korakios Δημοσιευμένο 16 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 16 Ιανουαρίου 2012 Γεια σας!Χρειάζομαι την εμπειρία σας πάνω σε flat χορδές Έχω το εξής μπάσο http://www.thomann.de/gr/fender_sq_vintage_modifiedprecisiontb.htm το οποίο παραδόξως με κέρδισε στον ήχο και στo παίξιμο ,αν και βγάζει τόνους λάσπης! Είπα για να μην έχω τέρμα τα πρίμα(σε 15" ηχείο) να του αλλάξω χορδές πρώτα και επειδή μου αρέσουν οι flat έχει δοκιμάσει κανένας κανα σετάκι που να εχει και ωραία πρίμα? Ή μήπως οι roundwound είναι μονόδρομος? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 16 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 16 Ιανουαρίου 2012 Ή μήπως οι roundwound είναι μονόδρομος? ναι ειναι. www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
korakios Δημοσιευμένο 16 Ιανουαρίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 16 Ιανουαρίου 2012 ναι ειναι. Μου λείψανε αυτές οι λακωνικές απαντήσεις ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 16 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 16 Ιανουαρίου 2012 Παντως οι πιο bright fw χορδες (οταν ειναι καινουργιες βεβαια) ειναι αυτες www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
korakios Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2012 Τελικά οι χορδές μαμάνε!Ευχαριστώ :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2012 Ή μήπως οι roundwound είναι μονόδρομος? Υπάρχουν και εναλλακτικές. Ghs GroundWound αλλά και οι Thomastik SuperAlloy (τις προτιμώ γιατί χάνουν πιο γρήγορα την πριμάδα από τις άλλες -ghs- που έχουν τον "άστρωτο") Ξέρω ότι έχεις ήδη διαλέξει. Απλώς για ενημέρωση και των υπολοίπων. Καλόπαιχτες. Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
korakios Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2012 Υπάρχουν και εναλλακτικές. Ghs GroundWound αλλά και οι Thomastik SuperAlloy (τις προτιμώ γιατί χάνουν πιο γρήγορα την πριμάδα από τις άλλες -ghs- που έχουν τον "άστρωτο") Ξέρω ότι έχεις ήδη διαλέξει. Απλώς για ενημέρωση και των υπολοίπων. Καλόπαιχτες. Βασικά, γιατί να επιλέξει κάποιος τέτοιες χορδές αν χάνουν τα πρίμα γρήγορα?Δε θα ήταν καλύτερα να διάλεγε κατευθείαν πιο μουντές απο την αρχή αν δεν ήθελε πριμαριστές? EDIT:Μάλλον δεν κατάλαβα...οι Ghs GroundWound και οι Thomastik SuperAlloy έχουν και αυτές ποιο πρίμο ήχο σε σχέση με άλλες flat? Ευχαριστώ-ευχαριστώ!. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2012 Βασικά, γιατί να επιλέξει κάποιος τέτοιες χορδές αν χάνουν τα πρίμα γρήγορα?Δε θα ήταν καλύτερα να διάλεγε κατευθείαν πιο μουντές απο την αρχή αν δεν ήθελε πριμαριστές? Γιατί θέλει λίγο τα πρίμα και το growl των round και ταυτόχρονα το thumb των flat. Και επειδή οι συκεκριμένες φαίνονται low-medium tension και έχουν ένα soft feel για round, εμένα μου αρέσουν. Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση