Waterfall-K Δημοσιευμένο 24 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 24 Ιανουαρίου 2012 Happy Birthday Foxxx! :) Βολεψου τωρα με μια "Minimoog Voyager" τουρτα και για το Miniak βλεπουμε αργοτερα ;D ;D Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
foxxx Δημοσιευμένο 25 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 25 Ιανουαρίου 2012 Happy Birthday Foxxx! :) Βολεψου τωρα με μια "Minimoog Voyager" τουρτα και για το Miniak βλεπουμε αργοτερα ;D ;D χαχαχαχαχαχαχαχα καλο ;D¨ σε ευχαριστω παντος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2012 OP Moderator Share Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2012 Επανέρχομαι διότι μόλις σήμερα το παρέλαβα. Φυσικά και δεν το εξάντλησα ;D , αλλά ένα 3ωράκι ασχολήθηκα μαζί του. Ό,τι μου είπατε ισχύει στο έπακρο. Ήτοι καλό πλήκτρο , μια χαρά είναι και το vocoder του. Και φτάνουμε στο θέμα των ήχων. Μιλώντας πάντα προσωπικά, νομίζω ότι τα ήδη έτοιμα presets είναι τόσα πολλά , που δεν μου φτάνει η ζωή μου ολάκερη για να τα εξαντλήσω και να μπω στο trip να κάνω και άλλους (δικούς μου) ήχους. ;D Φυσικά δεν είμαι και τύπος που να παίζει διασκευές και να θέλει να προσεγγίζει πιστά κάποιον ήχο οπότε μιλάω εκ του ασφαλούς. Από την άλλη υπάρχει το επιχείρημα που θέλει να μοιάζουν πολλά κομμάτια μεταξύ τους, ακριιβώς επειδή όλοι χρησιμοποιούν τα ίδια presets. Όμως 1ον ,όπως προείπα, αφενός είναι τόσο πολλά (τα presets) και 2ον έχεις μια σχετική δυνατότητα με τα jog wheels και τα ποντεσιόμετρα να παραμετροποιήσεις αρκούντως τον ήχο σου, οπότε και αυτό δεν είναι θέμα για εμένα. Τέλος , όσον αφορά την ποιότητα των ήχων. Το έχω συνδέσει (stereo) με τον Fender Princeton chorus και μου άρεσε πάρα πολύ. Δεν έχω τεράστια εμπειρία από synthesizers. Σίγουρα έχω ακούσει π.χ. και καλλίτερα rock organs π.χ., αλλά νομίζω ότι δεν περιμένεις αυτό ακριβώς από ένα miniak. Πάντως όλοι οι ήχοι ήταν σε αξιοπρεπέστατο και πάνω επίπεδο. Από μούρη σκίζει. ;D Σε σχέση δε και με την τιμή του, θα το χαρακτήριζα ως πάρα πολλή καλή αγορά. Σας ευχαριστώ και πάλι όλους , που με διαφωτίσατε και μου δώσατε μια ώθηση να το πάρω. Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2012 Μεγειες!!! :) Καλοπαιχτο. Στο επομενο βιντεο σου πρεπει να του δωσεις ενα μικρο ρολο 8) Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2012 OP Moderator Share Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2012 Μεγειες!!! :) Καλοπαιχτο. Στο επομενο βιντεο σου πρεπει να του δωσεις ενα μικρο ρολο 8) Θενκς α λοτ!!! ;D Καλά αυτό εξυπακούεται. Και μπουζούκι να ακούγεται , tres gros plan στο miniak ;D ;D Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2012 Να ακουσω σε βιντεο σου μπουζουκι και τι αλλο... ::) Anyway, τελικα ποσο το αγορασες και απο που? Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2012 OP Moderator Share Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2012 Και όμως, έχω κομμάτι με μπουζούκι και μάλιστα καλό! Είναι ενός φίλου, του έκανα παραγωγή και ενορχήστρωση και έπαιξα μπασοκιθαρο τύμπανο πλήκτρα ;D ;D(αυτός μπουζούκι – φωνή) …..αλλά ο μπαγλαμάς ο μπουζουχτσής ;D είναι σεμνός και δεν θέλει να κάνει βίδεον. ;D Και το έχω όλο στο μυαλό μου. Θα το έκανα όσο πιο cheese γινόταν. ;D Ξέρεις , μικρόφωνο τύπου “elvis”, μαύρη γραβάτα χαλαρή, όπως όταν το παίζει ο Κούρκουλος σκληρός ;D ….αλλά τι να τον κάνεις…Άσε που αν υπήρχε μια περίπτωση να βγάζαμε κάνα φράγκο, από αυτό θα ήταν. ;) Από Thomann, 289.00 EUR. Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2012 Άσε που αν υπήρχε μια περίπτωση να βγάζαμε κάνα φράγκο, από αυτό θα ήταν. ;) Τωρα με την κριση ξανασκεψου το... ;D Οσο για την τιμη του MINIAK, ειναι super. Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2012 OP Moderator Share Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2012 Βρε εγώ "ψημένος" ήμουν, και προ κρίσης!Αυτός μου το παίζει παρθένα.. ;D ;D ;D ;D ;D Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2012 Οταν τον "κοψει η λορδα" θα αναθεωρησει... ;D ;D Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση