Betty The Raccoon Δημοσιευμένο 8 Μαρτίου 2007 Share Δημοσιευμένο 8 Μαρτίου 2007 You are wrong f**ked and overatted... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Phil-Wolf Δημοσιευμένο 8 Μαρτίου 2007 Share Δημοσιευμένο 8 Μαρτίου 2007 Fates Warning - "FWX". Απλά απίστευτο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Tamaman Δημοσιευμένο 8 Μαρτίου 2007 Share Δημοσιευμένο 8 Μαρτίου 2007 Εγω θα ψηφισω το εξωφυλλο που ειδα πιο μικρος και μου εκανε τρελη εντυπωση και μου αρεσε παρα πολυ...Απο Iron Maiden to Life After Death.Το χαζευα με τις ωρες ενω ακουγα το cd.... :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
liakos Δημοσιευμένο 8 Μαρτίου 2007 Share Δημοσιευμένο 8 Μαρτίου 2007 Practice cures most tone issues - John Suhr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
DrRhythm Δημοσιευμένο 8 Μαρτίου 2007 Share Δημοσιευμένο 8 Μαρτίου 2007 Εντάξει... Τα λόγια είναι περιττά, αλλά το clue είναι το κόψιμο γύρω από την αφάνα με ψαλιδάκι νυχιών!! :lol: :lol: :lol: :lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
vagx69 Δημοσιευμένο 8 Μαρτίου 2007 Share Δημοσιευμένο 8 Μαρτίου 2007 Αν και τα ψιλοβαριέμαι τέτοια thread... 8) 8) 8) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
apost Δημοσιευμένο 8 Μαρτίου 2007 Share Δημοσιευμένο 8 Μαρτίου 2007 Ψηφιζω και εγω Τζων Τικη!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Phil-Wolf Δημοσιευμένο 8 Μαρτίου 2007 Share Δημοσιευμένο 8 Μαρτίου 2007 Πώς εισάγουμε φωτογραφία στο κείμενό μας και πώς εισάγουμε link??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pastelius Δημοσιευμένο 8 Μαρτίου 2007 Share Δημοσιευμένο 8 Μαρτίου 2007 feel da FUNK blast Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kenobi Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2008 Somewhere in Time για μενα μακραν αν εχει δει κανεις ολο το artwork. Congrats στον Derek Riggs για την φοβερη δουλεια και ολη την λεπτομερεια που εχει αποτυπωσει στο σχεδιο αυτο. Εχει μεσα στοιχεια απο οτι ειχαν κανει οι maiden εως τοτε. Σαν χαρτης ειναι. ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση