Προς το περιεχόμενο

λαμπατος 20 watt pedalfriendly!!!

zeromancer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

απο περιέργεια, σε τί τιμή τον βρήκες τον koch? ήταν η πρότασή μου, για λίγο παραπάνω από το budget σου, ιδανικός μάλλον γι' αυτό που ψάχνεις.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 49
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

θα παιζω με μια gibson standard 2008 les paul...ο bugera σαν πεταλομηχανη ειναι καλος?χθες ακουσα τον koch studiotune ο οποιος με τρελανε να σας πω την αληθεια αλλα ειναι πολυ ακριβος

για τον blackheart BH15 τι λετε?

1ον: ωραια κιθαρα  ;D

2ον: τι εννοεις "πεταλομηχανη" ?? σαν το ποδηλατο ??  :P :P

3ον: τι θελεις να παιζεις ?

4ον: ο koch αν μπορουσες να τον αγορασεις θα σε ευχαριστουσε ? γιατι αλλο ο bugera αλλο ο koch

σα να λεμε τυρι φιλανδιας με τυρι φετα (χωρις απαραιτητα να αντιστοιχει σε καποιο απο τα 2)

think2ice TM https://myspace.com/mood.of.joy.band

Terry rules the bass

@ ndnikola

στα 650 απο δευτερο χερι και 920 απο μαγαζι στην θεσσαλονικη,δλδ πιο φθηνος απο τον Θωμα

@messalion

δες μονος σπιτι παιζω απο porcupine tree, anathema lost μεχρι opeth Isis κτλ.τωρα προσανατολίζομαι πιο πολυ σε ποστ ροκ ηχους για αυτο και το pedalboard εχει διαμορφωθεί αναλογα

ο koch ηταν πολυ ωραιο μηχανημα και ναι προφανώς θα με ευχαριστουσε επειδη εχει και τελειο gain...μπορω ομως να αρκεστω σε εναν ενισχυτη με καλα καθαρα αλλα με 2 καναλια και να εχει ενα στοιχειώδες καλο gain.θελω οποσδήποτε FX loop ομως..εμενα μου αρεσε πολυ και ο VHT AV-GT1 lead 20 αλλα δεν τον εχω ακουσει καπου στην θεσσαλονικη, μονο στο νετ...bugera που μπορω να ακουσω στην θεσσ.?

πολυ καλη τιμη για τον koch

παλι δεν μου ειπες ομως τι εννοεις σαν "πεταλομηχανη"

ο bugera εχει ολα αυτα που ζητας - 2 καναλια - αξιοπρεπεστατα καθαρά , αρκετα καλο gain (μιας και ειναι vintage),fx loop.....

think2ice TM https://myspace.com/mood.of.joy.band

Terry rules the bass

παλι δεν μου ειπες ομως τι εννοεις σαν "πεταλομηχανη"

πεταλομηχανές αποκαλούνται οι ενισχυτές που συνεργάζονται όμορφα με πετάλια, σεταρισμένοι στο καθαρό τους κανάλι

και μακάρι να μη δει την ερώτησή σου ο κ. Καθηγητής γιατί θα θυμώσει :-\

χαχαχα. η αληθεια ειναι πως δεν τον εχω ακουσει καθολου...να φανταστω ομως οτι δεν παιζει να τον ακουσω ελλαδα ε?τον φερνει κανεις?

αληθεια γιατι τοσο φθηνο στο dv ενω σε αλλα ειναι 100 ευρω πανω?

Νακας.

Για τιμη dv δεν ξερω,προφανως καποια καλη στμφωνια με την εταιρια.

Ο ενισχυτης αυτος εκανε πανω απο χιλιαρικο,να σκεφτεις οτι σκετα τα μεγαφωνα που φοραει αν αγορασεις θα δωσεις σχεδον τα μισα του λεφτα  ;)

Ριχτου ενα... αυτι πριν αποφασισεις (βγαινει και σε 1Χ12" με v30 το οποιο ομως τον αδικει σε σχεση με τα 2 12H & 12M)

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου