Waterfall-K Δημοσιευμένο 24 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 24 Ιανουαρίου 2012 Σε Μac βγάλτο πρώτα φίλος...όχι στα άλλα που κολλάνε!!!!!! Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 24 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 24 Ιανουαρίου 2012 μα είσαι πελάτης μου πιά.. ;D ;D Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 24 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 24 Ιανουαρίου 2012 Μπα? Δεν το πηρα χαμπαρι. Τι πουλας ακριβως?? ??? Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 24 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 24 Ιανουαρίου 2012 Μπα? Δεν το πηρα χαμπαρι. εάν το είχες πάρει...δεν θα ήσουν ;) Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 24 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 24 Ιανουαρίου 2012 ..... Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
neeq Δημοσιευμένο 24 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 24 Ιανουαρίου 2012 Σε Μac βγάλτο πρώτα φίλος...όχι στα άλλα που κολλάνε!!!!!! Για Windows θα είναι δωρεαν. Για Μακ, δυστυχως θα πρεπει να δώσετε κάτι παραπάνω, μεσω iTunes. Υπολογίζω περίπου 99$ η βασική εκδοση με +15$ για το update που θα προσθετει και ήχο στο AU. Aν θελετε και να το ελεγχετε μεσω MIDI...υπολογιζε κοντα στο 200ρικο όλο το πακετο, χωρις τα presets ομως, που θα βγουν πιο μετά για Mac :P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 24 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 24 Ιανουαρίου 2012 Για Windows θα είναι δωρεαν. Για Μακ, δυστυχως θα πρεπει να δώσετε κάτι παραπάνω, μεσω iTunes. Υπολογίζω περίπου 99$ η βασική εκδοση με +15$ για το update που θα προσθετει και ήχο στο AU. Aν θελετε και να το ελεγχετε μεσω MIDI...υπολογιζε κοντα στο 200ρικο όλο το πακετο, χωρις τα presets ομως, που θα βγουν πιο μετά για Mac :P Αυτή...είναι σοβαρή απάντηση! Φτιάξε μου 2 απόλα...για Pc! 8) Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
neeq Δημοσιευμένο 24 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 24 Ιανουαρίου 2012 Ιεφτασε...σε λίγο δηλαδη ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 24 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 24 Ιανουαρίου 2012 Φτιάξε μου 2 απόλα...για Pc! 8) Wise decision my friend... Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
foxxx Δημοσιευμένο 24 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 24 Ιανουαρίου 2012 λοιπον παιδια για να μην ερχομαστε σε ριξεις μπορειτε σημερα που εχω τα γενεθλια μου να μου το κανετε ολοι μαζι δωρο και το miniak και το vst και ετσι να ενωσουμε την φιλη των πλικτραδων με αυτη την γενεοδωρη πραξη σας. Σας ευχαριστω πολυ FOXXX ;D ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση