blue Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2012 Για αυτή τη μέθοδο είσαι ο πρώτος που ακούω καλά λόγια..!! ασχολούμαι με την πίπα από μικρό παιδί. Κι εγώ διαφωνώ με κάποια δόγματα που παρουσιάζονται σε αυτό το θρεντ όπως "η πίπα είναι στα δάχτυλα" και "καλός καπνός είναι ο Skandinavik", αλλά περιορίζομαι στην απλή διατύπωση της εμπειρίας μου. Η πίπα είναι υποκειμενικό θέμα. https://beetroot.bandcamp.com/ Music | SnoozeLoop Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
notlrac Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2012 Και εγώ όσο ασχολούμε τόσο πιο πολύ βλέπω ότι ο καθένας αναπτύσει δικές του μεθόδους και τεχνικές. Για καπνούς όπως έιπα και σε άλλο ποστ μπορεί ένας ''φημισμένος'' καπνός να είναι ο χειρότερος για μένα! :) Είστε μουσικός, θέλετε να βλέπετε χέρι?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
messalion Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2012 γι'αυτο αλλοστε υπαρχουν και τοσα διαφορετικα ειδη καπνου - ωστε ο καθενας να βρει αυτο που του ταιριαζει.....και αυτο ισχυει σε οτι καπνιστικο θελετε think2ice TM https://myspace.com/mood.of.joy.band Terry rules the bass Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
neeq Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2012 Εγώ δυστυχώς δεν καπνιζω τιποτα, αλλά είναι ωραίο αντικείμενο μια πιπα. Συν το ότι σου δινει και εναν αέρα 221 Baker Street :D Και φανταζομαι θα ταιριάζει και πολυ με τον καφέ, που επισης μ'αρεσει, αλλά επίσης δεν πίνω ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
foxxx Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2012 καλησπερα εχω μια ιταλικη και εγω, ετσι για τις Κυριακες με διπλο ελληνικο καφεδακι με καπνο Captain Black ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
neeq Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2012 Αν δεν ειχε και ο καπετάνιος πίπα, ποιος θα ειχε? ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
foxxx Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2012 Αν δεν ειχε και ο καπετάνιος πίπα, ποιος θα ειχε? ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2012 Foxxx, δεν πιστευω να ασχολεισαι με την πιπα σου εν ωρα εργασιας! ??? Την πιπα του "σκαλιζε" και ενας αλλος καπετανιος και ειδες τι εγινε... :P Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
foxxx Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2012 Foxxx, δεν πιστευω να ασχολεισαι με την πιπα σου εν ωρα εργασιας! ??? Την πιπα του "σκαλιζε" και ενας αλλος καπετανιος και ειδες τι εγινε... :P ;D ;D ;D ;D οχι μηχανικος ειμαι ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2012 Παλι καλα! Με αγχωσες προς στιγμην... Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση