ThS Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2012 OP Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2012 Νέο Studiologic Sledge Synthesizer (Waldorf inside) http://www.studiologic-music.com/sledge.html Forgive me Lord for I have synthed..
foxxx Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2012 Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2012 Νέο Studiologic Sledge Synthesizer (Waldorf inside) http://www.studiologic-music.com/sledge.html κανα demo παιζει ?
marathon Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2012 Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2012 :o wow η Arturia ρε φούστη μου...και στην Arturia...Mac έχουνε?? ;D ;D Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή
foxxx Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2012 Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2012 ρε φούστη μου...και στην Arturia...Mac έχουνε?? ;D ;D ;D ;D ;D
Waterfall-K Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2012 Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2012 ρε φούστη μου...και στην Arturia...Mac έχουνε?? ;D ;D Ασχετοι... ::) Το Studiologic Sledge απ'την αλλη φαινεται γ@μ@το! Περιμενουμε να δουμε/ακουσουμε κανενα κλιπ. Ελπιζω να μην ειναι μονοφωνικο μονο.... Specs talks, Mgs walks
ThS Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2012 OP Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2012 Για το Studiologic Sledge δεν βρήκα κάποιο demo βίντεο ακόμα. Ορίστε ένα πρώτο όμως για το Casio XW-P1: Forgive me Lord for I have synthed..
marathon Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2012 Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2012 Ασχετοι... ::) άσχετοι μπορεί να είμαστε...τυφλοί δεν είμαστε ;D Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή
Waterfall-K Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2012 Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2012 Ειδικα εσυ, μυριζεσαι Mac απο αποσταση 3 χιλιομετρων... :P Το Casio φαινεται καλο, επιτελους ενα synth απο την Casio μετα απο παρα πολλα χρονια. Στα συν του το waterfall πληκτρολογιο, Fatar ισως. Specs talks, Mgs walks
Waterfall-K Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2012 Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2012 Nord C2D organ Specs talks, Mgs walks
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση