freerock1974 Δημοσιευμένο 15 Ιανουαρίου 2012 Δημοσιευμένο 15 Ιανουαρίου 2012 Mιας και μολις πριν λιγες μερες ''απελευθερωθηκα'' απο ενα θεμα υγειας που με βασανισε για εναν ολοκληρο χρονο :), ανεβαζω ενα κομματι που ηχογραφηθηκε το 2008 και συμπεριληφθηκε στο αλμπουμ που κυκλοφορησε περυσι το Νοεμβριο(2010). Το θεμα βεβαια δεν εχει να κανει μ αυτο αλλα..ταιριαζει. :D Ο καλος μου φιλος LK ξερει... ;) Απ ο,τι θυμαμαι ειχα παιξει με ενα tubescreamer που φερε φιλος να δοκιμασω,καρφι σε εναν twin reverb παιρνοντας ηχους απ το volume της στρατ. :) Ευχομαι καλη υγεια σε ολους! FREE MAN.wmv FREE_MAN.mp3 GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND
gvour Δημοσιευμένο 15 Ιανουαρίου 2012 Δημοσιευμένο 15 Ιανουαρίου 2012 Εξαιρετικο as always. Παντα δυνατος και γερος και-εννοειται-απετρος!
fusiongtr Δημοσιευμένο 15 Ιανουαρίου 2012 Δημοσιευμένο 15 Ιανουαρίου 2012 Ανέβαζε κομματάρες, κάποιοι που δεν έχουν το cd δεν τις έχουν ακούσει! Πάντα "Stonefree" και υγιής Σταύραρε! :) Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG
freerock1974 Δημοσιευμένο 15 Ιανουαρίου 2012 OP Δημοσιευμένο 15 Ιανουαρίου 2012 Σας ευχαριστω αδερφια για τη συμπαρασταση ολον αυτο τον καιρο! Να ειμαστε ολοι καλα,ολος ο κοσμος! :) GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND
Vasmar Δημοσιευμένο 15 Ιανουαρίου 2012 Δημοσιευμένο 15 Ιανουαρίου 2012 Φυρί φυρί το πας να γίνει από τους αγαπημένους μου δίσκους ;) Σιδερένιος λοιπόν και welcome back!! Καλή υγεία και σε 'σένα Σταύρο :) it's all about balance...
fusiongtr Δημοσιευμένο 15 Ιανουαρίου 2012 Δημοσιευμένο 15 Ιανουαρίου 2012 Να ειμαστε ολοι καλα,ολος ο κοσμος! :) Από το στόμα σου και στου Θεού το αυτί φίλε. Μην γράψεις άλλο post. Έφτασες ακριβώς στην χρονιά που γεννήθηκα! ;D ;D ;D Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG
freerock1974 Δημοσιευμένο 15 Ιανουαρίου 2012 OP Δημοσιευμένο 15 Ιανουαρίου 2012 Φυρί φυρί το πας να γίνει από τους αγαπημένους μου δίσκους ;) Τριτη παιρνω,πρωτα ο Θεος,τα εξωφυλλα... ;) Να σαι καλα! Από το στόμα σου και στου Θεού το αυτί φίλε. Μην γράψεις άλλο post. Έφτασες ακριβώς στην χρονιά που γεννήθηκα! ;D ;D ;D Πας να με φιμωσεις με τις ιδεοληψιες σου.Ε οχι φιλος.Στα 1974 θα σταματησω... ;D GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND
hyperpanos Δημοσιευμένο 15 Ιανουαρίου 2012 Δημοσιευμένο 15 Ιανουαρίου 2012 Να είσαι πάντα καλά φίλε Σταύρο ;) όχι άλλο κάρβουνο!!!
Nestoras Δημοσιευμένο 15 Ιανουαρίου 2012 Δημοσιευμένο 15 Ιανουαρίου 2012 Πάντα "Stonefree" και υγιής Σταύραρε! :) Φτου, μου το πήρε και ήθελα να το γράψω εγώ. :D Σιδερένιος. InfluenSir!
John Goumis Δημοσιευμένο 15 Ιανουαρίου 2012 Δημοσιευμένο 15 Ιανουαρίου 2012 Σιδερένιος! Τι κομματάρα είναι αυτή...(μια από τις πολλές..) :o Nα είσαι πάντα καλά φίλε Σταύρο. ;) \m/ ~Faith to Rock 'n' Roll, Faith to free my Soul~ \m/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση