kostas80 Δημοσιευμένο 17 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 17 Ιανουαρίου 2012 Απο περιέργεια μιας και έχει στην κατοχή μία κάποιος πολύ καλός μου φίλος . Ξέρουμε πόσο μπορεί να κοστολογείται σήμερα ένα τέτοιο όργανο ?? Είναι σε άριστη κατάσταση all original . Η αλήθεια είναι ότι τη χαλβαδιάζω ;D ;D www.facebook.com/kostas.antonakopoulos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 17 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 17 Ιανουαρίου 2012 Απο περιέργεια μιας και έχει στην κατοχή μία κάποιος πολύ καλός μου φίλος . Ξέρουμε πόσο μπορεί να κοστολογείται σήμερα ένα τέτοιο όργανο ?? 1000-1500 θα λεγα αναλόγως των συνθηκών. Αλλά καλύτερα ας μιλήσουν οι ειδικοί... Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kostas80 Δημοσιευμένο 17 Ιανουαρίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 17 Ιανουαρίου 2012 1000-1500 θα λεγα αναλόγως των συνθηκών. Αλλά καλύτερα ας μιλήσουν οι ειδικοί... κι εγώ κάτι τέτοια νούμερα βλέπω .... το θέμα είναι ότι κρίνοντας απο ebay, είναι πολύ λίγες . www.facebook.com/kostas.antonakopoulos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
The Genius Loci Δημοσιευμένο 17 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 17 Ιανουαρίου 2012 Φαντάζομαι ξέρεις ότι πρόκειται για "συλλεκτικού ενδιαφέροντος" όργανο και δεν έχει καμμία σχέση (ποιοτικά/παικτικά/ηχητικά) με τις μετέπειτα EBMM, έτσι; Model-o-phobia: something like homophobia, but much more amusing Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kostas80 Δημοσιευμένο 17 Ιανουαρίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 17 Ιανουαρίου 2012 Φαντάζομαι ξέρεις ότι πρόκειται για "συλλεκτικού ενδιαφέροντος" όργανο και δεν έχει καμμία σχέση (ποιοτικά/παικτικά/ηχητικά) με τις μετέπειτα EBMM, έτσι; Συμφωνώ στο δευτερο μέρος ... διαφωνώ στο πρώτο :) . Εξηγούμαι : Μάλιστα καμία σχέση με musicman του παρόντος το γνωρίζω . Αλλά παίζοντας με την εν λόγω κυρία .... δε μου έκανε μόνο για βιτρίνα ;) το αντίθετο μάλιστα . www.facebook.com/kostas.antonakopoulos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 17 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 17 Ιανουαρίου 2012 Σου αρεσει αυτο το....πραμα? :o Δεν εχουν καποια ιδιαιτερη αξια πλην της...σπανιοτητας τους (μια και ηταν...πολυ...πετυχημενα.. :P...μοντελλα) εγω πανω απο 500 αντε 700 ευρω δεν θα εδινα με την καμια.... http://www.vintageandrare.com/product/Music-Man-Sabre-II-1978-Mocha-Brown-17880 www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 17 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 17 Ιανουαρίου 2012 Σου αρεσει αυτο το....πραμα? εγω πανω απο 500 αντε 700 ευρω δεν θα εδινα με την καμια.... Καλό γούστο εναντίον Superfuck Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
messalion Δημοσιευμένο 17 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 17 Ιανουαρίου 2012 Καλό γούστο εναντίον Superfuck αμα ηταν τελεκαστεροηδες ομως....... ;D ;D think2ice TM https://myspace.com/mood.of.joy.band Terry rules the bass Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 17 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 17 Ιανουαρίου 2012 αμα ηταν τελεκαστεροειδες ομως....... ;D ;D Οι περισσότεροι είναι πολύ "λίγοι" (καλο, ε; ) για να έχουν τύχη απέναντι στο διαχρονικότερο των κιθαροσχημάτων. Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kostas80 Δημοσιευμένο 17 Ιανουαρίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 17 Ιανουαρίου 2012 νταξ μωρε δεν είναι και τελε :P αλλά κάτι μου κάνει ::) ωρε sf λίγα δε λες ? thanks παίδες www.facebook.com/kostas.antonakopoulos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση