Ksekourdistos Δημοσιευμένο 16 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 16 Ιανουαρίου 2012 http://youtu.be/9G4jnaznUoQ πουστοτραγουδο αλλα τι να κανουμε ? αυτη η μανα μου δεν μπορουσε να σφιχτει λιγο? αχαχχ Recording is God's way of tellin you that you suck Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jazzjoker Δημοσιευμένο 16 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 16 Ιανουαρίου 2012 Elton John & Kiki Dee Don't Go Breaking My Heart Lyrics Μια χαρά. Γουστάρω Έλτον. Ενωμοτάρχης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
antonisg Δημοσιευμένο 16 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 16 Ιανουαρίου 2012 Εμένα που μου έκατσε η Barbra Streisand με το Woman in Love τί να πώ;;; >:( >:( >:( threadender Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 16 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 16 Ιανουαρίου 2012 Εμένα που μου έκατσε η Barbra Streisand με το Woman in Love τί να πώ;;; >:( >:( >:( Oμορφάντραααααα μου...πρόσωπο υπάρχει? ;D ;D Εάν δεν υπάρχει...βάλε σάλτσα να γλυστράει! ;D Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
neokosmi Δημοσιευμένο 16 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 16 Ιανουαρίου 2012 Bee Gees- How Can You Mend A Broken Heart 6/8/1971 Αααα ρε μανα.... ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
VAGTANPLAN Δημοσιευμένο 16 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 16 Ιανουαρίου 2012 Αυτο σε εμένα...... Alone again (naturally) Gilbert O Sullivan ! 31 /8/72 https://www.facebook.com/Sixteen-Strings-1555976331321428/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
antonisg Δημοσιευμένο 16 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 16 Ιανουαρίου 2012 Oμορφάντραααααα μου...πρόσωπο υπάρχει? ;D ;D Εάν δεν υπάρχει...βάλε σάλτσα να γλυστράει! ;D ;D Όχι μόνο υπάρχει, το τραγούδι της έτυχε να είναι το Another brick in the Wall !Θα της ζητήσω να ανταλλάξουμε ;D ;D ;D threadender Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 16 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 16 Ιανουαρίου 2012 ......... cause I'm a Soul Man ...... 8) Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
WilliamSats Δημοσιευμένο 16 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 16 Ιανουαρίου 2012 Εμένα μου έβγαλε bee gees Bee Gees - How Deep Is Your Love ( Original ) HQ [ NO CONCERT / NO KARAOKE ] Not bad Ε? Lyrics: Wasted Time Between Solos!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 16 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 16 Ιανουαρίου 2012 Δε πιστεύω ο τίτλος να υπονοεί τίποτε; ??? InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση