Freebee Δημοσιευμένο 16 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 16 Ιανουαρίου 2012 Αγαπητοί φίλοι παρακαλώ για τη βοήθειά σας. Μετά από ξαφνική σίγηση του bridge μαγνήτη της tele μου διαπίστωσα ότι έχει κοπεί το μικρό συρματάκι, όπως φαίνεται και στη φωτο. Η ερώτησή μου είναι: Διορθώνεται ή ο μαγνήτης πάει για πέταμα? Και αν διορθώνεται, πώς? Μπορώ να του βάλω λίγο καλάι πάνω στο πλαστικό και να τα ενώσω ή υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος? Ευχαριστώ. If it's worth doing, it's worth overdoing Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 16 Ιανουαρίου 2012 Guru Share Δημοσιευμένο 16 Ιανουαρίου 2012 Μπορεί να επισκευαστεί. Θέλει λιγάκι προσοχή καθ'ότι είναι "λεπτοδουλειά". Αν δεν είσαι σίγουρος γιά τον εαυτό σου μην κάνεις απολύτως τίποτα. Πήγαινε τον μαγνήτη σε κάποιον που γνωρίζει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 16 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 16 Ιανουαρίου 2012 Αν δεν είσαι σίγουρος γιά τον εαυτό σου μην κάνεις απολύτως τίποτα. Πήγαινε τον μαγνήτη σε κάποιον που γνωρίζει. When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
blue Δημοσιευμένο 16 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 16 Ιανουαρίου 2012 εχω παρόμοιο πρόβλημα : σε 2πλο με μέγεθος μονού έχει κοπεί το πηνίο στη σύνδεση μεταξύ των 2 μαγνητών (οπότε ο μαγνήτης λειτουργεί μόνο ως μονός). Το δικό μου φτιάχνεται? Και ποιος ειναι ειδικός σε τέτοια πράματα? https://beetroot.bandcamp.com/ Music | SnoozeLoop Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 16 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 16 Ιανουαρίου 2012 Αφού θέλετε Tele καλά να πάθετε. :P InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 16 Ιανουαρίου 2012 Guru Share Δημοσιευμένο 16 Ιανουαρίου 2012 εχω παρόμοιο πρόβλημα : σε 2πλο με μέγεθος μονού έχει κοπεί το πηνίο στη σύνδεση μεταξύ των 2 μαγνητών (οπότε ο μαγνήτης λειτουργεί μόνο ως μονός). Το δικό μου φτιάχνεται? Και ποιος ειναι ειδικός σε τέτοια πράματα? Υπάρχει φωτογραφία; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
blue Δημοσιευμένο 16 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 16 Ιανουαρίου 2012 Υπάρχει φωτογραφία; αυτή τη στιγμή όχι, αλλά θα τον βγάλω μία και θα ανεβάσω μέσα στη βδομάδα. https://beetroot.bandcamp.com/ Music | SnoozeLoop Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
WilliamSats Δημοσιευμένο 16 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 16 Ιανουαρίου 2012 Ψάξτε να βρείτε ανθρώπους που τυλίγουν πηνία, αυτοί ξέρουν (by the way, ο myster_maze που είναι? αυτός ξέρει). Lyrics: Wasted Time Between Solos!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 16 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 16 Ιανουαρίου 2012 έτσι απο περιέργεια...πως κόβεται το καλωδιάκι? Παίζετε με τους μαγνήτες και τους μπαζοβγάζετε? Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
blue Δημοσιευμένο 16 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 16 Ιανουαρίου 2012 έτσι απο περιέργεια...πως κόβεται το καλωδιάκι? Παίζετε με τους μαγνήτες και τους μπαζοβγάζετε? ναι, σε μένα έτσι έγινε. https://beetroot.bandcamp.com/ Music | SnoozeLoop Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση