E.G. Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2012 ash=δεσποτακι. το πηρα σε εναν τοπικο ξυλεμπορα.εχει και ο παντελακος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nasokosm Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2012 να ρωτησω κατι: στο μπρατσο μπορεις να βαλεις οτι διαμετρο truss rod θελεις ? ή υπαρχουν συγκεκριμενες προδιαγραφες ? φυσικα και του μπασου εινια μεγαλυτερο αλλα πια η διαφορά αμα βαλω αυτο http://www.ebay.com/itm/Truss-Rod-Steel-14-1-4-Two-way-adjustment-5-Pack-/290638467236?pt=Guitar_Accessories&hash=item43ab6710a4 απο το να βαλω αυτο http://www.ebay.com/itm/Truss-Rod-Steel-18-1-8-Two-way-5-Pack-/230689328613?pt=Guitar_Accessories&hash=item35b627cde5 μονο το μηκος του μανικιου παιζει ρολο ? Ναι μόνο το μήκος.Προσπαθώ να βάζω βέργες με μικρές διαστάσεις για να αφαιρώ λιγότερο ξύλο. Οι βέργες αυτές ειναι πρακτικά ίδιες . Εγώ πήρα αυτ'ες που είναι αρκετά οικονομικές http://www.rockinger.com/index.php?cat=WG171&lang=ENG&product=09023&sid3=ccfa0475aa596194f6b3817205f0e7bb και θα τις δοκιμάσω στο επόμενο project Εξη χορδές και ειναι πολλές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nasokosm Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2012 ash=δεσποτακι. το πηρα σε εναν τοπικο ξυλεμπορα.εχει και ο παντελακος Συγνώμη λάθος΄, και το δικό μου ash ειναι! Εννοούσα alder! Εξη χορδές και ειναι πολλές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nasokosm Δημοσιευμένο 29 Ιανουαρίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 29 Ιανουαρίου 2012 Συνέχεια με τις εργασίες για το κεντράρισμα του μπράτσου με το σώμα, Πριν απο αυτό πρέπει να τοποθετήσουμε σωστά την μπάρα με τις τεσσερεις βίδες που σταθεροποιούν το μπράτσο. Εξη χορδές και ειναι πολλές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
funky_bassman Δημοσιευμένο 29 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 29 Ιανουαρίου 2012 Τελικά που κατέληξες σε μαγνήτες? Α και τι χρώμα θα το βάψεις το εργαλείο? LA ROJΑ ARMADA Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nasokosm Δημοσιευμένο 29 Ιανουαρίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 29 Ιανουαρίου 2012 Τελικά που κατέληξες σε μαγνήτες? Α και τι χρώμα θα το βάψεις το εργαλείο? Οι επιλογές σε μαγνήτες που μου έδωσες ειναι στα υπόψιν. Προς το παρόν έχω να δοκιμάσω κατι πρόχειρους.. Το όργανο θα μεινει στο φυσικό χρώμα περίμενε να το δείς και με χορδές (άβαφο) Αφού ξετρυπήσουμε σωστά το σώμα του μπάσου, τοποθετούμε το μπράτσο και με τη βοήθεια του μέτρου κεντράρουμε προσεκτικά το μπράτσο με το σώμα. Εξη χορδές και ειναι πολλές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
E.G. Δημοσιευμένο 29 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 29 Ιανουαρίου 2012 εισαι παντα ενα βημα μπροστα. που θα παει θα σε φτασω ;D . φοβερο ξυλο για natural finish. και τωρα τελευταια εχει αρχισει να μου αρεσει περισσοτερο στις κιθαρες απο οτι τα solid χρωματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
funky_bassman Δημοσιευμένο 29 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 29 Ιανουαρίου 2012 με τη βοήθεια του μέτρου κεντράρουμε προσεκτικά το μπράτσο με το σώμα. Θα πρότεινα (βέβαια εσύ ξέρεις καλύτερα) να βιδώσεις πρώτα τη γέφυρα, και μετά αφού περάσεις τα κλειδιά στο μπάσο να περάσεις την E και την G και να κεντράρεις με βάση τις χορδές και τη γέφυρα... Είναι πιο εύκολο και γρήγορο σε σχέση με μέτρο κλπ... LA ROJΑ ARMADA Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nasokosm Δημοσιευμένο 29 Ιανουαρίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 29 Ιανουαρίου 2012 περνάμε τα κλειδιά , βιδώνουμε τη γέφυρα αφού μετρήσουμε 34in και είμαστε έτοιμοι για τις χορδές: πραγματικά μαγική στιγμή!!! Εξη χορδές και ειναι πολλές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
funky_bassman Δημοσιευμένο 29 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 29 Ιανουαρίου 2012 Αυτές οι φωτογραφίες είναι ΣΚΛΗΡΟ ΠΟΡΝΟ! ΠΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!! ΤΙ Κ***Α είναι αυτή? ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΝΕΡΑ και φένεται ΥΠΕΡΟΧΟ το μπάσο!!!! ΧΙΛΙΑ ΜΠΡΑΒΟ! Πρέπει να μπει ένα emoticon "μου τρέχουν τα σάλια" ειδικά για αυτές τις φωτογραφίες!!! ΥΓ: String Tee πως και δεν έβαλες? LA ROJΑ ARMADA Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση