Προς το περιεχόμενο

Marshall Amps 50th Anniversary JTM1, JMP 1, JCM 800, DSL 1, and JVM 1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Oτι καλυτερο γι αυτα που θελεις και λουπα και με switch για 1 W που παιζει ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ καλα..

http://www.thomann.de/gr/marshall_dsl5c_combo.htm

Οτι αλλο ειχα Vox Blackheart Laney κτλ ακουγες μια μυγα οταν επεφταν τα Watt...

Συμφωνω και για Blackstar ΗΤ 1

εχω τον class 5 ,ο οπιος ειναι μια χαρα (σχεδον..) αλλα ειναι πολυ δυνατος για αυτο που θελω .οποτε φανταζομαι κι αυτος εκει θα παιζει

διορθωση:μολις ειδα οτι εχει switch .ωστοσο ειχα εναν vht special 6 ο οποιος ειχε επισης switch αλλα μολις το κατεβαζες ,ο ενισχυτης πεθαινε .αν λες οτι δεν .. ,θα φροντισω να τσεκαρω .ευχαριστω

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

@J's conspiracy

Προφανώς και ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ έκανες που ρώτησες. Αλοίμονο.

Για κάποιο λόγο τους κοιτούσα προχθές και συγκεκριμένα τον Jtm 1. Δεν θα σε βοηθήσω με την απάντησή μου μιας και δεν έχω παίξει, ήταν όμως επετειακά μοντέλα, ιδιαίτερα ακριβά και limited μάλιστα. Συνεπώς, δεν υπάρχουν γι' αγορά. Είχαν εξαντληθεί άμεσα. Αν βρεις όμως κάπου κάποιον μεταχειρισμένο, χτύπα τον!

Η άλλη λύση (που ενδεχομένως να έχεις ήδη σκεφτεί) είναι κάποιο attenuator για τον class 5.

με τα attenuator δε την παλευω καθολου .αυτο που θελω ειναι ενας "σωστος" ηχος που να μπορω να παιξω σπιτι και να ακουει τα πεταλια και το χερι χωρις να σφυριζουν τα αυτια μου .αν υπαρχει

Παντως για να πω (παλι) την κακια μου και θα το ληξω εκει γιατι εγω το ξεκινησα, θα μπορουσες να ανοιξεις ενα θεμα με ακριβως αυτο που ψαχνεις και να ανααφερθεις και σε αυτους τους ενισχυτες. Πιο πολυ για να μην νεκραναστενουμε αρχαια θεματα αλλα και για να βοηθησει στο μελλον καποιους που θα εχουν αντιστοιχες αναζητησεις.

Η ενσταση μου ηταν γιατι εβλεπα οτι πηγαινε προς τα εκει το θεμα και γιατι το necrobumping (και σε ξενα fora μιας και τα ανεφερες) ειναι καλο να αποφευγεται.

Στο θεμα σου παντως μια καλη λυση, αν καταφερεις και βεβαια, βρεις εναν μεταχειρισμενο class 5 modded απο rat που εχει το opr (συμπεριφερεται σαν attenuator αλλα χωρις τα αρνητικα του). Επειδη τον ειχα (και κακως τον εδωσα) δεχεται τα πεταλια με ΑΝΕΣΗ και μπορεις να βγαλεις ηχαρες σε χαμηλο volume.

Τσεκαρε και το site του:

http://www.ratvalveamps.com

Rock'n Roll doesn't create psychos. It helps psychos to be more creative...

Παντως για να πω (παλι) την κακια μου και θα το ληξω εκει γιατι εγω το ξεκινησα, θα μπορουσες να ανοιξεις ενα θεμα με ακριβως αυτο που ψαχνεις και να ανααφερθεις και σε αυτους τους ενισχυτες. Πιο πολυ για να μην νεκραναστενουμε αρχαια θεματα αλλα και για να βοηθησει στο μελλον καποιους που θα εχουν αντιστοιχες αναζητησεις.

Η ενσταση μου ηταν γιατι εβλεπα οτι πηγαινε προς τα εκει το θεμα και γιατι το necrobumping (και σε ξενα fora μιας και τα ανεφερες) ειναι καλο να αποφευγεται.

Στο θεμα σου παντως μια καλη λυση, αν καταφερεις και βεβαια, βρεις εναν μεταχειρισμενο class 5 modded απο rat που εχει το opr (συμπεριφερεται σαν attenuator αλλα χωρις τα αρνητικα του). Επειδη τον ειχα (και κακως τον εδωσα) δεχεται τα πεταλια με ΑΝΕΣΗ και μπορεις να βγαλεις ηχαρες σε χαμηλο volume.

Τσεκαρε και το site του:

http://www.ratvalveamps.com

το θεμα "αναβιωθηκε" γιατι αυτοι οι ενισχυτες με ενδιαφερουν κυριως .ο jtm 1 και ο jmp 1 με μια επιφυλαξη .επειδη ομως οπως αποδεικνυεται οτι δεν υπαρχει εμπειρια απο αλλα μελη ,ρωτησα και για μια εναλλακτικη .αυτα

εχω τον class 5 ,ο οπιος ειναι μια χαρα (σχεδον..) αλλα ειναι πολυ δυνατος για αυτο που θελω .οποτε φανταζομαι κι αυτος εκει θα παιζει

διορθωση:μολις ειδα οτι εχει switch .ωστοσο ειχα εναν vht special 6 ο οποιος ειχε επισης switch αλλα μολις το κατεβαζες ,ο ενισχυτης πεθαινε .αν λες οτι δεν .. ,θα φροντισω να τσεκαρω .ευχαριστω

Ο ενισχυτης αυτος δεν εχει ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ με class 5 και να μην νομιζεις ουτε να φανταζεσαι γιατι ειχα και τους δυο...εχει ολα αυτα που θελεις...καλο μεγαφωνο..loop..καλο καθαρο και καλο dirty chanell...

Και ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΛΑ στο 1 W...

Διάβαζε καλα οτι σου γραφουν και σου προτείνουν

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου