freerock1974 Δημοσιευμένο 15 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 15 Ιανουαρίου 2012 Mιας και μολις πριν λιγες μερες ''απελευθερωθηκα'' απο ενα θεμα υγειας που με βασανισε για εναν ολοκληρο χρονο :), ανεβαζω ενα κομματι που ηχογραφηθηκε το 2008 και συμπεριληφθηκε στο αλμπουμ που κυκλοφορησε περυσι το Νοεμβριο(2010). Το θεμα βεβαια δεν εχει να κανει μ αυτο αλλα..ταιριαζει. :D Ο καλος μου φιλος LK ξερει... ;) Απ ο,τι θυμαμαι ειχα παιξει με ενα tubescreamer που φερε φιλος να δοκιμασω,καρφι σε εναν twin reverb παιρνοντας ηχους απ το volume της στρατ. :) Ευχομαι καλη υγεια σε ολους! FREE MAN.wmv FREE_MAN.mp3 GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 15 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 15 Ιανουαρίου 2012 Εξαιρετικο as always. Παντα δυνατος και γερος και-εννοειται-απετρος! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 15 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 15 Ιανουαρίου 2012 Ανέβαζε κομματάρες, κάποιοι που δεν έχουν το cd δεν τις έχουν ακούσει! Πάντα "Stonefree" και υγιής Σταύραρε! :) Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
freerock1974 Δημοσιευμένο 15 Ιανουαρίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 15 Ιανουαρίου 2012 Σας ευχαριστω αδερφια για τη συμπαρασταση ολον αυτο τον καιρο! Να ειμαστε ολοι καλα,ολος ο κοσμος! :) GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Vasmar Δημοσιευμένο 15 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 15 Ιανουαρίου 2012 Φυρί φυρί το πας να γίνει από τους αγαπημένους μου δίσκους ;) Σιδερένιος λοιπόν και welcome back!! Καλή υγεία και σε 'σένα Σταύρο :) it's all about balance... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 15 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 15 Ιανουαρίου 2012 Να ειμαστε ολοι καλα,ολος ο κοσμος! :) Από το στόμα σου και στου Θεού το αυτί φίλε. Μην γράψεις άλλο post. Έφτασες ακριβώς στην χρονιά που γεννήθηκα! ;D ;D ;D Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
freerock1974 Δημοσιευμένο 15 Ιανουαρίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 15 Ιανουαρίου 2012 Φυρί φυρί το πας να γίνει από τους αγαπημένους μου δίσκους ;) Τριτη παιρνω,πρωτα ο Θεος,τα εξωφυλλα... ;) Να σαι καλα! Από το στόμα σου και στου Θεού το αυτί φίλε. Μην γράψεις άλλο post. Έφτασες ακριβώς στην χρονιά που γεννήθηκα! ;D ;D ;D Πας να με φιμωσεις με τις ιδεοληψιες σου.Ε οχι φιλος.Στα 1974 θα σταματησω... ;D GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
hyperpanos Δημοσιευμένο 15 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 15 Ιανουαρίου 2012 Να είσαι πάντα καλά φίλε Σταύρο ;) όχι άλλο κάρβουνο!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 15 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 15 Ιανουαρίου 2012 Πάντα "Stonefree" και υγιής Σταύραρε! :) Φτου, μου το πήρε και ήθελα να το γράψω εγώ. :D Σιδερένιος. InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
John Goumis Δημοσιευμένο 15 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 15 Ιανουαρίου 2012 Σιδερένιος! Τι κομματάρα είναι αυτή...(μια από τις πολλές..) :o Nα είσαι πάντα καλά φίλε Σταύρο. ;) \m/ ~Faith to Rock 'n' Roll, Faith to free my Soul~ \m/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση