argytar Δημοσιευμένο 25 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 25 Ιανουαρίου 2012 Ωραίες φάσεις!! θέλω κι εγώ! ''It's dark and we're wearing sunglasses'' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
funky_bassman Δημοσιευμένο 25 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 25 Ιανουαρίου 2012 Ωραίες φάσεις!! θέλω κι εγώ! Δεν σου φτάνει βρε η LP? Θες να επεκταθείς και 2 οκτάβες κάτω? LA ROJΑ ARMADA Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nasokosm Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2012 Σαν κιθαρίστας παίζω καμμιά φορα με εναν φιλαράκο μου πρώην μπασίστα ο οποίος ειχε πριν πολλά χρόνια άταστο καί ζήτησε βασικά ενα μπράτσο χωρις ταστα για να δοκιμάσει στο δικο του ταστωμένο fender japan , εγω λοιπον αφού εφτιαξα το αταστο μπράτσο φτιάχνω τωρα και το σώμα γιατι βαριέμαι το βίδωμα ξεβίδωμα και τις μισές δουλειές! Τωρα πια εχω αρκετη εμπειρία και τα εργαλεία να παω για οργανο με τάστα σε καποιο επόμενο project, για το υπερβολικο βάρος υπάρχουν και....καρέκλες ;D Λαμβάνω υπόψη τα περι ήχου, έχετε δίκιο απλά θελω και γω να πειραματιστώ λιγο.. Καλή ημέρα Εξη χορδές και ειναι πολλές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
messalion Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2012 πειραματισου αγορι μου ;D ;D ;D think2ice TM https://myspace.com/mood.of.joy.band Terry rules the bass Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nasokosm Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2012 Λοιπόν μετά απο αρκετές μέρες απραξίας βρήκα λιγο χρόνο για να προχωρήσω τη διαμόρφωση στο σώμα. Τώρα πια έχουμε σωστό routing στο σώμα γύρω γύρω και διαμόρφωση στις καμπύλες στα δύο σημεία στο σώμα. Εξη χορδές και ειναι πολλές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
E.G. Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2012 εισαι ενα βημα μπροστα μου ;D . εχω ετοιμα πλανισμενα ash για το σωμα, ετοιμο το template σε mdf, αλλα εχω ξεμεινει απο titebond. εχω παραγγειλει απο εξωτερικο , ελπιζω να ερθει αυριο. δεν βαζεις και καμια φωτο απο το μπρατσο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nasokosm Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2012 Το μπράτσο το έχω στις πρώτες φωτο, παραθέτω καποιες που βρήκα απο τη κατασκευή του. Ειναι ρουταρισμένο απο το template και σκαμένο για να μπεί η βέργα΄. Οι αλουμινένιες βέργες ειναι αρκετά σταθερές αλλά νομίζω οτι χαλάνε τον ήχο, την έβαλα γιατι ήταν η μόνη που βρήκα.. μπροστά μου , σήμερα πήρα αυτές που ήθελα κατι double action με μικρό προφίλ απο rockinger. Εξη χορδές και ειναι πολλές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nasokosm Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2012 κι άλλες Εξη χορδές και ειναι πολλές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
messalion Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2012 να ρωτησω κατι: στο μπρατσο μπορεις να βαλεις οτι διαμετρο truss rod θελεις ? ή υπαρχουν συγκεκριμενες προδιαγραφες ? φυσικα και του μπασου εινια μεγαλυτερο αλλα πια η διαφορά αμα βαλω αυτο http://www.ebay.com/itm/Truss-Rod-Steel-14-1-4-Two-way-adjustment-5-Pack-/290638467236?pt=Guitar_Accessories&hash=item43ab6710a4 απο το να βαλω αυτο http://www.ebay.com/itm/Truss-Rod-Steel-18-1-8-Two-way-5-Pack-/230689328613?pt=Guitar_Accessories&hash=item35b627cde5 μονο το μηκος του μανικιου παιζει ρολο ? think2ice TM https://myspace.com/mood.of.joy.band Terry rules the bass Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nasokosm Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2012 κι άλλες Το δευτερο νταβίδι απο αριστερά ειναι πολύ vintage : ειναι του Παππού μου , παίζει ναναι και πάνω απο μισο αιώνα! Ash: με τι Ελληνικό όνομα το βρήκες? και πού? Εξη χορδές και ειναι πολλές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση