Προς το περιεχόμενο

Απαιτήσεις του fxpansion BFD

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Τρίτον, χρειάζεται επεξεργαστή μεγαλύτερο από 3.2 ΚΑΙ μνήμη.

Mόνο σε αυτό έχω άλλη άποψη καθώς έχω P4 - 2000mh και 1gb ram Και τρέχουν υπερβολικά χαλαρά.

Να τονίσω ότι πριν αναβαθμίσω την μνήμη μου είχα 512mb ram και μάσαγε αρκετά. Η μνήμη παίζει μεγάλο ρόλο.

Η απόφαση δικιά σου φίλε μου,γενικώς αν έχεις λίγα λεφτά ξεκίνα από μνήμη πιστεύω και συνεχίζεις στο μέλλον με καλύτερο cpu που θα απαιτήσει και κανούριο Motherboard. (μπορείς να βρεις Motherboard για amd s939 και υποστηρίζει και ddram και θα κρατήσεις και τις μνήμες και θα βάλεις ανετα και amd στα 3800...)

Αυτά

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντήσεις 23
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Η cpu παει κι έρχεται.Αλλά θες αλλα 512 RAM τουλάχιστον και τα samples

σε 2ο HD.Yπάρχει και το free demo με λειγότερες απαιτήσεις και free...

Απλά για να κάνεις mix στο τέλος πρέπει να σολάρεις κάθε part χωριστά

και να κάνεις bounce γιατί το demo είναι stereo...

λοιπον...να σας βοηθησω σε κατι...τo kata ποσο σερνονται η οχι τα bfd το οριζουμε εμεις...εχετε δοκιμασει να αλλαξετε τις τιμες των 3 buffers που εχει???διαβαστε το manual kai θα κατατοπιστειτε....ενδεικτικα αναφερω οτι αλλαζοντας αυτες τις τιμες(με καποια συγκεκριμενη λογικη βεβαια...) καταφερα εκει που ενα drumset ετρωγε 1.2gb π.χ μνημης η και 1.6gb, να απασχολησει τελικα μονο 250-350 mb μνημης...αυτο γιατι υποστηριζουν disk streaming..ψαξτε το λιγο...θα ενθουσιαστειτε και ολοι πανευτυχεις θα χρησιμοποιουμε τα bfd και οχι...την πλαστικουρα groove agent....!!!dokimaste kai ta drum kits from hell!!!!!

• 6 μήνες αργότερα...

Ειναι πραγματι πολυ ρεαλιστικο αλλα και πολυ ανωμαλο.Εγω δεν αντεξα το

εβγαλα.

Εχθρός τού κέρδους είναι ή αντοχή

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου