Moderator LK Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2012 Moderator Share Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2012 Γιατι επρεπε να εγκαταστησει πρωτα το cubase και μετα την καρτα ηχου; Φαντάζομαι ότι μπορώ να σκεφτώ κάποιους λόγους . Θα σου πώ έναν. Γιατί το λέει το manual της κάρτας ήχου ;D Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2012 Δοκίμασε να κάνεις disable Intel SpeedStep (EIST) στο Bios! Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Cnoise Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2012 Δοκίμασε να κάνεις disable Intel SpeedStep (EIST) στο Bios! Απ οτι τσεκαρα στο bios το χει ηδη απενεργοποιημενο απο μονο του.. :/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2012 Δυστυχώς το πρόβλημα δεν είναι μόνο δικό σου! http://www.google.gr/search?hl=el&rlz=1T4ADFA_elGR406GR406&gs_upl=0l0l0l6500lllllllllll0&gs_sm=s&q=win%207%20asio%20time%20overload%20cubase%205&spell=1&sa=X Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Cnoise Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2012 Δυστυχώς το πρόβλημα δεν είναι μόνο δικό σου! http://www.google.gr/search?hl=el&rlz=1T4ADFA_elGR406GR406&gs_upl=0l0l0l6500lllllllllll0&gs_sm=s&q=win%207%20asio%20time%20overload%20cubase%205&spell=1&sa=X Ναι το χω κανει το search...Δυστυχως βλεπω πως τα win7 τα 64αρια εχουν ενα θεμα,αλλα κ παλι,το σκεφτομαι να γυρισω τα win μου σε 32αρια γτ διαβαζουν μονο μεχρι 3gb μνημης ενω εγω εχω 4gb..Οποτε ψαχνω κ..ρωταω μπας κ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση