Προς το περιεχόμενο

Νέο Boss GT-100

Προτεινόμενες αναρτήσεις

το ήθελες στη θέση του CTL?

Εμένα μου φαίνεται λογική η θέση του (εφε-εφε-εφε-εφε-λουπερ-control)

Όχι στη θέση του control, απλά να είχε 5 patch button αντί για 4 και το loop να ήταν κάπου πιο πάνω ξεχωριστά. Δεν ξέρω, λέω τώρα, γιατί σε live μπορεί και να μπερδευτείς και καλά να πατήσεις λάθος patch και να έχεις άλλο ήχο, αν πατήσεις κατά λάθος το loop ?

Lyrics: Wasted Time Between Solos!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 39
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Ήταν τόσο σπουδαίο το user interface που το ξανα-σχεδίασαν πλήρως

Διπλή οθόνη!

Κι όμως δε χαλάνε τα άτιμα!

+10000

Παρ' όλα αυτά έχω την εντύπωση ότι η Boss προσπαθεί να είναι "καλή στο χωριό, παρά να πέσει στην μάχη της πόλης"!

Freud-Σαντές

Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG

Aν δεν κάνει αυτό το κλικ παραπάνω ηχητικά απλά θα είναι μια από τα ίδια...περσινά ξινά σταφύλια...

Πρώτες παρατηρήσεις:

1) Η Roland δεν έχει να πληρώσει έναν σοβαρό σχεδιαστή; Όλα μα ΟΛΑ τα μοντέλα GT ίδια κι'απαράλλαχτα τόσα χρόνια;

2) Λεπτομέρειες όπως δεύτερο expression δεν έχουν πολύ νόημα αν κάποιος χρησιμοποιεί σοβαρά μια πεταλιέρα. Απλά ένα ακόμα πετάλι που μπορεί να χαλάσει  :P. Κάποιος με σοβαρές απαιτήσεις θα τοποθετήσει δεύτερο expression της επιλογής του.

3) Το έκαναν πιο "φιλικό", ευανάγνωστη οθόνη (2 κιόλας), γενικά πιο χρηστικό θα είναι πιθανότατα.

4) Δεν χρειάζονται XLR, που πιάνουν και χώρο, είμαι σίγουρος ότι θα έχει TRS.

5) Η Roland επιτέλους αναγνωρίζει ότι το μέχρι τώρα COSM... δεν... τουλάχιστον εκεί που έχει φτάσει το πράγμα από τον ανταγωνισμό. Θετικό το ότι κάνουν λόγο για βελτιωμένη αίσθηση.

6) Πράγματα όπως το routing ήταν πάντοτε κορυφαία στις GT. Τα εφφέ δεν ήταν ποτέ άσχημα, κάθε άλλο. Αν έχουν βελτιώσει την επεξ. ισχύ και τους αλγόριθμους, μπαίνουν στο παιχνίδι δυνατά, με την προϋπόθεση ότι θα έχουν και καλή τιμή.

Συμπερασματικά, έπρεπε να γίνει και έγινε. Τώρα μένει να δούμε κατά πόσον θα πιάσει στο βασικό κοινό των fans της εταιρείας (που δεν είναι λίγοι παγκοσμίως) ή αν θα καταφέρει να αποσπάσει μερίδιο αγοράς και από τους υπόλοιπους.

Σημειωτέον ότι η Line6 ΔΕΝ θα έχει κάτι συγκλονιστικό σ'αυτό τον τομέα στο NAMM (από αύριο θα αποκαλυφθούν όλα), ούτε (απ'όσο ξέρω και φαίνεται) η Digitech.

Model-o-phobia: something like homophobia, but much more amusing

1) Η Roland δεν έχει να πληρώσει έναν σοβαρό σχεδιαστή; Όλα μα ΟΛΑ τα μοντέλα GT ίδια κι'απαράλλαχτα τόσα χρόνια;

Με τη διαφορά ότι αυτή τη φορά κατάφεραν να κάνουν την καινούρια να δείχνει παλιότερη

από την προηγούμενη. Τουλάχιστον φαίνεται πιο εύχρηστη με πιο ''αναλογικό'' χειρισμό.

Νεα Boss αλλα παλι Cosm? ::) Ας την κανουν και σαν το ..enterprise σε εμφανιση..τα ...pododigitechotonelabια... παλι στα αυτια θα της ριχνουν απο πλευρας amp sims.

Ο πήχης έχει ανέβει πολύ ψηλά στο θέμα simulation, και η Roland το ξέρει πλέον καλά...

Είναι η ευκαιρία της για αντεπίθεση, με μια πεταλιέρα που θα χτυπάει στα ίσα τα flagships των ανταγωνιστών..Σίγουρα έχει τα resources, μένει να κριθεί εκ του αποτελέσματος. Εγώ προσωπικά πάντως ψήνομαι πολύ, αν και εφόσον οι προσομοιώσεις και το UI με καλύπτουν (και φυσικά η τιμή είναι σωστή)...Περιμένουμε τα reviews λοιπόν  :)

μια απο τα ιδια ακουω..... ::)

Et moi aussi και ειδικά πάνω στον JC... Ας την βάλουν σε καμία λάμπα.

(επίσης δεν μου αρέσει ο τύπος που βάλανε, είναι πολύ "κοιτάξτε τι και πως παίζω" έλεος!)

Lyrics: Wasted Time Between Solos!!!

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου