Vasmar Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2012 Ευχαριστώ για το χρόνο σας και τις πολύτιμες συμβουλές σας! ;) @JJ:Έχεις δίκιο και θα τσεκάρω όσα μου είπες σε επόμενη ηχογράφηση.Ωστόσο δεν το έβαλα στην τύχη το mic να κοιτάει το 12ο τάστο.Πειραματίστηκα αρκετά και μου φάνηκε ως sweet spot καθώς όσο πλησίαζα προς το ηχείο της κιθάρας ναι μεν ανέβαινε το input αλλά μπουκωναν πολύ τα μπασα.Πρώτη απόπειρα ήταν ωστόσο,έχω πράματα να μάθω στο mic placement :D @george:Είσαι σωστός!Να 'ξερες μόνο πόση ώρα παιδεύτηκα με το x-noise :-\.Θα έλεγα ότι περισσότερο λάθος ήταν το αρχικό μου σήμα(φουλ στο θόρυβο) παρά η χρήση του plugin.Τι να σου κάνει και το x-noise από ένα σημείο και μετά? Λογικό να βγαίνει αυτό το "flange" effect με τις extreme ρυθμίσεις που χρειάστηκαν >:( @gvour:Ευχαριστώ θερμά! @LK:Όπως τα λες είναι Lakis.Το δανείστηκα το 57αρι για να γράψω τον καινούργιο boogie μου.Επειδή μου ήρθε όμως στα ξαφνικά η έμπνευση για το look of love,λέω από το να γράψω καρφί,δεν δοκιμάζω με το μικρόφωνο μιας και το 'χω? Έννοια σου και θα ανοίξω σύντομα θεματάκι στο noiz προς αγορά πυκνωτικού,το ψάχνω καιρό το πράμα ;) @nasos: Ευχαριστώ για τα σχόλια! Χμ,το changes το χω γράψει καιρό και δεν θυμόμουν τα ακόρντα,τα έβγαλα πάλι όμως πριν λίγο με το αυτί.Λοιπόν. Bmaj7-->Bm11 και μετά C#m9(no 5th)--->Amaj7 @SpyroCh: Με τιμά και μόνο που το άκουσες :)Ευχαριστώ it's all about balance... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2012 Μικρέ σου 'χω πει πολλές φορές ότι είσαι μεστός παίκτης με ώριμο πάιξιμο. Θα σου πω μπράβο για την επιλογή του κομματιού του Burt Bacharach, το οποίο έχουν τραγουδήσει γιγάντιες φωνές σαν τη Dusty Springfield, Dionne Warwick, Nina Simone και ο κατάλογος είναι ατελείωτος. Το κομμάτι το εμπνεύστηκε ο Β.Β. όταν είδε τη γυναικάρα Ursulla Andress και του 'πεσαν τ' ..., είναι δε από εκείνες τις ουράνιες μελωδίες που γράφονται λίγες ανά 5ετία. Όσον αφορά το παίξιμό σου σωστό είναι, αλλά δεν μου κέρδισες τη προσοχή, ήσουν νωχελικός, χωρίς δυναμικές μ' αποτέλεσμα να περάσει το κομμάτι αδιάφορα, που δεν θα 'πρεπε με τέτοια μελωδία. InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Vasmar Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2012 @Nestoras.Ευχαριστώ πολύ για τα σχόλια και τις πληροφορίες!Μάλλον έχεις δίκιο για το παίξιμο.Όσο το ακούω τόσο λιγότερο μ'αρέσει :D.Νομίζω ξέρω που το χαντάκωσα το θέμα της μελωδίας.Επέλεξα να παίξω όλη τη μελωδία ταυτόχρονα με μια οκτάβα ψηλότερα(κατάλαβεςς νομίζω τι εννοώ). Οπότε τα δάχτυλά μου ήταν δεσμευμένα.Ούτε βιμπράτα ούτε δυναμικές ούτε τπτ,για να το κάνω πιο ενδιαφέρον.Λάθος επιλογή μάλλον :-\. Και πάλι ευχαριστώ ;) it's all about balance... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gskar Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου 2012 Πολύ γλυκό και ζεστό το παίξιμο σου!!! Θα το προτιμούσα βέβαια λιγο πιο γρήγορο και πιο τζαζέ αλλά γούστα είναι αυτά ;). Ακουσtική forever!!! http://www.youtube.com/user/gskarogiannis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση