WilliamSats Δημοσιευμένο 16 Ιανουαρίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 16 Ιανουαρίου 2012 Πω πω υλικό :D Να'στε καλά παιδιά! Συνεχίζουμε!!! @Bbullet59 Που τον ανακάλυψες τον Ρώσο? Πολύ ωραίος ο τύπος, thanks! @noe13 Σ'ευχαριστώ για την πρόταση, το έχω στα σχέδιά μου ούτως ή άλλως, αλλά όχι σαν τους manowar ;D Πωπωπω αίσχος............. Έχει κάνει χειρότερα, θυμάσαι ένα κομμάτι που το είχε πει σε 687.273 γλώσσες ;D και έλεγα κάτι για τον μπαμπά του? Εκεί να δεις γέλια ;D ;D Lyrics: Wasted Time Between Solos!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 16 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 16 Ιανουαρίου 2012 Προσπαθούσα να το ξεχάσω... :D :D ;) When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Bbullet59 Δημοσιευμένο 16 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 16 Ιανουαρίου 2012 @Bbullet59 Που τον ανακάλυψες τον Ρώσο? Πολύ ωραίος ο τύπος, thanks! Το κομματι ειναι γενικα γνωστο αλλα οντως ο συγκεκριμενος ειναι πολυ ωραιος και εχει κανει μια απο τις καλυτερες εκτελεσεις Of those who say nothing, few are silent... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
panosprog Δημοσιευμένο 16 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 16 Ιανουαρίου 2012 Μετά από ένα σύντομο ψάξιμο του αδελφού μου, που ασχολείται με το αντικείμενο, σου προτείνω τα ακόλουθα: Πουτσίνι από το Gianni Schicchi O mio babbino caro Angela GHEORGHIU - O mio babbino caro - G Schicchi - Puccini Ντονιτσέτι από το Ελιξίριο του Έρωτος Una Furtiva Lagrima Jussi Björling - Una Furtiva Lagrima Μπιζέ από τους Αλιείς Μαργαριταριών "Je crois entendre encore" Πουτσίνι από την Τόσκα E lucevan le stelle Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
stefano$$$ Δημοσιευμένο 16 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 16 Ιανουαρίου 2012 Andrea Bocelli - Caruso Fight for Freedom, Fight for RAMBO!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση