Προς το περιεχόμενο

Πίπα καπνού!


notlrac

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ένα θα σου πω ότι πίπα+ καφές + συζήτηση για κιθάρες είναι από τα αγαπημένα μου !!!

 

Θες να γίνουμε φίλοι? ;D

Απο την Tele δεν ξεκινάς. Στην Esquire καταλήγεις.

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντήσεις 60
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Θες να γίνουμε φίλοι? ;D

 

Ναι, αλλά να ξέρεις ότι μερικές φορές έρχονται κάτι φίλοι μου που μιλάνε για μπουτίκ πεταλάκια και ξύλα κιθάρας!! :P

Είστε μουσικός, θέλετε να βλέπετε χέρι??

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Είμαι κι εγώ ένας απ' αυτούς που του αρέσουν τα τσιμπούκια αν και τα κάνει σπάνια. 8) 8)

 

 

Τις δύο τελευταίες φορές που αγόρασα καπνό (με πολύ μεγάλη χρονική απόσταση μεταξύ τους) ήταν πιο ξερός από παξιμάδι.

Συμβαίνει ή απλά μου έτυχε;

τασκερα απο βουτυρο οπως αποκαλουμε μερικη

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Συμβαίνει ή απλά μου έτυχε;

 

Συμβαίνει, οπότε μάλλον σου έτυχε.  ;D

 

Πάντως ο καπνός, ακόμη και σφραγισμένος, κάποια στιγμή χάνει την υγρασία του. Καλό είναι να ψωνίζεις από μαγαζί που ξέρεις ότι ανανεώνεται το εμπόρευμα.

Ενωμοτάρχης

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Στα blogs που παρέθεσα στο πρώτο ποστ λέει κάπου μια τεχνική για να αποκτά υγρασία πάλι ο καπνός. Με κάποιο τρόπο τον βάζεις στην κατάψυξη κάτι τέτοιο

Είστε μουσικός, θέλετε να βλέπετε χέρι??

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

002ikix.th.jpg

 

Έτσι είναι ένας αυτοσχέδιος τρόπος για να κρατάς τον καπνό σε υγρασία ή να προσθέσεις υγρασία. Απλά θέλει συχνό ανακάτεμα για να έρθουν τα κατω στρώματα στην επιφανεια. Και να προσχέσεις να μην στεγνώνει το σφουγγάρι.

 

Φυσικά εννοείται ότι κρατάμε το βάζο με τον καπνό σε σκιερό μέρος με μετριες προς χαμηλές θερμοκρασίες.

 

Εναλλακτικά αγοράζουμε υγραντήρες.

 

Απο την Tele δεν ξεκινάς. Στην Esquire καταλήγεις.

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Και κάτι εξίσου σημαντικό.... Πρέπει να έχουμε τουλάχιστον 4-5 πίπες για να κάνουμε. Δεν κάνει καλό στην πίπα να χρησημοποιείται πάνω απο 12-15 ώρες. Πρέπει να κρυώνει καλά πρίν την ξαναχρησιμοποιήσουμε. Και να είναι πεντακάθαρη κάθε φορά που την αφήνουμε να "ξεκουραστεί"...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου