. I found no reason to. The fret work is very good. Befor I bought it I bought an Ibanez RG 2550 ex. It didn't come close to the workmanship. It was a Prestige model too. I let it go and bought a 3rd Petrucci. I have noticed and called Ernie Ball the the neck pocket is slightly bigger than my other two. I suspected and confirmed this was to relieve strain on the body that at times resulted in hairline stress cracks in the finish by the neck pocket. One of mine has this...but it has not affected tone or playability in any way. Paint, nut work and everything is top notch. remember...these are production guitars. αυτο ειναι αποσπασμα απο μια κριτικη καποιου που εχει την κιθαρα καθως και την 7χορδη αντιστιχη(αν θελετε λεω και το site).Αυτο διαβασα και ειπα οτι ειπα(αν βεβαια καταλαβα καλα).SUPERFUNK&απο οτι εχω διαβασει εχεις πολυ καλο εξοπλισμο και πολυ&μεγαλη εμπειρια σε αυτα τα θεματα οποτε να ξερεις οτι εκτιμω και σεβομαι την&γνωμη σου&&&και θελω να ακουσω την αποψη σου σε αυτο το θεμα γιατι περα απο αυτο η κιθαρα στα ματια μου ειναι αψεγαδιαστη(βεβαια οπως&ειπα δεν εχω και πολλυ μεγαλη πειρα)[/quote'] Τωρα εξηγείται! Οντως μερικες φορές όταν η εφαρμογη του μπράτσου στο neck pocket ειναι παρα πολυ "σφιχτη" & αυτος που κατασκευάζει την κιθαρα ασκησει υπερβολικη δύναμη & πιεση για να πετυχει την εφαρμογη το φινιρισμα (& μονο αυτο) "σπαει" γυρω απο το neck pocket (βεβαια το προτιμω αυτο παρα να βλεπω να αντιαισθητικα κενα που εχουν οι περισσοτερες Fender :twisted: ) Πάντως αν ο κατασκευαστής ξερει τι κανει ακομα και αν η εφαρμογη ειναι πολύ σφιχτη το φινιρισμα δεν σπάει.... www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
evilsoler Δημοσιευμένο 4 Αυγούστου 2005 Share Δημοσιευμένο 4 Αυγούστου 2005 δηλαδη αν καταλαβα καλα ''σπαει "απλα το χρωμα, και μονο αυτο,&εκει που ενωνεται η ταστιερα με το σωμα?αυτο διορθωνεται?Υπαρχει τροπος&να το αποφυγω? Την τελεκαστερ την σκεφτομουνα αλλα δεν νομιζω να με βολεψει καθολου αυτην την περιοδο:) Μια ακομη ερωτηση αν&πηγαινα αμερικη τωρα θα εβρισκα αυτες τις κιθαρες φθινοτερα?Ξερετε κανενα αμερικανικο μαγαζι να δω στο&site του για τιμες? Υ.Γ εγραψα οτι &SUPERFUNK&απο οτι εχω διαβασει εχεις πολυ καλο εξοπλισμο και πολυ&μεγαλη εμπειρια σε αυτα τα θεματα οποτε να ξερεις οτι εκτιμω και σεβομαι την&γνωμη σου&&&και θελω να ακουσω την αποψη σου σε αυτο το θεμα . Δεν ηθελα να υποτιμισω κανεναν,ευχαριστο οσους μπηκαν στον κοπο και μου απαντησαν,kai υπολογιζω ολωνων την γνωμη,:) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 4 Αυγούστου 2005 Share Δημοσιευμένο 4 Αυγούστου 2005 δηλαδη αν καταλαβα καλα ''σπαει "απλα το χρωμα, και μονο αυτο,&εκει που ενωνεται η ταστιερα με το σωμα?αυτο διορθωνεται?Υπαρχει τροπος&να το αποφυγω? αν γίνει απαλά-απαλά με αγάπη.. :oops: :lol: δεν σπάει το χρωμα (κιθαρες οπως οι SUHR,MELANCON,TOM ANDERSON & WARMOTH εχουν super tight neck pockets χωρις κανενα πρόβλημα),προφανως ο υπάλληλος της Music Man (ERNIE BALL) βιαζονταν να τελειώσει για να παει για ribs & μπύρες!! :lol: Tις καλύτερες τιμες σε μαγαζια στις ΗΠΑ θα τις βρεις στο Guitar Center (αν ειναι να πας στο μαγαζι & παζαρέψεις χοντρα http://www.guitarcenter.com/ ) & online στο www.music123.com, ειναι περιπου 50% φθηνοτερες απο εδω :wink: www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Silot Δημοσιευμένο 4 Αυγούστου 2005 Share Δημοσιευμένο 4 Αυγούστου 2005 Πάρε παιδί μου μια Custom 22/24 να κάνεις τη δουλειά σου και μην βάζεις δύσκολα στον εαυτό σου. Ούτως ή άλλως με την PRS θα σου πάρει κάνα χρόνο για να ανακαλύψεις τί αγόρασες. Όσον αφορά στον ήχο που θές, έχε ποοοολύ σοβαρά υπόψιν πως οι κιθάρες που χρησιμοποιούν τα εν λόγω παληκάρια αποτελούν το 25-35% του ήχου τους. ¶ρα μια σοβαρή κιθάρα πρέπει να την παντρέψεις με έναν σοβαρότατο ενισχυτή. Αν φέρεις όργανο απο Αμόρικα θα σε βιάσουν στο τελωνείο (εκτός αν...) Leo got it right the first time Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 4 Αυγούστου 2005 Share Δημοσιευμένο 4 Αυγούστου 2005 η Petrucci παντως στο Guitar Center κανει 1060 ευρω (στις ΗΠΑ) υπολόγισε και ενα 25% δασμους & φόρους :wink: www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 4 Αυγούστου 2005 Share Δημοσιευμένο 4 Αυγούστου 2005 Πάρε παιδί μου μια Custom 22/24 να κάνεις τη δουλειά σου και μην βάζεις δύσκολα στον εαυτό σου. Ούτως ή άλλως με την PRS θα σου πάρει κάνα χρόνο για να ανακαλύψεις τί αγόρασες.Όσον αφορά στον ήχο που θές' date=' έχε ποοοολύ σοβαρά υπόψιν πως οι κιθάρες που χρησιμοποιούν τα εν λόγω παληκάρια αποτελούν το 25-35% του ήχου τους. ¶ρα μια σοβαρή κιθάρα πρέπει να την παντρέψεις με έναν σοβαρότατο ενισχυτή. Αν φέρεις όργανο απο Αμόρικα θα σε βιάσουν στο τελωνείο (εκτός αν...)[/quote'] ακριβως!οι κιθαρες δεν κανουν τιποτα χωρις τους ανάλογους ενισχυτές,και μερικες φορές μπορεί να εκπλαγείς απο τους συνδιασμους που χρησιμοποιούν τα αγαπημενα σου γκρουπ (π.χ. απο την πλέον αξιόπιστη πηγή σου λεω ότι σχεδόν ΟΛΑ τα rhythm parts του τελευταιου δισκου τον METALICA ειναι παιγμενα με TELECASTER! :wink: ) www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
evilsoler Δημοσιευμένο 4 Αυγούστου 2005 Share Δημοσιευμένο 4 Αυγούστου 2005 O SUPERFUNK ΕΓΡΑΨΕ (π.χ. απο την πλέον αξιόπιστη πηγή σου λεω ότι σχεδόν ΟΛΑ τα rhythm parts του τελευταιου δισκου τον METALICA ειναι παιγμενα με TELECASTER! ) πλακα κανεις:).στο DVD pantos some kind of monster φαινοντουσαν αρκετες lespaul και πολυ line6 (πεταλακια κυριως που μου εκανε εντυπωση) που την ειδες την petrucci sto guitar center den βλεπω τον καταλογο:( PRScustom &22 i 24?τι διαφορες εχουν στον ηχο,και στην ποιοτητα γενικοτερα? το καπακι στους μαγνητες κανει διαφορα? sorry που σας πριζω αλλα τι αλλο να κανω?:)Αν δεν μαθω και απο εσας...κλαφτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gangster Δημοσιευμένο 4 Αυγούστου 2005 Share Δημοσιευμένο 4 Αυγούστου 2005 Πάρε παιδί μου μια Custom 22/24 να κάνεις τη δουλειά σου και μην βάζεις δύσκολα στον εαυτό σου. Ούτως ή άλλως με την PRS θα σου πάρει κάνα χρόνο για να ανακαλύψεις τί αγόρασες.Όσον αφορά στον ήχο που θές' date=' έχε ποοοολύ σοβαρά υπόψιν πως οι κιθάρες που χρησιμοποιούν τα εν λόγω παληκάρια αποτελούν το 25-35% του ήχου τους. ¶ρα μια σοβαρή κιθάρα πρέπει να την παντρέψεις με έναν σοβαρότατο ενισχυτή. Αν φέρεις όργανο απο Αμόρικα θα σε βιάσουν στο τελωνείο (εκτός αν...)[/quote'] ακριβως!οι κιθαρες δεν κανουν τιποτα χωρις τους ανάλογους ενισχυτές,και μερικες φορές μπορεί να εκπλαγείς απο τους συνδιασμους που χρησιμοποιούν τα αγαπημενα σου γκρουπ (π.χ. απο την πλέον αξιόπιστη πηγή σου λεω ότι σχεδόν ΟΛΑ τα rhythm parts του τελευταιου δισκου τον METALICA ειναι παιγμενα με TELECASTER! :wink: ) Είναι και ο bob rock μπλεγμένος στο telcaster-κύκλωμα; Πες μας ότι η tele ήταν και κινέζικη και θα φύγω μετανάστης για την ηρωϊκή επαρχία Φου-Τσου-Ξου! :D :P Πέρα απ' το χαβαλέ,η αποψή μου είναι να πάρεις την κιθάρα που σε ΒΟΛΕΥΕΙ περισσότερο και το θέμα ήχος έρχεται δεύτερο καθώς μπορείς να του αλλάξεις τα φώτα χρησιμοποιώντας ενισχυτή,πετάλια,μαγνήτες κλπ κλπ. one colour: black - and shades of grey Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gangster Δημοσιευμένο 4 Αυγούστου 2005 Share Δημοσιευμένο 4 Αυγούστου 2005 το καπακι στους μαγνητες κανει διαφορα? Υποτίθεται ότι κάνει,¶λλη την ακούνε,άλλοι όχι.Νομίζω πως χωρίς το καπάκι ο ήχος είναι πιο bright (νομίζω... ) Σε ΚΑΜΙΑ περίπτωση δεν αποτελεί κριτήριο αγοράς,καθώς είναι προσθαφαιρούμενο.Είτε το βγάζεις,αν δεν σ΄ αρέσει είτε το προσθέτεις αργότερα. Όσα έχω έχω δει είναι κολλημένα με καλάι στο πίσω μέρος του μαγνήτη,οπότε βγαίνει εύκολα. one colour: black - and shades of grey Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση