Προς το περιεχόμενο

Προτείνετέ μου ένα master keyboard

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επειδή το έγραψες και στο άλλο παρόμοιο θέμα, θα ήθελες να δώσεις κάποια links για γνώμες χρηστών σχετικά; Γιατί προσωπικά δεν βρήκα κάτι.

Μπορω αν θες να σου πω για αρχη το προβλημα με το δικο μου keystation pro 88 με pm για να μην κουραζω και βγαινω και απο το θεμα,να σου στειλω και κανα 2 links απο youtube που εχω υποψιν μου με παρομοια προβληματα.Η αληθεια ειναι πως οταν ειδα εκεινα τα review-ειδη χρηστων σε forum πως ηταν απο σποντα πριν απο πολυ καιρο και δεν ξερω αν προκειται να τα ξαναβρω εσκεμενα αν τα ψαξω,αλλα τα ειδα και απλα τα ειχα υποψιν μου οτι υπαρχουν.Αν βρω χρονο και τα πετυχω σε κανα ιστορικο εχει καλως.

Παντως πιστευω οτι πολυ σωστα μηχανηματα (δεν τα εχω δοκιμασει)ειναι τα 2 παραπανω που ανεφερα (cakewalk/roland και akai mpk49)και αυτο http://www.thomann.de/gr/cme_uf50_classic.htm  ,καλη δουλεια κανει και το novation remote 49 sl mkii αλλα γνωμη μου δοκιμασε το πρωτα,μπορει να μην μεινεις ικανοποιημενος απο τα πληκτρα ή απο το pitch stick ή απο τα drum pads ή τον τροπο με τον οποιο δεχεται τις πληροφοριες(automap κ πρασινα αλογα...),με δικα μου templates οσο το λειτουργησα.Α και το cakewalk/roland εχει aftertouch,το thomann για καποιο λογο δεν το αναφερει

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 21
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Δε γνωρίζω ρε συ, με τι έρχεται. Επειδή μπαίνουν αποσπώμενες, λογικά θα έχουν το ίδιο μοντέλο, με διαφορετικές κάρτες. Νομίζω πως η κυρια διαφορά των δυο, είναι πως το VX εχει περισσότερα MIDI outs, οπότε βολευει αν θες να χειρίζεσαι πολλά μαζί.

Εγώ ήξερα ως επέκταση την κάρτα Plugiator, που εχει προσομοιώσεις του Minimoog, του B3 hammond, ενα vocoder, ενα του Wavestation και κανα δυο ακόμα.

Λογικά θα είναι διαφορετικά πακέτα ;)

Eυχαριστω neeq  ;)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου