Προς το περιεχόμενο

λαμπατος 20 watt pedalfriendly!!!

zeromancer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

ειναι τοσο φτηνός γιατί είναι 1) as a new και όχι new και

Αυτος που εδωσα στο λινκ δεν ειναι as new,ειναι κανονικα καινουριος

http://www.dv247.com/guitars/bogner-alchemist-212-guitar-amp-combo--50057

Ο "as new" τους ειναι 10 λιρες φθηνοτερος

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 49
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

τον δοκιμασα σημερα κ μου αρεσε πολυ..και ειναι αρκετα δυνατος με πολυ ωραια καθαρα.το gain θα μπορουσε να ηταν ακομα πιο δυνατο αλλα εμενα με καλύπτει

koch studiotone 20w

100 % pedal friendly

πολυ δυνατος με μεγαλο headroom 

ομορφο καθαρο αλλα και od-dist καναλι

επίσης εχει κ εξοδο di για να γραφεις καρφι σε pc(σου λυνει το πρόβλημα της ώρας κοινης ησυχιας)

inhttps://www.youtube.com/user/jkstigma/videos

ρε παιδια για τον bogner alchemist εχει κανεις αποψη..σε αλλα reviews λενε οτι ειναι πολυ καλος και σε αλλα το ακριβως αντιθετο :P

ρε παιδια για τον bogner alchemist εχει κανεις αποψη..σε αλλα reviews λενε οτι ειναι πολυ καλος και σε αλλα το ακριβως αντιθετο :P

Εχω την κεφαλη,την αγορασα τοτε που ηταν πολυ πιο ακριβη απο την τωρινη τιμη του combo και ειναι μια χαρα ενισχυτης (και για τα λεφτα που εδωσα τοτε),το θεμα ομως ειναι αν σου αρεσει και αν "σου κανει" εσενα.

Αξιοπιστος ενισχυτης ειναι (εμενα απλα "κλαταρε" μια ελαττωματικη τελικη λαμπα),κανενα αλλο προβλημα,πλουσιες ρυθμισεις εχει,δοκιμασε τον και με τα πεταλια σου να δεις αν "του καθονται" καλα αφου αυτο σε ενδιαφερει.

Σε αυτη την τιμη που τον δινουν ειναι πολυ καλη περιπτωση (και με τοση μικρη διαφορα τιμης του Νακα απο τον ντιβη προσωπικα θα ψωνιζα απο εδω).

σε πολλα φορα τον εχουν θαψει. εμενα δεν μου εδωσε αυτη την εντυπωση..τα καθαρα του ηταν πολυ καλα.το gain ηθελε λιγη δουλεια με το eq να σου πω την αληθεια..

σε πολλα φορα τον εχουν θαψει. εμενα δεν μου εδωσε αυτη την εντυπωση..τα καθαρα του ηταν πολυ καλα.το gain ηθελε λιγη δουλεια με το eq να σου πω την αληθεια..

Το θεμα ειναι εσενα αν σου αρεσει ηχητικα,δεν γινεται σε ολους να αρεσουν τα παντα. Παντως προβληματικος δεν ειναι,το αντιθετο μαλιστα,μεχρι george l's εσωτερικες καλωδιωσεις εχουν βαλει στα υλικα του.

Και εναν αλλο μου ενισχυτη (peavey jsx) πολλοι στα φορουμς θαψανε τα active eq του,εγω ομως βρηκα την προσωπικη μου ηχητικη "οαση" σε αυτον  ;) οταν τον δοκιμασα

Και αφου τον βρηκες για δοκιμη(πραγμα σπανιο πλεον στην Ελλαδα),παρε τα πεταλια σου και την κιθαρα σου και ορμα του για εκτεταμενη δοκιμη που θα αποφασισεις αν σου κανει ή οχι.

Mια χαρα ενισχυτης ειναι ο Alchemist. Αν κανεις ενα ψαξιμο στο forum θα βρεις πολλες γνωμες. Το θεμα ειναι απλα να σου ταιριαζει σαν ηχος. Αφου τον βρηκες λοιπον, κανεις αυτο που σου ειπε ο georgekz.

Αν σου αρεσει εσενα ως ηχος, μη κολλας σε κανενα review.

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου