block Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου 2006 Share Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου 2006 Τι απαιτήσεις έχει το συγκεκριμένο soft ? Έχω έναν Η/Υ 2,4 Ghz 512mb ram και 40gb HD και χάλια κάρτα ήχου soundblaster live 1024 ή την On board . Αυτόνομα παίζει ? Θα ήθελα να το χρησιμοποιήσω σαν drum machine . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου 2006 Share Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου 2006 Είναι πολύ βαρύ. Εγώ το έχω τρέξει σε μηχάνημα στα 3.2 με 2 GB μνήμη και παρ' όλα αυτά δεν μπορώ να πω ότι έτρεχε πολύ άνετα. Είναι πολύ σημαντικό ότι οι παλαιότερες εκδόσεις του έχουν αυτό το πρόβλημα σε μεγαλύτερο βαθμό από τις νέες, αλλά θα έχεις τις νέες; Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-freemindgr Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου 2006 Share Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου 2006 Το BFD δεν κανει για drum machine. Προτεινω το Groove Agent 2 που ειναι πιο απλο, πιο ελαφρυ και εχει καλυτερες loops και fills απο το BFD. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ReCoC Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου 2006 Share Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου 2006 @freemind Μπορεί να κάνω λάθος αλλά έχω ακούσει οτι το bfd έχει τον πιο ρεαλιστικό ήχο για drums Free thinkers are dangerous... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 6 Ιουλίου 2006 Share Δημοσιευμένο 6 Ιουλίου 2006 Εγω το χρησιμοποιω αποκλειστικα για ολα τα ντραμς και το θεωρω απιστευτο σαν ηχο αλλα & σαν drum machine (φτανει να ξερεις τι κανεις) μια και εχει πραγματικα πολυ ενδιαφεροντα beats & fills. ΟΜΩΣ πρεπει να εχεις pc ΚΤΗΝΟΣ ( 2 giga ram & πανω απο 3.2 επεξεργαστη & βεβαια τεραστιο σκληρο μια και το προγραμμα ειναι περιπου 20-30 giga!!) To δικο μου εχει επεξεργαστη 3.6,2 giga ram & 2 τετρακοσαρηδες & το σηκωνει με χαρακτηριστικη ανεση (μαλιστα ταυτοχρονα με αλλα πολυ βαρια vst) www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Abraxas Δημοσιευμένο 6 Ιουλίου 2006 Share Δημοσιευμένο 6 Ιουλίου 2006 Συμφωνώ με τον freemind για το Groove Agent, είναι σαφέστατα πιο 'δημιουργικό' εργαλείο, αν και περιορισμένο από τον προσανατολισμό του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fleamail Δημοσιευμένο 6 Ιουλίου 2006 Share Δημοσιευμένο 6 Ιουλίου 2006 Επειδή το BFD είναι αργοκίνητο τέρας πέρνεις όλες τα samples του και τα περνας στο fruity loops και κάνεις τη δουλειά σου αναίμακτα! :D http://www.mixitonline.com http://tuber.bandcamp.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 6 Ιουλίου 2006 Share Δημοσιευμένο 6 Ιουλίου 2006 Επειδή το BFD είναι αργοκίνητο τέρας πέρνεις όλες τα samples του και τα περνας στο fruity loops και κάνεις τη δουλειά σου αναίμακτα! :D Δυστυχώς αυτό δεν γίνεται. Κάθε ένα από τα "τύμπανα" του BFD είναι σαμπλαρισμένο σε τουλάχιστον τέσσερις διαφορετικές εντάσεις κτυπήματος και επίσης υπάρχουν διαφορετικά δείγματα για πιθανές θέσεις μικροφώνων μέσα στο χώρο. Έτσι, ένα απλό snare μπορεί να δομείται από 7 διαφορετικά δείγματα ή και περισσότερα. Στο FL μπορείς να έχεις μόνο ένα από αυτά τα δείγματα ανά τρακ, οπότε θα ήθελες (στο παράδειγμα που είπαμε) επτά τρακς για ένα και μόνο snare - χώρια του ότι θα ήθελες και την απαραίτητη εμπειρία ώστε να συνδυάσεις τα σωστά κτυπήματα, τη σωστή στιγμή στο σωστό τρακ. Όσο για τον ήχο του BFD, είναι πολύ καλός, ότι κοντινότερο στο να έχεις αληθινό drummer ( 8O ). Το drum machine σκέλος... δεν μπορώ να πω ότι τρελάθηκα, θα προτιμούσα να τρέχω το Groove Agent και να στέλνω το midi του στο BFD. Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
block Δημοσιευμένο 6 Ιουλίου 2006 OP Share Δημοσιευμένο 6 Ιουλίου 2006 οπότε groove agent 2 !!!!!! εδώ δοκίμασα το demo του BFD και σερνόταν !!!!!!! υπάρχει σαν demo το groove agent για να δω τί παίζει ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 6 Ιουλίου 2006 Share Δημοσιευμένο 6 Ιουλίου 2006 υπάρχει σαν demo το groove agent για να δω τί παίζει ? Παίζει drums. Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση