Pit1991 Δημοσιευμένο 23 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 23 Ιανουαρίου 2012 Γεια σας παιδιά 8) Έκανα ελαφρά διασκευή στο κομμάτι το Alvin Lee Θέλω καλοπροαίρετη κριτική(δεν έχω πρόβλημα με την σκληρή) από τον κόσμο του noiz για το οτιδήποτε Με ενδιαφέρει κύριος η ερμηνεία και ο ήχος. Bluest_Blues_Panos.mp3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Pit1991 Δημοσιευμένο 23 Ιανουαρίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 23 Ιανουαρίου 2012 Η ηχογράφηση έγινε με τα 1) μικρόφωνο NEUMANN U 87 2) προενισχυτής FOCUSRITE ISA 828 3) κάρτα ήχου M audio fast track ultra στο studio του Α.Τ.Ε.Ι. Ρεθύμνου Μουσικής Τεχνολογίας και Ακουστικής Η μίξη έγινε σπίτι με το D.A.W Ableton Live, με την κάρτα ήχου του υπολογιστή και τα ακουστικά Sennheizer Hd 380 pro Τα μουσικά όργανα είναι VstI του Ableton. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 23 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 23 Ιανουαρίου 2012 1)Έκανα ελαφρά διασκευή στο κομμάτι το Alvin Lee 2)Θέλω καλοπροαίρετη κριτική(δεν έχω πρόβλημα με την σκληρή) από τον κόσμο του noiz για το οτιδήποτε 3)Με ενδιαφέρει κύριος η ερμηνεία και ο ήχος. 1)Παραελαφριά. 2)Αχαρακτήριστο, για να μην χρησιμοποιήσω χειρότερη λέξη. 3)Αγγλική προφορά δεν έχεις, στο 2.41 και ύστερα αγωνίστηκες για το ''ποιές είναι οι πιο κακές νότες να βάλω''. Εν κατακλείδι πρέπει να είναι από τις πιο κακές προσεγγίσεις που έχω ακούσει σε κομμάτι. InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru ez Δημοσιευμένο 23 Ιανουαρίου 2012 Guru Share Δημοσιευμένο 23 Ιανουαρίου 2012 1)Παραελαφριά. 2)Αχαρακτήριστο, για να μην χρησιμοποιήσω χειρότερη λέξη. 3)Αγγλική προφορά δεν έχεις, στο 2.41 και ύστερα αγωνίστηκες για το ''ποιές είναι οι πιο κακές νότες να βάλω''. Εν κατακλείδι πρέπει να είναι από τις πιο κακές προσεγγίσεις που έχω ακούσει σε κομμάτι. Είσαι όμως πολύ σκληρός...γράψτα λίγο πιό μαλακά... The music you listen to, becomes the soundtrack of your life Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Pit1991 Δημοσιευμένο 24 Ιανουαρίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 24 Ιανουαρίου 2012 Δεν με πειράζει το σκληρό. Έτσι και αλλιώς. :) Αν ήθελα να μην έχω αντιδράσεις τετοιού τύπου, απλά δεν θα το ανέβαζα σε forum. Ουτέ εμένα με εντιπωσίασε, απλά δεν πιστεύω ότι είναι τόσο απαίσιο. Όσο για την προφορά έχει απολύτο δικαίο. Είναι μια από τις παρατηρίσεις που έκαναν αρκετοί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
John Goumis Δημοσιευμένο 24 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 24 Ιανουαρίου 2012 Nαι αλλά εκτός από την προφορά πρέπει να διορθώσεις και τα ''εκτός'' που είσαι στο κομμάτι.. ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Pit1991 Δημοσιευμένο 24 Ιανουαρίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 24 Ιανουαρίου 2012 Με βοηθάς λίγο; Πες μου κάποια σημεία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
John Goumis Δημοσιευμένο 24 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 24 Ιανουαρίου 2012 To ρεφραίν δεν σου κάθεται πολύ σωστά, π.χ. 0.54, 2.42, 2.43, 2.56, 3.09 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Pit1991 Δημοσιευμένο 24 Ιανουαρίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 24 Ιανουαρίου 2012 Τονικά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bluesman Δημοσιευμένο 24 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 24 Ιανουαρίου 2012 Αυτος ο καταραμενος ο πηχης.. ειναι ψηλα.... ! ;) IF THE SHIT FITS , WEAR IT Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση