hyperpanos Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου 2012 Ένα πολύ κοντινό συγγενικό μου πρόσωπο, περνάει και θα συνεχίσει να περνάει για καιρό ;;; μια πολύ μεγάλη περιπέτεια με την υγεία της :'(. Ας βάλει ο θεός το χέρι του να γίνει καλά. Αφιερωμένο με όλη μου την αγάπη. Cryin.mp3 όχι άλλο κάρβουνο!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Mike Montezuma Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου 2012 Και μόνο ποθ μπαινεισ στην διαδικασία να εκφραστείς έτσι φίλε μου ...μπραβο σου και μγκιά σου..ωραίο το κλιπάκι..τι κιθάρα χρησιμοποιείς και τι εξοπλισμό.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου 2012 To ευχομαι ειλικρινα και ολοψυχα φιλε Πανο. Για το παιξιμο τα χουμε πει αλλες φορες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
hyperpanos Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου 2012 Και μόνο ποθ μπαινεισ στην διαδικασία να εκφραστείς έτσι φίλε μου ...μπραβο σου και μγκιά σου..ωραίο το κλιπάκι..τι κιθάρα χρησιμοποιείς και τι εξοπλισμό.. Σε ευχαριστώ φίλε και αν και δεν είναι της παρούσης , Ο εξοπλισμός μου είναι : 1. κιθάρα Ibanez JS 1000 prestige (signature ποιανού άλλου, του Satriani βεβαίως). 2. ενισχυτής Blackstar HT-20 combo 1X12. 3. και πάμε στα εφφέ, α. vox wah β. vox satchurator και γ. digitech metal master, αυτά πριν το καθαρό κανάλι και στη λούπα : α. behringer US 600 β. ehx pog γ. digitech multi chorus δ. digitech hyper phase ε. digitech turbo flanger και στ. digitech digidelay βεβαίως όπως πιθανόν έχετε καταλάβει χρησιμοποιώ κατά κόρον το wah, το satchurator και το delay. Γράφω στον φορητό υπολογιστή στο Audacity, μέσω μιας κάρτας ήχου Behringer UCG102 USB όχι άλλο κάρβουνο!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
hyperpanos Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου 2012 To ευχομαι ειλικρινα και ολοψυχα φιλε Πανο. Για το παιξιμο τα χουμε πει αλλες φορες. H ελπίδα δεν πρέπει να σβήνει ποτέ. Σε ευχαριστώ φίλε για το κουράγιο. όχι άλλο κάρβουνο!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
John Goumis Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου 2012 Πάνο εύχομαι καλό κουράγιο και δύναμη στον συγκεκριμένο άνθρωπο, και σε εσάς που τον στηρίζετε. Το κομμάτι είναι πολύ ωραίο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
hyperpanos Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου 2012 Πάνο εύχομαι καλό κουράγιο και δύναμη στον συγκεκριμένο άνθρωπο, και σε εσάς που τον στηρίζετε. Το κομμάτι είναι πολύ ωραίο. Ευχαριστώ Γιάννη μου. Θα τα πούμε από κοντά τα άσχημα. όχι άλλο κάρβουνο!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 15 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 15 Ιανουαρίου 2012 Όλα καλά να πάνε βρε Πάνο, κρίμα που αυτό το πολύ όμορφο παίξιμο αφορμάται από κάτι τόσο άσχημο! Καλή δύναμη σ' αυτήν και σε όλους σας! Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kostaras75 Δημοσιευμένο 15 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 15 Ιανουαρίου 2012 Όλα καλά να πάνε βρε Πάνο, κρίμα που αυτό το πολύ όμορφο παίξιμο αφορμάται από κάτι τόσο άσχημο! Καλή δύναμη σ' αυτήν και σε όλους σας! +100000000 Δυναμη φιλε :-\ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
hyperpanos Δημοσιευμένο 15 Ιανουαρίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 15 Ιανουαρίου 2012 Όλα καλά να πάνε βρε Πάνο, κρίμα που αυτό το πολύ όμορφο παίξιμο αφορμάται από κάτι τόσο άσχημο! Καλή δύναμη σ' αυτήν και σε όλους σας! +100000000 Δυναμη φιλε :-\ Να είστε καλά παιδιά και ευχαριστώ για το κουράγιο. Τα πράγματα δεν είναι καθόλου καλά, αλλά η ελπίδα υπάρχει. Σας ευχαριστώ όλους από καρδιάς. όχι άλλο κάρβουνο!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση