Προς το περιεχόμενο

βελτίωση ήχου σε ηχογράφηση

Προτεινόμενες αναρτήσεις

επισης ακου στο κλιπ που παραθετω πως ακουγεται το μπουζουκι - το εχω γραψει με       T bone sc 1000 (με πολυ μικροτερης αξιας μικροφωνο σε σχεση με τα δικα σου)

ειναι σχεδον centered στο pan

επισης - "παιξε με το equalizer"

Υ.Γ. μην δινεις σημασια στην ηλεκτρικη - οτι να΄ναι επαιζα  ;D ;D

_ΜΑΝΑ_Η_ΤΟΥΡΚΑ_goofy.mp3

think2ice TM https://myspace.com/mood.of.joy.band

Terry rules the bass

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

επισης ακου στο κλιπ που παραθετω πως ακουγεται το μπουζουκι - το εχω γραψει με       T bone sc 1000 (με πολυ μικροτερης αξιας μικροφωνο σε σχεση με τα δικα σου)

ειναι σχεδον centered στο pan

επισης - "παιξε με το equalizer"

Υ.Γ. μην δινεις σημασια στην ηλεκτρικη - οτι να΄ναι επαιζα  ;D ;D

Δεν μ αρέσει ο ήχος στο μπουζούκι είναι μουντός απο΄πίσω δεν καταλαβα τι ακριβώς παίζει γτ είχε πολύ βαθος και ακούω απο laptop, σκοπός μου είναι να βελτιώσω τα ακουστικά όργανα που γράφω στην ποιότητα που βρίσκονται τώρα

Δεν μ αρέσει ο ήχος στο μπουζούκι είναι μουντός απο΄πίσω δεν καταλαβα τι ακριβώς παίζει γτ είχε πολύ βαθος και ακούω απο laptop, σκοπός μου είναι να βελτιώσω τα ακουστικά όργανα που γράφω στην ποιότητα που βρίσκονται τώρα

ωπα ωπα - γραφεις και ακους απο λαπτοπ αυτα που γραφεις ?

Terry rules the bass

ωπα ωπα - γραφεις και ακους απο λαπτοπ αυτα που γραφεις ?

χαχα οχι βεβαια έχω studio monitor τα GENELEC 8030APM απλά τώρα άκουσα απο laptop, εντάξει σιγουρα μια καλή ηχογράφηση την ακούς και απο τα ηχειακια αυτά!! σκοπός είναι να βελτιώσουμε την φωτεινοτητα της ηχογραφησης κυρίως νυκτών ακουστικών στις φωνές δεν έχω ιδιαίτερα προβλημα.

χαχα οχι βεβαια έχω studio monitor τα GENELEC 8030APM απλά τώρα άκουσα απο laptop, εντάξει σιγουρα μια καλή ηχογράφηση την ακούς και απο τα ηχειακια αυτά!! σκοπός είναι να βελτιώσουμε την φωτεινοτητα της ηχογραφησης κυρίως νυκτών ακουστικών στις φωνές δεν έχω ιδιαίτερα προβλημα.

το προβλημα σου ειναι στο eq - παιξε με ενα 10-band eq και καθαρισε τον ηχο σου να δεις

Terry rules the bass

• 1 μήνα αργότερα...

Επειδή δεν θέλω να ανοίξω άλλο ένα τόπιτς ρωτάω εδώ:

Υπάρχει κάποιος λόγος που όταν χρησιμοποιώ ένα big muff στην κιθάρα ηχογραφώντας με cubase γίνονται π@@τάνα όλα;

Εξηγούμαι:

Οταν γραφω κιθάρα με παραμόρφωση από τις λάμπες του ενισχυτή, ο ήχος είναι πολύ ωραίος, απλωμένος και σένιος (για τα δεδομένα μιας ηχογράφησης σε υπολογιστή πάντα).

Γιατί όμως με το big muff υπάρχει φασαρία, ήχος κομπρεσαρισμένος στο φουλ (η κυματομορφή είναι στο μισό) και γενικά μία κωλοκατάσταση;

Δοκίμασα να βάλω το πετάλι στις πίσω υποδοχές του ενισχυτή με το send/return που κάπως βελτίωσε την κατάσταση αλλά λίγα πράγματα.

Είναι έτσι το πετάλι ή κάτι κάνω πολύ λάθος; Μήπως θα ήταν προτιμότερο τα fuzz μέρη να τα γράψω καρφί χωρίς ενισχυτή; Μήπως να μη γράψω καθόλου με πετάλι; Γενικά ο ενισχυτής είναι καλούλης και ακριβούλης.

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου