samy paraga Δημοσιευμένο 15 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 15 Ιανουαρίου 2012 ;D ;D ;D Τι μου θυμισες τωρα... Αυτο το παντελονακι το χα αγορασει απ το ebay μαζι με μια Deluxe... ;D Σ ευχαριστω για το σχολιο Σπυρο! Φίλε πως θα γίνει να με φέρεις σε επαφή με τη Βίκυ Λεστένκο τη δασκάλα σου ? Θέλω να αποκτήσω κι εγώ φωνή νταμάρι σα τη δικιά σου ;D ;D ;D No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
freerock1974 Δημοσιευμένο 15 Ιανουαρίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 15 Ιανουαρίου 2012 Φίλε πως θα γίνει να με φέρεις σε επαφή με τη Βίκυ Λεστένκο τη δασκάλα σου ? Θέλω να αποκτήσω κι εγώ φωνή νταμάρι σα τη δικιά σου ;D ;D ;D ;D ;D ;D Δουλευω παγκο απ τα 15 φιλος... GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 15 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 15 Ιανουαρίου 2012 ;D ;D ;D Δουλευω παγκο απ τα 15 φιλος... και να σου πω ,είναι καλή και στη φούγκα? ;D ;D ;D No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
freerock1974 Δημοσιευμένο 15 Ιανουαρίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 15 Ιανουαρίου 2012 και να σου πω ,είναι καλή και στη φούγκα? ;D ;D ;D Απο φουγκα..μουγκα στη στρουγκα... ;D GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 15 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 15 Ιανουαρίου 2012 Το σαγιονι αλα Βαν Χεϊλεν το χε δωρακι? ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
freerock1974 Δημοσιευμένο 15 Ιανουαρίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 15 Ιανουαρίου 2012 Το σαγιονι αλα Βαν Χεϊλεν το χε δωρακι? ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Nαι.Και δευτερο δωρο απο κει:Nυχοκοπτη.. Το δωρο-του δωρατος παν αυτα στου eμπεη.(Τουρκια). GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 15 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 15 Ιανουαρίου 2012 Εμένα θα ακούτε ωρέ! Όλα στη φόρα! Ποιός είναι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ο κύριος? Όλη η αλήθεια εδώ http://www.tovima.gr/opinions/article/?aid=149485 ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
freerock1974 Δημοσιευμένο 15 Ιανουαρίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 15 Ιανουαρίου 2012 Εμένα θα ακούτε ωρέ! Όλα στη φόρα! Ποιός είναι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ο κύριος? Όλη η αλήθεια εδώ http://www.tovima.gr/opinions/article/?aid=149485 ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D :o :o :o :o :o Αρχισα να σκιαζομαι βραδυατικα...Ποιος ειμαι τελικα? GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 15 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 15 Ιανουαρίου 2012 Ποιος ειμαι τελικα? Μην μασάς βρε! Και εγώ ακόμα αναρωτιέμαι για μένα! ;D ;D ;D Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 15 Ιανουαρίου 2012 Moderator Share Δημοσιευμένο 15 Ιανουαρίου 2012 Δεν διάβασα τα από πάνω. Είμαι χώμα :D, θα επανέρθω αύριο βέβαια! ;D Το «free man» είναι το καλλίτερο κομμάτι που γράφηκε ποτέ! Το έραψαν εξωγήινοι.- Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση