spirosg Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2012 Γιατί όλοι έχετε τόσο οραία τραγούδια και έχω αυτό? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2012 Έτσι είμαι εγώ! Then i saw her face, now i'm a believer! The Monkees - I'm a Believer [official music video] Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mkm Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2012 Να και το δικό μου https://www.noiz.gr/community/forums/topic/20838-diy-custom-mkm-guitar/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2012 Στην μπαντα στην μπαντα, περνανε τα κομάντα SSgt Barry Sadler - "The Ballad of the Green Berets" (1966) και υπηρετησα και στα αλεξιπτωτα!!!!! Τυχαιο? Δεν νομιζω! ;) Φίλε έχουμε το ίδιο άσμα αν δεν έχω κάνει κάτι λάθος 18/03/66 Ας μου βρει κάποιος κάτι σε ελληνικό μήπως έχω καλύτερη τύχη ;D ;D ;D No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Mprob Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2012 Δεν το είχα ξανακούσει η αλήθεια να λέγεται,αλλά αυτό μου έβγαλε...... 1983 :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
johnps Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2012 εψαξα το παραπανω site και βρηκα....in the year 2525 zager and evans [ 11-8-'69 ]!!!!!!!!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ignantios Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2012 τωρα εξηγουνται ολα......λυθηκε το μυστηριο...πως να προκοψεις μετα στη ζωη σου?Κομμενη και η καλημερα στο ζευγος της καταστροφης.....πωωωωωωωωωω φουλ του φουστη με βαλεδες λεμε......κεντα εκανα. Johnny Mathis & Deniece Williams "Too Much Too Little Too Late" (1978) 3-6-1978 RUN FOREST....RUN!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
backys Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2012 ΚΑΡΕΚΛΕΣ http://youtu.be/9GXhLfvAky0 ;D ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kosmas9x2 Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2012 ROLLING STONES "(I Can't Get No) Satisfaction" on The Ed Sullivan Show ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ 6/7/1965 ;) www.myspace.com/kouroubela Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2012 ROLLING STONES "(I Can't Get No) Satisfaction" on The Ed Sullivan Show ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ 6/7/1965 ;) Αυτό φίλος είναι μαχαιριά στη καρδιά κέθε έντιμου ροκά .Έπρεπε όλοι να έχουμε γεννηθεί σ' αυτή την ημερομηνία ;D ;D ;D No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση