neeq Δημοσιευμένο 22 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 22 Ιανουαρίου 2012 Καλησπέρα :) Τον τελευταίο καιρό ασχολουμαι αρκετα με το Synth Maker, και εχω φτιάξει μερικά ωραία προτζεκτ. Μολις σημερα "τελειωσα" το πρωτο μου σοβαρο Synth, αλλα αντιμετωπίζω ακομα καποια προβλήματα. Συγκεκριμένα, ενώ εχω βάλει pitch bend και modulation wheels, και δουλευουν κανονικά αν τις κουνήσεις με το ποντίκι, δε μπορώ να κάνω το keyboard μου, να στείλει τις αναλογες εντολες. Αν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει, θα του ήμουν ευγνώμων. Παραθέτω και μια φωτογραφία της ομορφιάς που εφτιαξα. :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
foxxx Δημοσιευμένο 22 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 22 Ιανουαρίου 2012 μπραβο neeq ωραιο ειναι αντε να το δουμε και να το ακουσουμε ολοκληρομενω ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 22 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 22 Ιανουαρίου 2012 Μολις βγαλεις τη hardware version μιλα μου :P (και μη ξεχασεις να του βαλεις pitch/filter envelopes) Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση