messalion Δημοσιευμένο 23 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 23 Ιανουαρίου 2012 επισης ακου στο κλιπ που παραθετω πως ακουγεται το μπουζουκι - το εχω γραψει με T bone sc 1000 (με πολυ μικροτερης αξιας μικροφωνο σε σχεση με τα δικα σου) ειναι σχεδον centered στο pan επισης - "παιξε με το equalizer" Υ.Γ. μην δινεις σημασια στην ηλεκτρικη - οτι να΄ναι επαιζα ;D ;D _ΜΑΝΑ_Η_ΤΟΥΡΚΑ_goofy.mp3 think2ice TM https://myspace.com/mood.of.joy.band Terry rules the bass Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Gzagarelos Δημοσιευμένο 23 Ιανουαρίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 23 Ιανουαρίου 2012 επισης ακου στο κλιπ που παραθετω πως ακουγεται το μπουζουκι - το εχω γραψει με T bone sc 1000 (με πολυ μικροτερης αξιας μικροφωνο σε σχεση με τα δικα σου) ειναι σχεδον centered στο pan επισης - "παιξε με το equalizer" Υ.Γ. μην δινεις σημασια στην ηλεκτρικη - οτι να΄ναι επαιζα ;D ;D Δεν μ αρέσει ο ήχος στο μπουζούκι είναι μουντός απο΄πίσω δεν καταλαβα τι ακριβώς παίζει γτ είχε πολύ βαθος και ακούω απο laptop, σκοπός μου είναι να βελτιώσω τα ακουστικά όργανα που γράφω στην ποιότητα που βρίσκονται τώρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
messalion Δημοσιευμένο 23 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 23 Ιανουαρίου 2012 Δεν μ αρέσει ο ήχος στο μπουζούκι είναι μουντός απο΄πίσω δεν καταλαβα τι ακριβώς παίζει γτ είχε πολύ βαθος και ακούω απο laptop, σκοπός μου είναι να βελτιώσω τα ακουστικά όργανα που γράφω στην ποιότητα που βρίσκονται τώρα ωπα ωπα - γραφεις και ακους απο λαπτοπ αυτα που γραφεις ? think2ice TM https://myspace.com/mood.of.joy.band Terry rules the bass Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Gzagarelos Δημοσιευμένο 23 Ιανουαρίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 23 Ιανουαρίου 2012 ωπα ωπα - γραφεις και ακους απο λαπτοπ αυτα που γραφεις ? χαχα οχι βεβαια έχω studio monitor τα GENELEC 8030APM απλά τώρα άκουσα απο laptop, εντάξει σιγουρα μια καλή ηχογράφηση την ακούς και απο τα ηχειακια αυτά!! σκοπός είναι να βελτιώσουμε την φωτεινοτητα της ηχογραφησης κυρίως νυκτών ακουστικών στις φωνές δεν έχω ιδιαίτερα προβλημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
messalion Δημοσιευμένο 23 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 23 Ιανουαρίου 2012 χαχα οχι βεβαια έχω studio monitor τα GENELEC 8030APM απλά τώρα άκουσα απο laptop, εντάξει σιγουρα μια καλή ηχογράφηση την ακούς και απο τα ηχειακια αυτά!! σκοπός είναι να βελτιώσουμε την φωτεινοτητα της ηχογραφησης κυρίως νυκτών ακουστικών στις φωνές δεν έχω ιδιαίτερα προβλημα. το προβλημα σου ειναι στο eq - παιξε με ενα 10-band eq και καθαρισε τον ηχο σου να δεις think2ice TM https://myspace.com/mood.of.joy.band Terry rules the bass Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
stavros911 Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2012 Share Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2012 Επειδή δεν θέλω να ανοίξω άλλο ένα τόπιτς ρωτάω εδώ: Υπάρχει κάποιος λόγος που όταν χρησιμοποιώ ένα big muff στην κιθάρα ηχογραφώντας με cubase γίνονται π@@τάνα όλα; Εξηγούμαι: Οταν γραφω κιθάρα με παραμόρφωση από τις λάμπες του ενισχυτή, ο ήχος είναι πολύ ωραίος, απλωμένος και σένιος (για τα δεδομένα μιας ηχογράφησης σε υπολογιστή πάντα). Γιατί όμως με το big muff υπάρχει φασαρία, ήχος κομπρεσαρισμένος στο φουλ (η κυματομορφή είναι στο μισό) και γενικά μία κωλοκατάσταση; Δοκίμασα να βάλω το πετάλι στις πίσω υποδοχές του ενισχυτή με το send/return που κάπως βελτίωσε την κατάσταση αλλά λίγα πράγματα. Είναι έτσι το πετάλι ή κάτι κάνω πολύ λάθος; Μήπως θα ήταν προτιμότερο τα fuzz μέρη να τα γράψω καρφί χωρίς ενισχυτή; Μήπως να μη γράψω καθόλου με πετάλι; Γενικά ο ενισχυτής είναι καλούλης και ακριβούλης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση