spyropolis Δημοσιευμένο 22 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 22 Ιανουαρίου 2012 Καθως περνουσα την ωρα μου στο youtube επεσα στο παρακατω βιντεο,ε και ειπα να το μοιραστω γιατι το βρισκω εκπληκτικο..πιστευω ειναι απο τις καλυτερες εμφανισεις του clapton στο συγκεκριμενο κομματι,απολαυστε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gerrard Δημοσιευμένο 23 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 23 Ιανουαρίου 2012 Απίστευτος.. :) τετραφάρμακος www.myspace.com/palebluepanos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 23 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 23 Ιανουαρίου 2012 Τον καλύτερο ήχο του ο Clapton τον είχε τη περίοδο του ''Just one night'' γύρω στο 1980. Το βιντεάκι μάλλον είναι μ' εκείνη τη μπάντα. Εξ αιτίας του μπήκα σ' έξοδα και πήρα κι' εγώ ένα Music Man RD 50 (κι' ας μην αρέσει στο αφεντικό :D). InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
qesh Δημοσιευμένο 23 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 23 Ιανουαρίου 2012 G-O-D Thank God for the rain.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Thomsot Δημοσιευμένο 23 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 23 Ιανουαρίου 2012 O Clapton ειναι σαν το κρασι, οσο παλιωνει τοσο καλυτερος γινεται. Μεγαλος αρχηγος!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kostas80 Δημοσιευμένο 23 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 23 Ιανουαρίου 2012 Τον καλύτερο ήχο του ο Clapton τον είχε τη περίοδο του ''Just one night'' γύρω στο 1980. Ο ομώνυμος δίσκος έχει μια νομίζω μικρότερη αλλά εξίσου καλή εκτέλεση . Δισκάρα by the way . www.facebook.com/kostas.antonakopoulos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
black_sheep Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2013 0.41 κοιτάξτε το μπασίστα πέταγμα.. ;D μπλουζάκι και άγιος ο θεος! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση