seldooN Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2012 Καλησπερα σε ολους! :) Μιας και σημερα ειναι τα γενεθλια μου σκεφτηκα να μου κανω κ γω μια φορα ενα δωρο,μην τα περιμενω ολα απο τους αλλους! ;D Τι καλυτερο δωρο απο ενα πεταλακι? :P Αλλα ας μπω κατευθειαν στο "ψητο".... Μετα απο ωριμη κ αντικειμενικη (οσο γινεται παντα) σκεψη,κατεληξα οτι το booster το οποιο θα μου εκανα δωρο ειναι αυτο της boss.... Το FB-2!!! Βεβαιως η λειτουργια του και ως feedbacker επαιξε καθοριστικο ρολο και με εππηρεασε στην επιλογη μου,ομως εχω ακουσει οτι δεν εχει true bypass κ θα μου "συνουσιασει" τον ηχο και τετοια κ να προτιμησω το micro amp της mxr,αλλα μου εχει κολλησει αυτο της boss τωρα.... Εσεις τι λετε?Να μου το κανω αυτο το δωρο,ή τσαμπα θα πανε τα λεφτακια μου? Thomann : http://www.thomann.de/gr/boss_fb_2_feedbackerbooster.htm Video : Punk Rock means Freedom! ~Kurt Cobain~ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
seldooN Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2012 Κανενας ρε παιδια δεν το εχει ακουσει? Δεν εχετε ιδεα? :-[ Punk Rock means Freedom! ~Kurt Cobain~ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση