Προς το περιεχόμενο

Απ: Πόσο δυνατά παίζετε κιθάρα σε διαμέρισμα?

inquisitor

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Θεωρώ πως μπορώ να παίζω σε εντάσεις στις οποίες θα μπορούσα την ίδια ώρα να βλέπω τηλεόραση.

αν η τηλεοραση σου εχει την ενταση ΤΕΣΣΑΡΩΝ 4Χ12 Marshall cabinets να μου πεις απο που την πηρες γιατι θελουν μια στο ΜΑΡΑΚΑΝΑ για να βλεπουν στο ημιχρονο τσοντες.... ;D 

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 81
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Ναι, τα σπίτια είναι κατ' αρχάς χώροι χρήσης και όχι ησυχαστήρια.

Φυσικά φίλε μου. Στα προβάδικα πάει κανείς για να ησυχάσει, όχι στο σπίτι του! Αυτονόητα πράγματα.

Και ο ήλιος ανατέλλει από τη δύση κάθε μέρα.

+1 πόδι στον Οκτάποδα και +1 (χωρίς πόδι  ;D) στον kpeyos

Δεν νοείται κανόνας "δεν παίζω ποτέ γιατί ενοχλώ" ή "μόνο ακουστικά". Όσο αγενές είναι να πεις στον άλλον "πάνε να ζήσεις σε βίλα στη Γροιλανδία", άλλο τόσο παράλογο (και εν τέλει αγενές) είναι να πεις "επιτρέπεται να κάνεις θόρυβο μόνο αν ζεις σε βίλα στη Γροιλανδία". Και οι μη βιλούχοι έχουν ψυχή.

Προσωπικά νοικιάζω διαμέρισμα σε πολυκατοικία με κάκιστη ηχομόνωση. Ζω σε ισόγειο και από κάτω υπάρχουν ξενοίκιαστα καταστήματα, ενώ δίπλα υπάρχει ένα μόνο διαμέρισμα με μια πολύ γρια κυριούλα που λείπει συχνά.

Κιθάρα -ενισχυμένη- παίζω περί τις 2 ώρες την εβδομάδα το πολύ. Οι εντάσεις είναι κοσμιότατες. Αν κάποιος ενοχλείται με αυτές, θα το πω με κάθε παρρησία, να πάει να πνιγεί. Πάντως έξι χρόνια τώρα δεν έχω δεχτεί ποτέ την παραμικρή παρατήρηση ούτε εγώ ούτε η διαχείριση ή οι ιδιοκτήτες. Και εγώ βέβαια από τη μεριά μου, σιχαίνομαι το γκοατρανς, αλλά δεν έχω κάνει ποτέ παρατήρηση στον απέναντι πιτσιρικά που μια στις πολύ τόσες τσιτώνει το στέρεο και χοροπηδάει-ουρλιάζει "χάνομαι μάνα χάνομαι".

Στα έξι χρόνια μια φορά χρειάστηκε επί 1 ώρα να παίξω κιθάρα πραγματικά δυνατά γιατί κάποιος ενισχυτής είχε βλάβη και ήταν επείγον να δοκιμαστεί. Η ώρα δεν ήταν σε καμία περίπτωση κοινής ησυχίας και κατόπιν τούτου είχα τον εξής αποκαλυπτικό διάλογο με το από πάνω μεσόκοπο ζευγάρι:

-Βαρούσατε χθες Λευτεράκη μου.

-Ναι κ. Στέφανε, αν σας ενόχλησα συγγνώμη

-Τι λες παιδάκι μου, τι να μας ενοχλήσεις, άσε να γίνει και λίγη φασαρία εδώ μέσα, σαν νεκροταφείο είμαστε ώρες ώρες.

Μη συντασσόμεθα λοιπόν αυθορμήτως με τον κάθε παράξενο ούτε με την παραξενιά του. Τους χώρους μας πρέπει να τους ζούμε με αλληλοκατανόηση και κοινή λογική.

Πάντως για τον op να πω ότι έχω παίξει με ένα voxάκι AC4TV που έχω σε ρύθμιση μισό watt βραδιάτικα (έλειπε η γυναίκα και ο γιος μου) και δεν ακουγόμουν περισσότερο από μία ανοιχτή τηλεόραση σε χαμηλή ένταση, και φυσικά δεν ενόχλησα κανέναν.

Ναι, τα σπίτια είναι κατ' αρχάς χώροι χρήσης και όχι ησυχαστήρια.

Τετοια λες & θα παρω τον gdevelek  & θα ανεβουμε στον 5ο & θα γινει χαμος! ;D

παντως εντελως πληροφοριακα σου λεω οτι για το 99% των ανθρωπων που ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ (θα μου πεις ποσοι εργαζονται πλεον στη χωρα...αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα) τα σπιτια τους ΕΙΝΑΙ ο χωρος οπου γυρνανε για να ξεκουραστουν και να ηρεμησουν μετα απο μια εξοντωτικη ημερα ,ειδικα αν ζουνε σε μια πολη με τοσο αισχρη ποιοτητα ζωης οπως η Αθηνα (ατελειωτες ωρες εργασιας,για τον ιδιωτικο τομεα βεβαια αν εισαι ΔΥ φυσικα και δεν σε νοιαζει αν ο αλλος βαραει το Smoke on the water μερα νυχτα...,αθλιο φυσικο περιβαλλον,κινηση,καυσαεριο και βρωμα στους δρομους ,μηδενικο πρασινο κτλ,κτλ)

αν η τηλεοραση σου εχει την ενταση ΤΕΣΣΑΡΩΝ 4Χ12 Marshall cabinets να μου πεις απο που την πηρες γιατι θελουν μια στο ΜΑΡΑΚΑΝΑ για να βλεπουν στο ημιχρονο τσοντες.... ;D 

;D ;D ;D ;D ;D

Και εγώ βέβαια από τη μεριά μου, σιχαίνομαι το γκοατρανς, αλλά δεν έχω κάνει ποτέ παρατήρηση στον απέναντι πιτσιρικά που μια στις πολύ τόσες τσιτώνει το στέρεο και χοροπηδάει-ουρλιάζει "χάνομαι μάνα χάνομαι".

;D ;D ;D ;D ;D

παντως εντελως πληροφοριακα σου λεω οτι για το 99% των ανθρωπων που ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ (θα μου πεις ποσοι εργαζονται πλεον στη χωρα...αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα) τα σπιτια τους ΕΙΝΑΙ ο χωρος οπου γυρνανε για να ξεκουραστουν και να ηρεμησουν.

Όχι απαραίτητα.

Ο Αριστοτέλης γίνεται κτήμα του Γερμανού που τον μελετά, όχι του Έλληνα που τον αγνοεί

Όχι απαραίτητα.

το διορθωσα, εξαιρεσα τους ΔΥ.... ;D (μια και οντως ειναι 1 εκ.οποτε δεν τους λες και μειοψηφια... ;D )

ενταξει αν μενεις σε πολυκατοικια που εχει μονο ΔΥ φτιαξε και brass band!!! ;D

Τετοια λες & θα παρω τον gdevelek  & θα ανεβουμε στον 5ο & θα γινει χαμος! ;D

μα τι να πεις τώρα, αν ο άνθρωπος απλά δεν νιώθει...  ???

• Moderator

δεν είμαι εγώ που παίζω με 4x4x12, μην μπερδεύεσαι...ούτε και συμβούλευσα κανέναν να γίνει κάφρος, μίλησα για λογικά όρια χρήσης.

Δεν μπερδευομαι καθολου,εμεις με αυτον με τις 4 καμπινες τα εχουμε (αν παιζεις σε λογικη ενταση και σε λογικες ωρες δεν θα ερθουμε απανω με τον gdevelek ... ;D)

• Moderator

Δεν μπερδευομαι καθολου,εμεις με αυτον με τις 4 καμπινες τα εχουμε (αν παιζεις σε λογικη ενταση και σε λογικες ωρες δεν θα ερθουμε απανω με τον gdevelek ... ;D)

Γιατί όχι ρε παιδιά; Φτιάχνω και καλό καφέ και τα μούσκλα του gvedelek μου έχουν κινήσει την περιέργεια... ;D

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου