c_fanis Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2012 Έκανα πλάκα για το heavy relic αλλά δεν το έπιασες. Φυσικά και η παλαίωση αυτή δεν ανήκει σε κάποιο\α κατηγορία. 'Οταν 'ηταν έτοιμο το σώμα είχα την δυνατότητα αν δεν το ήθελα να μου φτιάξει ένα δεύτερο καινούργιο (χωρίς τα γυαλόχαρτα όπως λες) αλλα δεν ήθελα. Χωρίς έξτρα χρέωση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
panouhl Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2012 με γεια η κιθάρα σου φίλε. Αν δεν κάνω λάθος την έχει και πρώτη σελίδα στο site του ο Radulovic. Ειδικά το μπράτσο είναι φανταστικό. Σε παρακαλώ μόνο να βγάλεις τη φωτογραφία με τις κιθάρες στον καναπέ με την αιτιολογία "ακατάλληλη για καρδιοπαθείς" Αλήθεια πόσο θα κόστιζε κάτι αντίστοιχο από κάποιον έλληνα κατασκευαστή? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
messalion Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2012 Αλήθεια πόσο θα κόστιζε κάτι αντίστοιχο από κάποιον έλληνα κατασκευαστή? τι σε κανει να πιστευεις οτι θα κοστιζε παραπανω ή λιγοτερο ? think2ice TM https://myspace.com/mood.of.joy.band Terry rules the bass Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
PlasmaPool Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2012 τι σε κανει να πιστευεις οτι θα κοστιζε παραπανω ή λιγοτερο ? Χωρίς να έχω ψάξει ιδιαίτερα κ να αποκλείω την περίπτωση του να κάνω λάθος, από προσώπικη εμπειρία σε ελληνικούς μάστορες σου ζητάνε γύρω στα 800 ευρώ για να σου συναρμολογήσουνε παρτκάστερ μονόχρωμη (για κάστομ σχέδια σε βάψιμο προφανώς ανεβαίνει κ άλλο η τιμή). Για εντελώς κάστομ όργανο δλδ να σου κόψουν το ξύλο για σώμα, μπράτσο οι ίδιοι κτλ δεν έχω ρωτήσει ο ίδιος αλλά απο τιμές που είδα στην σελίδα ενός εκ των πιο γνωστών ελλήνων καστομάδων ζητάει από χιλιάρικο κ πάνω μόνο για το σώμα κ άλλα τόσα για το μανίκι. Συνολικά κ αν λάβουμε υπόψην κ το κάστομ βάψιμο πιστεύω πως για το ίδιο όργανο σε έλληνα καστομά θα πλήρωνε τουλάχιστον διπλάσια ( σχεδον τριπλάσια) χρήματα. Αν αξίζει η τόση διαφορά λόγω καλύτερης ποιότητας κ δουλειάς δεν το γνωρίζω αλλά εαν έχεις υπόψην κάποιον με χαμηλότερες τιμές μπορείς να τον αναφέρεις καθότι δεν θα έλεγα οτι είμαι ιδιαίτερα γνώστης του θέματος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
scofield Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2012 με αφορμη το τελευταιο ποστ του messalion θα πω κ γω οτι πριν κανα χρονο θελησα να αλλαξω το χρωμα της les paul custom που ειχα κ απευθυνθηκα σεΕλληνα οργανοποιο.Μου ζητησε 5 χηνες για αλλαγη χρωματο μαζι με το βαψιμο του νεου σχεδιου...τα βρηκα πολλα.Αν μου ζητουσε λιγοτερα σαφως κ θα την εδινα.. Ετσι αφου την εδωσα σε αλλον μαστορα να μου την ξεβαψει μεχρι ξυλο, την εβαψα τελικα μονος μου αφου εφτιαξα ακομη κ stencil με το σχεδιο... κοστος?260 ευρω μαζι με τα χρωματα κ λουστρα...αποτελεσμα κατα 98% περιπου τελειο... το ερωτημα φιλοσοφικο:ποιος κερδισε τελικα? ;D ;D ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
PlasmaPool Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2012 ...Μου ζητησε 5 χηνες για αλλαγη χρωματο μαζι με το βαψιμο του νεου σχεδιου...τα βρηκα πολλα... Συγνώμη για το οφτόπικ,απότι θυμάμαι με τις δραχμές χήνα εννοούσαμε το χιλιάρικο. Σου ζήτησε 5 χιλιάδες ευρώ για ξεβάψιμο και βάψιμο? Με τόσα χήματα παίρνεις καινούρια Gibson Custom Shop κ με τα ρέστα αγοράζεις κ μια Standar :o Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
notlrac Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2012 Μεγεία και από μένα! Αυτο που δεν μου αρέσει είναι ότι φαίνεται (στις φωτογραφίες τουλάχιστον) ότι είναι πλαστική στο σώμα και στο headstock! Και το relic φαινεται και αυτό πολύ ψεύτικο. :) Είστε μουσικός, θέλετε να βλέπετε χέρι?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
scofield Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2012 Συγνώμη για το οφτόπικ,απότι θυμάμαι με τις δραχμές χήνα εννοούσαμε το χιλιάρικο. Σου ζήτησε 5 χιλιάδες ευρώ για ξεβάψιμο και βάψιμο? Με τόσα χήματα παίρνεις καινούρια Gibson Custom Shop κ με τα ρέστα αγοράζεις κ μια Standar :o οχι ρε μαν,500 ευρω ζητησε... ;Dχηνες λεω τα κατοσταευρα ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
odis13 Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2012 Μεγεια. Ο μαγνητης του Radulovic τι λεει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
c_fanis Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2012 Αρκετά καλός μπορώ να πώ. Δεν είμαι και κάνας expert στους μαγνήτες. Τους συγκρίνω με την Jackson που έχω επίσης 2 διπλούς SD. Αρκετό γκάζι πάντως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση