Iliaspap Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2012 Καλησπέρα, Ψάχνω για τα Switchcraft 228 pancake plugs για να να φτιάξω patches για το pedalboard μου. Ξέρετε κανένα μαγαζί που να έχει απο δαύτα? Hate it when people compare David Gilmour to God..... He is a great guy but he is not Gilmour! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
metalmike Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2012 Mαγαζί στην Ελλάδα ή και από το internet; Γιατί απ'ότι είδα έχει στο ebay, εκτός αν δε σου κάνουν οι τιμές :) http://www.facebook.com/dreambleedofficial Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Iliaspap Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2012 Κυρίως με θα ενδιέφερε να πάω σε ένα μαγαζί και να αγοράσω καμιά 20αριά, να μην μπλέκω με παραγγελίες απο το εξωτερικό μέχρι και για jacks. Εγώ το μόνο που βρήκα είναι ενα αμερικάνικο site που είναι γραμμένο και στα ελληνικά. Ρωτάω μήπως ξέρετε κάποιον που να φέρνει και μπορεί να μην έχει website. Απο Google πάντως που έψαξα δεν έβγαλα άκρη. Ο άλλος μου λέει τα έχουμε αλλά πρέπει να στα παραγγήλω απο αμερική. :P Hate it when people compare David Gilmour to God..... He is a great guy but he is not Gilmour! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
metalmike Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2012 Ο άλλος μου λέει τα έχουμε αλλά πρέπει να στα παραγγήλω απο αμερική. :P Πάλι καλά που τα έχεις ρε αδερφέ, πες του ;D Κι έγω τα έχω έτσι και όλοι ;D http://www.facebook.com/dreambleedofficial Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση