RayDTutto Δημοσιευμένο 16 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 16 Ιανουαρίου 2012 Βρείτε ποιο τραγούδι ήταν #1 την ημερομηνία γέννησής σας. http://www.joshhosler.biz/ Στη δική μου ήταν αυτό: Ποτέ δεν το γούσταρα όμως. Σημαίνει κάτι αυτό γιατρέ μου; When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 16 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 16 Ιανουαρίου 2012 Στη δική μου ήταν αυτό: Aυτά παθαίνουν οι νέοι...ενώ εμείς...all time classic ;D Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Vegeterian Δημοσιευμένο 16 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 16 Ιανουαρίου 2012 12-2-1988 ;D Rock 'n Rolla http://www.youtube.com/user/nikkolakis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
John Goumis Δημοσιευμένο 16 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 16 Ιανουαρίου 2012 Περίμενα και εγώ να ακούσω καμμιά βαρβάτη 80-ίλα, και ακούω αυτό: ::) ''Ηello'' world με αυτό το κομμάτι λοιπόν (μια χρονιά πριν ήταν το ''beat it'' γαμώτο..) edit: Για εγκυκλοπεδικούς σκοπούς, ας βάζουμε και την ημερομηνία όσοι συμμετέχουμε.... 13/5/84 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Lorda01 Δημοσιευμένο 16 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 16 Ιανουαρίου 2012 Ποτέ δεν το γούσταρα όμως. Σημαίνει κάτι αυτό γιατρέ μου; Το δικό σου τουλάχιστον είναι cult ;D Το δικό μου είναι άχρωμο, άγευστο και άοσμο... http://www.youtube.com/user/georgek1512 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
S9F Δημοσιευμένο 16 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 16 Ιανουαρίου 2012 Ευτυχώς οι...Milli Vanilli ( :-X) ήταν αρκετά χρόνια αργότερα... ;D "And remember Carol, the last card is the Alien card. We are going to have to build space-based weapons against aliens and all of it is a lie" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Loki Δημοσιευμένο 16 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 16 Ιανουαρίου 2012 Εγώ βρήκα 80ιλα που τα σπάει! Adriann.....We made it Adrian! Cigarettes and Whiskey ... call my shaking hand Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bihlas87 Δημοσιευμένο 16 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 16 Ιανουαρίου 2012 Not bad at all, θα το τραγουδήσω καραοκε στα επόμενα γενεθλιά μου ;D [flash=200,200] Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
theoctapus Δημοσιευμένο 16 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 16 Ιανουαρίου 2012 [flash=200,200] 1979 Ο Αριστοτέλης γίνεται κτήμα του Γερμανού που τον μελετά, όχι του Έλληνα που τον αγνοεί Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator kpeyos Δημοσιευμένο 16 Ιανουαρίου 2012 Moderator Share Δημοσιευμένο 16 Ιανουαρίου 2012 όχι ρε π..... μου, Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση