sPId_x Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2012 Μόλις πήρα στα χέρια μου τα AKG K 512. Τα δοκίμασα στο KORG και μου εμφανίστηκε το εξής θέμα. Ακούγονται τριξίματα στον ήχο κυρίως στις μπάσες νότες. Αν κρατήσει μία νότα πιάνου με sustain σταθερά και ανεβοκατεβάσω τον ήχο το τρίξιμο ακούγεται και πάλι. Το τρίξιμο αυτό το έχει ξαναδεί όσο καιρό χρησιμοποιούσα αναγκαστικά ακουστικά ψείρες (της πλάκας). Το παιδί από το κατάστημα μου είπε πως λογικά φταίει η έξοδος από το KORG και όχι τα ακουστικά. Αυτό που μου περνάει από το μυαλό, είναι μήπως φταίει το κορφί το οποίο είναι μικρό και χρειάζεται μετατροπέα για μεγάλο. Έτσι ώστε με το παίξιμο να κουνιέται και να τρίζει. Θα προσπαθήσω να βρω και κάποια άλλα ακουστικά για δοκιμή. Μέχρι τότε υπάρχει κάποια γνώμη? Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2012 Guru Share Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2012 Κατ'αρχήν δοκίμασε τα ακουστικά σε άλλο μηχάνημα. Μπορεί να φταίει το volume του οργάνου. Μπορεί να φταίει η έξοδος του οργάνου. Μπορεί συγκεκριμένοι ήχοι να κάνουν αυτό το τρίξιμο. Μπορεί ο μετατροπέας στο βύσμα των ακουστικών να μην κάνει καλή επαφή. Μπορεί το όργανο να έχει εσωτερικά κάποιο πρόβλημα. Τέλος μπορεί τα ακουστικά να έχουν πρόβλημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
stavros_d80 Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2012 Σε ποιό μοντέλο της Korg αναφέρεσαι ; 33 1/3333cos301/2sqrt564,0909{fx-dty/sqrtz} Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sPId_x Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2012 Σε ποιό μοντέλο της Korg αναφέρεσαι ; triton le Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
george956 Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2012 Το πωτο που θα επρεπε να ΕΧΕΙΣ ΗΔΗ ΚΑΝΕΙ ειναι να δοκιμασεις τα κουστικα σε αλλη πηγη ηχου Γιώργος, μόνο με μηδέν λιπαρά please Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
haryy Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2012 Xαμήλωσε την ένταση μέχρι να μην ακούς το τρίξιμο http://www.facebook.com/timelessrecordingstudio Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
stavros_d80 Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2012 Κάποιοι ήχοι στα Triton series έχουν φυσικό τρίξιμο σε ακουστικά αν δουλεύεις την ένταση στο τέρμα όπως τα bass riffs, synth leads κτλ Μπορεί να είναι φυσικό μπορεί και όχι. Δοκίμασε αν μπορείς το Le σε σε ηχεία να δεις αν τρίζει. Σημείωσε ποιοι ήχοι είναι Prog/Combi σε ποια Banks μπας και μπορέσω και βρω τους ίδιους στο Classic να τους συγκρίνω με τα δικά μου AKG να σου πω αν τρίζουν και σημείωσε σε ποια θέση έχεις το volume όταν παίζεις. Το τρίξιμο το βγάζει και από τα phones και από τις main R&L? 33 1/3333cos301/2sqrt564,0909{fx-dty/sqrtz} Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
chrisvek Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2012 Κάποιοι ήχοι στα Triton series έχουν φυσικό τρίξιμο σε ακουστικά αν δουλεύεις την ένταση στο τέρμα όπως τα bass riffs, synth leads κτλ Το έχω παρατηρήσει και εγώ αυτο και στην σχολή μου!Σίγουρα κάνε τον κόπο να τα τσεκαρεις σε άλλες 2-3 πηγές.Και εγώ προσωπικά θα τσεκαρα και στις χαμηλές και στις υψηλες συχνοτητες τα τριξίματ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση