funky_bassman Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2012 Να σου πω; Δεν είχαμε άδικο που σε κουρδίζαμε με τον SF... Το όργανο ακούγεται σούπερ ;) Αυτό ισχύει για όλους όσους ακούτε με τα μάτια... :-X LA ROJΑ ARMADA Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Thomsot Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2012 Πω πωωωω!!!! Τι εργαλειο ειναι αυτο ρε φιλε??!! Τετοιο χρωμα δεν εχω ξαναδει. Εγω φηφιζω αυτο ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2012 Moderator Share Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2012 Αυτό ισχύει για όλους όσους ακούτε με τα μάτια... :-X Τον βάλαμε στον δρόμο του... Θεού (Fender), βρε διαβολέα της Ibanez ;D ;D ;D ;D all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
funky_bassman Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2012 Τον βάλαμε στον δρόμο του... Θεού (Fender), βρε διαβολέα της Ibanez ;D ;D ;D ;D Μα είναι τραγικό!!! Πήγε ο Leo κι αντί να βγάλει τα σωστά εργαλεία με την ονομασία Fender τα έβγαλε με την ονομασία G&L! Ενίσταμαι κ. πρόεδρε! Και το μόνο active μοντέλο (εκτός από το MM που είναι signature) που βγάζει για να παίξει πρέπει να του αλλάξεις τα ηλεκτρονικά ΟΛΑ! Έχω δει σε μπάσο της Ibanez, της Peavey και της Cort (καλά για Warwick δεν το συζητώ) ΑΠΕΙΡΕΣ φορές καλύτερο pre και EQ με 300 ευρώ λιγότερο... Τι να πω... LA ROJΑ ARMADA Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Haris Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2012 Πω πωωωω!!!! Τι εργαλειο ειναι αυτο ρε φιλε??!! Τετοιο χρωμα δεν εχω ξαναδει. Ναι, αυτό συμβαίνει γιατί όταν το πρωτοέβγαλε η Ludwig (τέλη '60), κυκλοφορούσε πολύ LSD. Μόλις οι χίπις επέστρεψαν από τα trips, κατάλαβαν ότι μοιάζει με κλόουν που μόλις βγήκε από το μπλέντερ και σταμάτησαν να το αγοράζουν... ;D Αλλά ας αφήσουμε το Λάκη να χαρεί το μπάσο του, και τον σκανδαλίζουμε αργότερα με τα τύμπανα! Something Wicked This Way Comes Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2012 Moderator Share Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2012 Και το μόνο active μοντέλο (εκτός από το MM που είναι signature) που βγάζει για να παίξει πρέπει να του αλλάξεις τα ηλεκτρονικά ΟΛΑ! Έχω δει σε μπάσο της Ibanez, της Peavey και της Cort (καλά για Warwick δεν το συζητώ) ΑΠΕΙΡΕΣ φορές καλύτερο pre και EQ με 300 ευρώ λιγότερο... Τι να πω... Active :o :o :o ύπαγε οπίσω μου σατανά ;D ;D ;D Pre... EQ :o :o :o Γιατί νομίζεις ότι είμαι τόσο κολλημένος με τα JB; Γιατί δεν έχουν όλα αυτά τα τζάτζαλα/μάτζαλα ;D (και μην ακούσω τίποτα περί... deluxe... τα έχω αποκηρύξει) ;D ;D all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2012 Μα είναι τραγικό!!! Πήγε ο Leo κι αντί να βγάλει τα σωστά εργαλεία με την ονομασία Fender τα έβγαλε με την ονομασία G&L! +1 Με διακόπτη active/passive/trebleboost αλλά και series/parallel. Οτι τραβάει η όρεξή σου. ;) Πάντως εμένα μου αρέσουν τα παραμετροποιήσιμα passive αλλά και τα active. Όχι βέβαια ότι με χαλάει ένα καλό P-bass με volume και tone. Και ο δικός μου νικητής είναι... Αλλά είναι ΠΟΛΛΑ τα λεφτά Άρη. Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
funky_bassman Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2012 Γιατί νομίζεις ότι είμαι τόσο κολλημένος με τα JB; Γιατί δεν έχουν όλα αυτά τα τζάτζαλα/μάτζαλα ;D (και μην ακούσω τίποτα περί... deluxe... τα έχω αποκηρύξει) ;D ;D Ναι αλλά κι εμένα που μου αρέσουν τα JB επειδή έχουν το απόλυτα βολικό body shape και ΥΠΕΡΟΧΟ μπράτσο πρέπει να τους αλλάξω τα φώτα για να ακουστούν όπως θέλω... Κοινώς πληρώνεις αφού το πάρεις +500 ευρώ για να το φέρεις στα μέτρα σου... Τέσπα... Γούστα είναι αυτά... Κι εγώ με fender παίζω για πολύ καιρό και μου αρέσουν αλλά είναι ακριβά για αυτά που δίνουν... LA ROJΑ ARMADA Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2012 πρέπει να τους αλλάξω τα φώτα για να ακουστούν όπως θέλω... ναι αλλα αυτο ειναι ΔΙΚΟ σου προβλημα,το 90% των μπασιστων του πλανητη (που ΦΥΣΙΚΑ παιζουν με P & JB) προφανως δεν το εχουν και αρκουνται σε ....αφτιαχτα Fender μπασα... ;D τωρα αν θες να παιζεις του-τανγκ ... ;D...και οχι μπασο...ε,τι να σου πω....φτιαξτο... ;D www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
funky_bassman Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2012 ναι αλλα αυτο ειναι ΔΙΚΟ σου προβλημα,το 90% των μπασιστων του πλανητη (που ΦΥΣΙΚΑ παιζουν με P & JB) προφανως δεν το εχουν και αρκουνται σε ....αφτιαχτα Fender μπασα... ;D Καλά αυτό δεν ισχύει... Οι περισσότεροι αλλάζουν ΕΣΤΩ μαγνήτη... Πολλοί λίγοι παίζουν με τους μαγνήτες που είχε το μπάσο πάνω όταν το αγόρασαν... Κι από τα signature μοντέλα να το δεις... Τέσπα η κουβέντα για το πάπλωμα... Δικό μου πρόβλημα ή κόλλημα δεν ξέρω αλλά τουλάχιστον θα μπορούσε να προσφέρει 2-3 μοντέλα με καλύτερα ηλεκτρονικά κι επιλογές... Όχι να πάρεις το special ή το deluxe και να γίνεται μέσα το ΧΑΟΣ! Σόρρυ κιόλας αλλά έχεις δώσει 800-1300 ευρώ... Ε ας βάλουν ένα EQ της προκοπής... Wilkinson παίρνεις με 50 ευρώ κι είναι καλύτερο... LA ROJΑ ARMADA Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση